[Επίσημο] iPhone 18 Pro | 18 Pro Max @2026

μαλλον ουτε αυτο θα πουλησει 😋
Εχω την εντυπωση οτι θα πουλησουν λιγοτερο απο τα 17ρια.... για μενα το ερωτημα ειναι, πρεπει να δωσω 1500 - 1600 ευρω για κινητη υπερσυσκευη ? Ποσο μαλλον 2500 για αναδιπλουμενα, υπερδιπλα, αυτοεξυπηρετουμενα, υπερεξυπνα κτλ κτλ... ? Ακομα και εαν το κινητο που ηδη εχω πχ ειναι 4-5 ετων ? Ή το εχουν παραξεφτιλισει και θα το γυρισω σε κανα ΝΟΚΙΑ 3390 και θα ειμαι μια χαρα ?

Μιλαω γισ τον μεσο χρηστη.... που ειναι και αυτος που ανεβαζει τις πωλησεις.

Αν το θέμα είναι κοντά, υπάρχει μιας τάξης shallow depth of field, τώρα δε που είναι πιο φωτεινός ο φακός, περισσότερο οπότε λογική η εξήγηση που έδωσε ο Γιάννης για το variable aperture.

Σε συνέχεια του παραπάνω, δείτε πχ το φυσικό bokeh του 17pro στην main camera (f 1.78) οταν το θεμα ειναι κοντα. Φανταστειτε λοιπον ποσο πιο blurry θα ειναι το background με τον πιο φωτεινο φακο του 18pro (f 1.48) και γιατι χρειαζεται υπο προυποθεσεις το variable aperture
IMG_6197ZzsRoF.jpg

Εχω την εντυπωση οτι θα πουλησουν λιγοτερο απο τα 17ρια.... για μενα το ερωτημα ειναι, πρεπει να δωσω 1500 - 1600 ευρω για κινητη υπερσυσκευη ? Ποσο μαλλον 2500 για αναδιπλουμενα, υπερδιπλα, αυτοεξυπηρετουμενα, υπερεξυπνα κτλ κτλ... ? Ακομα και εαν το κινητο που ηδη εχω πχ ειναι 4-5 ετων ? Ή το εχουν παραξεφτιλισει και θα το γυρισω σε κανα ΝΟΚΙΑ 3390 και θα ειμαι μια χαρα ?

Μιλαω γισ τον μεσο χρηστη.... που ειναι και αυτος που ανεβαζει τις πωλησεις.
Σωστός.ο προβληματισμος σου και το σκεπτικό σου αλλά αν το.δουμε υπό αυτό το πρίσμα, τι τελικά πραγματικά χρειαζόμαστε; καλώς ή κακώς ζούμε σε μια καταναλωτική κοινωνία και τα πάντα παγκοσμίως κινούνται έτσι. Στην πλειοψηφία τους οι αγορές γίνονται βάση συναισυηματος και όχι λογικής και πραγματικών αναγκών. Συγνωμη για το εκτός θέματος.