[Επίσημο] iPhone 4S

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

η πρότασή μου ήταν η εξής :

Όταν το μήλο αποφασίσει να δώσει οθόνη τουλάχιστον 4.3 και καλύτερο επεξεργαστή από αυτόν που εχω τώρα τότε θα το σκεφτώ

Και αναφερόμουν στην αλλαγή του τηλεφώνου που έχω τώρα σε σχέση με τα προιόντα της apple εννοώντας και τα δύο μαζί, πακέτο, και όχι τώρα το ένα και μετά, όποτε το θυμηθεί το άλλο... -bye-

Αν θελήσουμε κινητό-ταμπλέτα, τότε ξαναμιλάμε....γιατί οι 4.3" είναι μεγάλες για κινητό...βέβαια, αυτά είναι επιλογές...εδώ πριν λίγα χρόνια λέγαμε όλοι μας, στην παρουσίαση του 1ου ιΦον, ότι το μέγεθός του ήταν πολύ μεγάλο...τώρα δεν μας πειράζουν καν οι 4.3"...

η πρότασή μου ήταν η εξής :

Όταν το μήλο αποφασίσει να δώσει οθόνη τουλάχιστον 4.3 και καλύτερο επεξεργαστή από αυτόν που εχω τώρα τότε θα το σκεφτώ

Και αναφερόμουν στην αλλαγή του τηλεφώνου που έχω τώρα σε σχέση με τα προιόντα της apple εννοώντας και τα δύο μαζί, πακέτο, και όχι τώρα το ένα και μετά, όποτε το θυμηθεί το άλλο... -bye-

Δεν μιλάμε Ελληνικα;Τοτε τι το ήθελες το "καλύτερο επεξεργαστή από αυτό που έχω" ; Αφου ήδη έχει!
Θα μπορούσες απλα να πεις, "όταν βγάλει οθόνη 4.3" και θα ήσουν κατανοητός..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Σφάλεις σφόδρα. Απλώς είναι μια ανεξάρτητη ανοικτή κοινότητα που αναπτύσει εφαρμογές και για τις δύο πλατφόρμες και έχει βαθύτερη και μή μυωπική γνώση και των δυο και εν πάσει περιπτώσει όποιος ασχολείται σοβαρά με το άθλημα τους λαμβάνει σοβαρά υπ όψιν.....

Για τους άλλους που βασίζονται σε εμπορικά κριτήρια επέτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολίες μου για την εγκυρότητά τους...

Οχουυυ ρε Φραγκ.......δεν γινεται συζητηση ετσι.
Εχεις κολλησει ασχημα...
Ενταξει εγω που ειχα και τους 2 κοσμους εχω μυωπικη γνωση.
Αλλα σου λεμε αλλα καταλαβαινεις και τα παιρνεις κιολας........
Γνωριζω τουλαχιστον 3 χρονια τους xda αφου ειχα android 1.6 πριν καν ασχοληθεις εσυ και ξερω πολυ καλα τι γινεται.

Αποχωρω με ελαφρια....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

To anandtech θεωρείται πολύ αξιόπιστο από όσο γνωρίζω.. Τωρα γιατί αρπάζεσαι, αυτό δεν το γνωρίζω... ;)

Πρόσεξε τί παρέληψες που κάνει την διαφορά από το άρθρο και τα σχόλιά του :

.................Javascript performance finally catches up to Tegra 2 based Honeycomb devices................ (δεύτερη παράγραφος)

και φυσικά το σχόλιο της ίδιας της σελίδας που είναι όλα τα λεφτά στην πρώτη σελίδα :

....................

If you want to see how Android competes, get an SG2 and use a better than stock browser that loads flash and is tabbed with a ton of features built into it. Then run a comparison and you'll think...what's the big deal with Apples' 4S...it is competitive, but not so amazingly stunning, UNLESS you're a 3GS or 4 user...then its 'Amazing'...but only because you were using such an inferior product to begin with.

Its the nature of Apple to make the most they can off of you while the user thinks they have the best product available...when really they don't.

Just my 2C please...................

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Οχουυυ ρε Φραγκ.......δεν γινεται συζητηση ετσι.
Εχεις κολλησει ασχημα...
Ενταξει εγω που ειχα και τους 2 κοσμους εχω μυωπικη γνωση.
Αλλα σου λεμε αλλα καταλαβαινεις και τα παιρνεις κιολας........
Γνωριζω τουλαχιστον 3 χρονια τους xda αφου ειχα android 1.6 πριν καν ασχοληθεις εσυ και ξερω πολυ καλα τι γινεται.

Αποχωρω με ελαφρια....

Δεν έχω κολλήσει, αλλά εγώ δεν λέω ότι αυτό που έχω είναι το καλύτερο τα πάντα όλα κλπ κλπ αλλά ότι έχω κάτι που είναι εξίσου καλό. Λίγο μέτρο με το holy grail του μήλου ποια.

Πρόσεξε τί παρέληψες που κάνει την διαφορά από το άρθρο και τα σχόλιά του :

.................Javascript performance finally catches up to Tegra 2 based Honeycomb devices................ (δεύτερη παράγραφος)

και φυσικά το σχόλιο της ίδιας της σελίδας που είναι όλα τα λεφτά στην πρώτη σελίδα :

....................

If you want to see how Android competes, get an SG2 and use a better than stock browser that loads flash and is tabbed with a ton of features built into it. Then run a comparison and you'll think...what's the big deal with Apples' 4S...it is competitive, but not so amazingly stunning, UNLESS you're a 3GS or 4 user...then its 'Amazing'...but only because you were using such an inferior product to begin with.

Its the nature of Apple to make the most they can off of you while the user thinks they have the best product available...when really they don't.

Just my 2C please...................
Χαιρομαι που καθησες και το διάβασες τόσο ώστε να ψάξεις να βρεις επιλεκτικά σχόλια για να πεις έναν αντίλογο... :p
Τουλαχιστον, κατάλαβες ότι ο επεξεργαστής σου δεν είναι πιο γρήγορος από τον Α5, όπως νόμιζες; ;)

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Χαιρομαι που καθησες και το διάβασες τόσο ώστε να ψάξεις να βρεις επιλεκτικά σχόλια για να πεις έναν αντίλογο... :p
Τουλαχιστον, κατάλαβες ότι ο επεξεργαστής σου δεν είναι πιο γρήγορος από τον Α5, όπως νόμιζες; ;)

Εσύ το νόμιζες. Εγώ ξέρω ότι το και είναι συζευκτικό και όχι διαχωριστηκό. Και το ένα και το άλλο :HTEHEH56:

Παλι για την ταμπακέρα σχολιάζεις όμως. Για την ουσία τίποτα γαργάρα.

Το μονο που έχω να σχολιάσω είναι πως με αυτά που γραφεις απλα υποτιμάς την δικη σου νοημοσύνη.
Αντε καλο απόγευμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Δεν έχω κολλήσει, αλλά εγώ δεν λέω ότι αυτό που έχω είναι το καλύτερο τα πάντα όλα κλπ κλπ αλλά ότι έχω κάτι που είναι εξίσου καλό. Λίγο μέτρο με το holy grail του μήλου ποια.

μα ειναι δυνατον ?
ANDROID ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩΩΩΩΩ !!!
και επειδη εζησα και με τα δυο , ξερω πολυ καλα τις διαφορες........

:bigcry:

.​

http://www.ifixit.com/Teardown/iPhone-4S-Teardown/6610/1

ADhhSUuY2cTIiuba.large

fCQZXu4THRiQtWdv.large

Παρολο που σε πολλους δεν αρεσε το νεο iphone 4S, αυτο καταφερε , ευκολα, να ξεπερασει κατα πολυ σε πωλησεις το παλιο Iphone 4!

4.000,0000 εκατομμυρια πωλησεις σε ενα ΣΚ , τις περισσοτερες απο καθε αλλο κινητο παγκοσμιως.... σκεψου και να αρεσε δηλ. !!!

http://www.macrumors.com/2011/10/17/iphone-4s-sales-top-4-million-as-25-million-users-move-to-ios-5/

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Το iPhone 4S διαθέτει 6db πιο δυνατό ηχείο από το iPhone 4.

Πηγή : http://www.idownloadblog.com/2011/10/16/iphone-4-vs-iphone-4s-speaker-volume-video/

εεεεε; πωωωωως είπατε; :ears:

:p

OT Ρε σεις, το iPad (2 αλλα και το 1 απ όσο θυμαμαι) δεν εχει πολύ αδυναμο ηχείο;

Ειναι ωρες ωρες δλδ που βλεπω σειρούλες και δεν μου φτανει η ενταση για να ακουσω καθαρα τους διαλόγους (οχι, δεν ειμαι κουφος :p)