Το παρατηρώ κι εγώ (δυστυχώςBy the way, παρατηρώ κάποια βελτίωση στην απόδοση της μπαταριας μετά από τις πρώτες φορτίσεις. Πχ σήμερα το έβγαλα από την μπρίζα το πρωί στις 9:30 και τώρα (2 τα ξημερώματα) είμαι στο 35% της μπαταριας. Στην αρχή, το βραδυ το φόρτιζα στο 12-17% περίπου.
Νασο, εάν το ζήσεις αρκετά θα δεις ότι οι διαφορες στην ταχύτητα είναι μεγάλες, και όχι μονο στις βαριές εφαρμογές (πχ navigator) αλλα και σε απλες όπως πχ. τα Apps των εφημερίδων (πρώτο θέμα, νέα κλπ). Στο 4s ανοίγουν αστραπιαία ενώ στο 4 υπήρχε ένα lag. Άλλο παράδειγμα: Στην εφαρμογή του twitter, όταν έπρεπε να ανοίξεις ένα link από ένα tweet σε μια webpage, στο 4 πάντα υπήρχε καθυστέρηση. Στο 4s γίνεται αμέσως. Στην φωτογραφική: τεραστια διαφορα στην ταχύτητα λήψης φωτογραφιών. Στο safari ακόμα πιο μεγάλη διαφορα στο φόρτωμα των σελίδων..
Νομίζεις ότι δεν έχει διαφορες επειδή το 4αρι είναι γρηγορο κινητό. Όταν όμως ζήσεις με το 4s εκτιμάς το έξτρα γκάζι...
O Tακης εχει μπει στο νοημα !!!:ernaehrung004:
Αν δεν ειχα κι εγω αλλα τρεχαματα αυτη την εποχη, το ιδιο θα εκανα....
Καλα, ελα να δεις το Σαββατο με ποιο τσικό θα παίζω...Το νόημα της ζωης για τον Σύριο είναι να μάθει να παίζει tennis καλύτερα από τα 12 χρονα τσικό που προπονούνται στο δίπλα γήπεδο.. Δεν τον βλέπω να το προλαβαίνει στην τρέχουσα ζωή...
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.