[Επίσημο] iPhone 4S

Αμεση ηταν η απαντηση της apple στους γνωστους γκρινιαρηδες. Με την i balanteza τωρα μπορεις να φορτισεις την μπαταρια του 4s οπου και να βρισκεσαι...

i balanteza.jpg

Πάνο, μετα απο την μπαλαντεζα με σημα το μηλαρακι,θα βγουν και ηλιακοι φορτιστες [με σημα το μηλαρακι] ,για χωρες οπως η Ελλαδα

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

By the way, παρατηρώ κάποια βελτίωση στην απόδοση της μπαταριας μετά από τις πρώτες φορτίσεις. Πχ σήμερα το έβγαλα από την μπρίζα το πρωί στις 9:30 και τώρα (2 τα ξημερώματα) είμαι στο 35% της μπαταριας. Στην αρχή, το βραδυ το φόρτιζα στο 12-17% περίπου.
Το παρατηρώ κι εγώ (δυστυχώς :p)

Ειναι γνωστο, οτι οι μπαταριες λιθιου , καλυτερευουν μετα απο περιπου 5 φορτισεις.
Οπως επισης , οτι χανουν την ικανοτητα πληρους φορτισης, μετα απο καποιο αριθμο φορτισεων!

Καλο ειναι επισης, να μην αφηνετε συχνα να αδειαζει εντελως η μπαταρια.

Καλησπέρα σε όλους!!
πριν από μερικές μέρες βρέθηκε στα χέρια μου το 4S και είχα την ευκαιρία να παίξω μαζί του και να το συγκρίνω με το δικό μου 4....μπορώ να δηλώσω ότι-για πρώτη φορά-όταν το αποχωρίστηκα (το 4S) δεν μου...κάηκε καρφάκι!!!
Λοιπόν αν έχεις το 4 δεν αξίζει με τίποτα να πας στο 4S εκτός αν στο χαρίσουν!!!...
Το Siri απλά δεν...και από πλευράς ταχύτητας-στην πραγματική ζωή-δεν υπάρχει καμιά διαφορά με το 4....
το μόνο που μένει είναι η καλύτερη κάμερα και το video 1080p που προσωπικά δεν μου λένε τίποτα για να δώσω ούτε τα 180 ευρώ που θα έπρεπε να δώσω (έχω γενναιότατη επιδότηση που όμως δεν την χαλαλίζω...)
Εν κατακλείδι η διαφορά μεταξύ 3G και 3GS ήταν μεγάλη, μεταξύ 3GS και 4 πολύ μεγάλη , μεταξύ 4 και 4S ανούσια!!!

Νασο, εάν το ζήσεις αρκετά θα δεις ότι οι διαφορες στην ταχύτητα είναι μεγάλες, και όχι μονο στις βαριές εφαρμογές (πχ navigator) αλλα και σε απλες όπως πχ. τα Apps των εφημερίδων (πρώτο θέμα, νέα κλπ). Στο 4s ανοίγουν αστραπιαία ενώ στο 4 υπήρχε ένα lag. Άλλο παράδειγμα: Στην εφαρμογή του twitter, όταν έπρεπε να ανοίξεις ένα link από ένα tweet σε μια webpage, στο 4 πάντα υπήρχε καθυστέρηση. Στο 4s γίνεται αμέσως. Στην φωτογραφική: τεραστια διαφορα στην ταχύτητα λήψης φωτογραφιών. Στο safari ακόμα πιο μεγάλη διαφορα στο φόρτωμα των σελίδων..
Νομίζεις ότι δεν έχει διαφορες επειδή το 4αρι είναι γρηγορο κινητό. Όταν όμως ζήσεις με το 4s εκτιμάς το έξτρα γκάζι...

Και ένα συγκριτικό βιντεακι που βρήκα στο youtube:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Νασο, εάν το ζήσεις αρκετά θα δεις ότι οι διαφορες στην ταχύτητα είναι μεγάλες, και όχι μονο στις βαριές εφαρμογές (πχ navigator) αλλα και σε απλες όπως πχ. τα Apps των εφημερίδων (πρώτο θέμα, νέα κλπ). Στο 4s ανοίγουν αστραπιαία ενώ στο 4 υπήρχε ένα lag. Άλλο παράδειγμα: Στην εφαρμογή του twitter, όταν έπρεπε να ανοίξεις ένα link από ένα tweet σε μια webpage, στο 4 πάντα υπήρχε καθυστέρηση. Στο 4s γίνεται αμέσως. Στην φωτογραφική: τεραστια διαφορα στην ταχύτητα λήψης φωτογραφιών. Στο safari ακόμα πιο μεγάλη διαφορα στο φόρτωμα των σελίδων..
Νομίζεις ότι δεν έχει διαφορες επειδή το 4αρι είναι γρηγορο κινητό. Όταν όμως ζήσεις με το 4s εκτιμάς το έξτρα γκάζι...

Τάκη δεν θα διαφωνήσω σε αυτό που λες..με την έννοια ότι άλλο να το ζεις και άλλο να το δοκιμάζεις για κάποιες ώρες....στο κόστος απόκτησης παίζεται όλο το παιχνίδι...και ο καθένας εκτιμά αν αξίζει ή όχι η απόκτησή του σε σχέση με τα ευρώ που ζητά...
κοντολογίς για μένα..για τις διαφορές που επισημάινεις σε σχέση με το 4 δεν αξίζει να δώσω πάνω από 100 ευρώ από την τσέπη μου πουλώντας φυσικά το 4....και χωρίς να κάνω βαρύ συμβόλαιο με τον πάροχο...τέτοιο deal σε μένα δεν πρόκυψε προς στιγμή τουλάχιστον...
αν ήμουν κάτοχος του 3GS ή του 3G δεν θα το συζητούα καν...

Σεβαστό και εγώ αν έπρεπε να δώσω 180 έξτρα ευρω, πιθανότατα θα περίμενα το επόμενο μοντέλο. Όμως υπάρχει και μια άλλη όψη στο θέμα: Αν πουλήσεις το 4αρι τώρα θα πιάσεις εύκολα 350 ευρω (16gb) οποτε θα σου έρθει το 4s από φθηνά έως τσάμπα, ανάλογα την επιδότηση. Του χρόνου όμως, δεν θα πιάνει πάνω από 200-250 ευρω οποτε θα έχεις χασούρα από εκεί. Εγώ πάντα πουλάω το iphone όταν βγαίνει το νεότερο μοντέλο και ουσιαστικά αναβαθμίζομαι με ελάχιστα χρήματα ή και με καθόλου (όπως φέτος που λόγω της επιδότησης αλλαγης παροχου μου ήρθε πιο φθηνά από όσο πούλησα το παλιο). Αυτό είναι το καλο της δυνατής μεταπωλητικης αξιας του iphone: Δεν το κανεις σουβέρ, εάν το πουλήσεις την κατάλληλη στιγμή..

Μπράβο Τάκη, αξιος!

Ειλικρινά μπράβο!

Είσαι καταπληκτικός!

O Tακης εχει μπει στο νοημα !!!:ernaehrung004:

Αν δεν ειχα κι εγω αλλα τρεχαματα αυτη την εποχη, το ιδιο θα εκανα....

Επιτέλους, βρεθηκε το νόημα της ζωής μας!

(και μη ξεχάσεις να ''μόλις παραλάβεις'')

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Σε ευχαριστώ Φουλιους-Ζιζανιους..
Ειδικά από εσένα, είναι μεγάλη φιλοφρόνηση!

:p

Ποιος μιλησε για νοημα ρε Συριε ?:smash:

Για επενδυση και σωστο timing μιλαμε!
Aν δε το κανεις τωρα, απλα χανεις χρηματα.... χρηματιστηριο ειναι.

Αν θες φυσικα να "παιξεις" αυτο το παιχνιδι.

Μπορει σε λιγο να μην εχουμε δουλεια και να φαμε , αλλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει απο τωρα να μπουμε στο ταφο !

ΥΓ... τι εχεις παθει τωρα τελευταια εσυ ?

Καποτε, καποιος ψαχνοντας για το "νοημα της ζωης" ,
ακουσε ενα φιλο του που του ειπε οτι υπαρχει ενας "σοφος γερος" στην Ινδια, κρυμμενος σε μια σπηλια , που ηξερε "το νοημα της ζωης !"

Πηρε λοιπον τα μπογαλακια του, παρατησε τη δουλεια και την οικογενεια του, και πηγε στις Ινδιες...

Μετα απο πολυ καιρο ψαξιματος, καταφερε να ξετρυπωσει το σοφο γερο, σε μια σπηλια, σ ενα ψηλο βουνο.

Περπατησε μερες μεχρι να φτασει, βρηκε τη σπηλια και μολις μπηκε βρηκε ενα γερακο, να στεκεται ηρεμος πανω απο ενα ρυακι που κυλουσε μεσα στη σπηλια.

Τον πλησιασε και τον ρωτησε ... "Σοφε μου γεροντα, ακουσα πως εσυ ξερεις το νοημα της ζωης... ειναι αληθεια?"
Ο γεροντας γυρισε και του απαντησε ... "Ναι !"

"Και ποιο ειναι αυτο ?" τον ρωτησε ο φιλος μας.

"Το ρυακι" ... του απαντησε ο γεροντας !

"Το ρυακι ?" τον ξαναρωτησε ο φιλος μας εκπληκτος .

"Εισαι σιγουρος ?" ... τον ξαναρωτησε .

"Φυσικα ! ", του απαντησε οργισμενος ο γεροντας.... "γιατι , εσυ δεν εισαι ?"

Το νοημα λοιπον, για το καθενα μας, μπορει να βρισκεται οπουδηποτε!

Το νόημα της ζωης για τον Σύριο είναι να μάθει να παίζει tennis καλύτερα από τα 12 χρονα τσικό που προπονούνται στο δίπλα γήπεδο.. Δεν τον βλέπω να το προλαβαίνει στην τρέχουσα ζωή...

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Το νόημα της ζωης για τον Σύριο είναι να μάθει να παίζει tennis καλύτερα από τα 12 χρονα τσικό που προπονούνται στο δίπλα γήπεδο.. Δεν τον βλέπω να το προλαβαίνει στην τρέχουσα ζωή...

Καλα, ελα να δεις το Σαββατο με ποιο τσικό θα παίζω...:p :p :p