ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.
Μέλος Σωματείου
Δεν ειναι δώρο.Θα το αγοραζε ο γιός μου.Το πηρε πίσω στο Αμερικα η ξαδελφη.Μπορείς να ρωτήσεις την Apple για κάτι σίγουρο, ίσως και όχι, αλλά αν είναι δώρο.. τι το ψάχνεις;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν ειναι δώρο.Θα το αγοραζε ο γιός μου.Το πηρε πίσω στο Αμερικα η ξαδελφη.Μπορείς να ρωτήσεις την Apple για κάτι σίγουρο, ίσως και όχι, αλλά αν είναι δώρο.. τι το ψάχνεις;
Ναι, 1 χρόνοΝα ζητήσω την βοήθειά σας.
Η ξαδέλφη μου έφερε από την Αμερική ένα ασημί 17 Pro Max 512 unlocked.
Της το είχε παραγγείλει ένας φίλος της και τελικά δεν το θέλει.
Έχει εγγύηση στην Ελλάδα;
Πολυ περιεργα τα ακουω. Πες τους να κανουν απο την αρχη το setup του FaceID και στα δυο τηλεφωνα.Φίλος μου ήταν για γιορτές στον τόπο του όπου ο αδερφός του έχει 17 pro κι ο ίδιος 16 pro.
Το 17 ξεκλειδώνει με τη μούρη του φίλου μου ενώ το 16 δεν ξεκλειδώνει με τα μούτρα του αδερφού του... Μοιάζουν σαν αδέρφια απλά.. Δεν μιλάμε για δίδυμα. Έχετε ακούσει ξανά κάτι τέτοιο?
Same Sh1t...Different Day.
…μέχρι να σου πέσει και να σπάσει η οθόνηΈνα τρομερό προτέρημα του 17pro σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα που έχει περάσει στα ψιλά: το Ceramic Shield της οθόνης πραγματικά φαίνεται να προστατεύει από τα micro scratches της καθημερινότητας που μας ανάγκαζαν να βάζουμε screen protectors στα προηγούμενα μοντέλα. Το έχω χωρίς προστασία από day one και δεν έχω τη παραμικρή γρατζουνιά και δεν είμαι ο πιο προσεκτικός άνθρωπος στον πλανήτη…. Game changer
Γιατι, το τζαμακι φλυδα μπροστα θα σε σωσει;…μέχρι να σου πέσει και να σπάσει η οθόνη
Προφανώς και ναι.Γιατι, το τζαμακι φλυδα μπροστα θα σε σωσει;
Βασικα ναι. Αλλα μονο μια φορα εχω σπασει οθονη, οταν επεσε ενα οροφο κατω.Προφανώς και ναι.
Μην μου πεις ότι τόσο καιρό έβαζες τζάμι μόνο για τις γρατζουνιές.
Δεν σε σώζει το τζαμάκι από σπάσιμο οθόνης, αν είναι να σπάσει θα σπάσει, της αδερφής μου είχε πέσει Ιphone 12 pro σε δρόμο πάνω σε τσιμέντο και έσπασε η οθόνη και είχε και ποιοτικό τζαμάκι μπρoστά...αν σου πέσει καλά και χτυπήσει σε κακό σημείο, θα σπάσει ότι και αν έχεις μπροστά...για απλά πεσίματα μια χαρά αντέχει η οθόνη...προσωπικά βέβαια ποτέ δεν έχω βάλει τίποτα μπροστά σε κινητό μου και ποτέ δεν έχω σπάσει οθόνη...που και που ανάλογα το κινητό μόνο κάτι γρατζουνίστες. Tα τζαμάκια ουσιαστικά μόνο για τις γρατζουνιές είναι.Προφανώς και ναι.
Μην μου πεις ότι τόσο καιρό έβαζες τζάμι μόνο για τις γρατζουνιές.
Κάνεις μεγάλο λάθος.Δεν σε σώζει το τζαμάκι από σπάσιμο οθόνης, αν είναι να σπάσει θα σπάσει, της αδερφής μου είχε πέσει Ιphone 12 pro σε δρόμο πάνω σε τσιμέντο και έσπασε η οθόνη και είχε και ποιοτικό τζαμάκι μπρoστά...αν σου πέσει καλά και χτυπήσει σε κακό σημείο, θα σπάσει ότι και αν έχεις μπροστά...για απλά πεσίματα μια χαρά αντέχει η οθόνη...προσωπικά βέβαια ποτέ δεν έχω βάλει τίποτα μπροστά σε κινητό μου και ποτέ δεν έχω σπάσει οθόνη...που και που ανάλογα το κινητό μόνο κάτι γρατζουνίστες. Tα τζαμάκια ουσιαστικά μόνο για τις γρατζουνιές είναι.
Δεν συμφωνώ, τα τζαμάκια σπάνε πανεύκολα, οι οθόνες όχι. Με το παραμικρό χτύπημα σπάει το τζάμι και λες ''ω ρε φίλε αν δεν το είχα θα είχε σπάσει η οθόνη'' πράγμα που δεν ισχύει....η σύζηγός μου έβαζε τζαμάκια, έχει σπάσει 4-5 (και όλα ακριβά!)...ε το έκοψε εδώ και χρόνια και δεν έχει σπάσει από τότε καμία οθόνη παρόλο που της πέφτει το κινητό συχνά πυκνά κάτω. Για να σπάσει σύγχρονη οθόνη πρέπει να φάει γερή στούκα ή από ψηλά ή να χτυπήσει κάτι μυτερό πάνω στην οθόνη..σε τέτοιες περιπτώσεις δεν σε σώζει κανένα τζαμάκι φλίδα, καθαρά για γρατζουνιές είναι άντε να σου δίνει ένα μικρό ποσσοστό έχτρα ασφάλειας σε σπάσιμο άλλα μέχρι εκει...πιο πολύ ψυχολογικό είναι παρά σε προστατευει σε σπασήματα ρεαλιστικά.Κάνεις μεγάλο λάθος.
Εχω δει άπειρα σπασμένα τζαμακια με την οθόνη να παραμένει άθικτη.
Δεν έχω δει ποτέ σπασμένη οθόνη με τζαμάκι (μιλάμε πάντα για καλο, πχ Spigen).
Φυσικά, μπορεί να συμβεί και αυτό, δεν το αποκλείω.
Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των σπασμένων τζαμιών που έχω δει (κάποια και σε δικά μου τηλ / οπότε ξέρω πως / που έπεσαν) θα είχε οδηγήσει 100% σε σπάσιμο οθόνης.
Αυτό ναι συμφωνώ, άλλα το ξαναλέω σε καλή στούκα δεν σε σώζει τίποτα...το θεμα ειναι να μειωσεις τις πιθανοτητες σπασιματος.
γιατι ενα σοβαρο glass καλης ποιοτητας,οπως και να το κανουμε,δινει μια προστασια παραπανω.
Ναι, ισχύει (γιατί πάντα είχαν αυτή την κολλώδη αίσθηση σε σχέση με το γυαλί).Μαλλον έχεις καιρό να βάλεις μεμβράνη.
Καμία σχέση δεν έχει η αίσθηση με αυτά που λες.
Τζαμάκι έβαζα χρόνια, αλλά λόγω της curved screen την βλακεία της samsung, το γύρισα αναγκαστικά σε μεμβράνη.
Πολύ πιο smooth και χωρίς να αφήνει δαχτυλιές που άφηνε το τζαμάκι.
Τώρα αν μιλάς για τζαμακια της τάξης των 50 ευρω δεν έχω βάλει τέτοια για να σου πω.
Συγκρίνω με των 10 ευρω της spiegen.
Αυτα που κάνουν 2-3 ευρω ειναι για γυαλόχαρτο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.