Εχω την εντυπωση οτι θα πουλησουν λιγοτερο απο τα 17ρια.... για μενα το ερωτημα ειναι, πρεπει να δωσω 1500 - 1600 ευρω για κινητη υπερσυσκευη ? Ποσο μαλλον 2500 για αναδιπλουμενα, υπερδιπλα, αυτοεξυπηρετουμενα, υπερεξυπνα κτλ κτλ... ? Ακομα και εαν το κινητο που ηδη εχω πχ ειναι 4-5 ετων ? Ή το εχουν παραξεφτιλισει και θα το γυρισω σε κανα ΝΟΚΙΑ 3390 και θα ειμαι μια χαρα ?μαλλον ουτε αυτο θα πουλησει![]()
Αν το θέμα είναι κοντά, υπάρχει μιας τάξης shallow depth of field, τώρα δε που είναι πιο φωτεινός ο φακός, περισσότερο οπότε λογική η εξήγηση που έδωσε ο Γιάννης για το variable aperture.

Σωστός.ο προβληματισμος σου και το σκεπτικό σου αλλά αν το.δουμε υπό αυτό το πρίσμα, τι τελικά πραγματικά χρειαζόμαστε; καλώς ή κακώς ζούμε σε μια καταναλωτική κοινωνία και τα πάντα παγκοσμίως κινούνται έτσι. Στην πλειοψηφία τους οι αγορές γίνονται βάση συναισυηματος και όχι λογικής και πραγματικών αναγκών. Συγνωμη για το εκτός θέματος.Εχω την εντυπωση οτι θα πουλησουν λιγοτερο απο τα 17ρια.... για μενα το ερωτημα ειναι, πρεπει να δωσω 1500 - 1600 ευρω για κινητη υπερσυσκευη ? Ποσο μαλλον 2500 για αναδιπλουμενα, υπερδιπλα, αυτοεξυπηρετουμενα, υπερεξυπνα κτλ κτλ... ? Ακομα και εαν το κινητο που ηδη εχω πχ ειναι 4-5 ετων ? Ή το εχουν παραξεφτιλισει και θα το γυρισω σε κανα ΝΟΚΙΑ 3390 και θα ειμαι μια χαρα ?
Μιλαω γισ τον μεσο χρηστη.... που ειναι και αυτος που ανεβαζει τις πωλησεις.
Δεν δίνω 2.000 για κινητό (και ειδικά πρώτης γενιάς).....Έτοιμος είσαι να τα σκάσεις!
Μα δεν θα δώσεις 2000!Δεν δίνω 2.000 για κινητό (και ειδικά πρώτης γενιάς).....
(καταφερε η Apple να με φτάσει στο όριο)
Με τέτοιο εργαλείο δεν θα πας με απλά κάποια GB παραπάνω, θα πας σε κάτι καλό π.χ. 2TB μόλις στα 3.950...κάτω από το ψυχολογικό όριο των 4.000 ευρώ!Ποτε δεν περνουμε τη βασικη εκδοση, παντα βαζουμε λιγα GB παραπανω να βρισκονται.... αρα 2.700 μονο....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.