[Επίσημο] iPhone 4S

Mια ερωτηση ,τωρα θα φαινεται οτι εχω 2 συσκευες με προφανως διαφορετικο ΙΜΕΙ,την πρωτη πως μπορω να την διαγραψω?[την χαλασμενη εννοειται]

Και μια ερωτηση,γιατι ολα τα sms μου ερχονται διπλά?πρεπει να κανω κατι απο τις ρυθμισεις?Βεβαια το μηνυμα εμφανιζεται μια φορα στο χωρο των μηνυματων,αλλα οταν ερχεται εμφανιζονται 2 ειδιποιησεις

φιλοι μου, επεσε το 4s και εσπασε το πίσω τζάμι, που μπορώ να το αλλάξω επιτοπου και καμια ιδέα κόστος?

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Εμενα παλι το 4S απο χθες ξαφνικα αδειαζει την μπαταρια σε μιση ωρα ενώ καθεται.

Εκανα και reset αλλα και παλι σημερα τα ιδια.

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Εμενα παλι το 4S απο χθες ξαφνικα αδειαζει την μπαταρια σε μιση ωρα ενώ καθεται.

Εκανα και reset αλλα και παλι σημερα τα ιδια.

Κάποια εφαρμογη θα είναι ... Εγκατεστησες τιποτα τελευταία?
Επίσης , εδω είναι νήμα του iphone 5 , εσυ εχεις το 4s οπότε καλύτερα να γράφεις στο δικό του νήμα ... Ζηλιάρη !!! :p

Δεν αλλαζω λεμε, θα με θάψουν με το 4S! :p

Στην αρχη παντως θυμαμαι ότι η μπαταρια εκανα πολυ αποτομα drops. Αλλα νομίζω ηταν θεμα iOS και όχι hardware. Το χα δει και αλλου (σε γνωστο).

Μετα δεν το ξανακανε.

Προχθες προφανως κατι ειχε κολλησει γιατι ζεματαγε κιόλας. Δεν ειδα να τρεχει κατι περιεργο στο backround παντως.

Το κανε αλλη μια φορα (μετα απο restart και χωρις να ζεσταθει αυτη τη φορα) και απο τοτε ΟΚ.

Τα μαγικά του iOS....

Δεν ετρεχε κανενα navigator στο background ε;
Αν οχι, μαλλον μου κάνει για μπαταρια που παει για σκάσιμο..

οχι, τπτ απο navi / gps κλπ.

μπα, δε νομίζω, τα ιδια εκανε οταν το χα πρωτοπαρει και μετα σταματησε (τα ιδια και σε γνωστο)

ιδωμεν....

εχεις iTunes match ή αλλη αντιστοιχη icloud υπηρεσια on ?
Κατα καιρους και μενα δουλεύει "υπερωρίες" , ειδικα σε wifi , για να ενημερωνει αυτες τις υπηρεσίες ....

ΥΓ... αφου θα το παρεις το 5 , γιατι κανεις το δυσκολο ?:music-smiley-005: