[Επίσημο] iPhone 4S

Ρουλη, γιαυτο που έγραψες για το τένις, θα τιμωρηθείς στο γήπεδο.. Το να νικάς παικτη σε ανάρρωση, είναι σαν να κλέβεις εκκλησιά... :p
Οσο για τους JVC, μαζι τους παραγγείλαμε απλα ο δικός σου ήρθε πρώτος...

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ OFF TOPIC!!
:p

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Ρουλη, γιαυτο που έγραψες για το τένις, θα τιμωρηθείς στο γήπεδο.. Το να νικάς παικτη σε ανάρρωση, είναι σαν να κλέβεις εκκλησιά... :p
Οσο για τους JVC, μαζι τους παραγγείλαμε απλα ο δικός σου ήρθε πρώτος...

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ OFF TOPIC!!

δεν ειναι ποτε αρκετά! :grinning-smiley-043

Ρε παιδιά ανοίξτε το FACETIME σας για chat!!

Είστε απο τις λίγες παρέεες που το απολαμβάνουν εξάλλου.... μη το ξεχνάτε, οι υπόλοιποι θνητοί παίζουμε με Skype για ΟΛΟΥΣ! :P

Παντως, περαν της πλάκας, Γιαννη, με χαρα μου είδα ότι δεν ειμαι ο μονος με αυτές τις (συγκεκριμένες τουλάχιστον :p) ''φοβίες'' (και ο Φρα.Πε. (ναι, ξερω, αυτός δεν πιάνεται :p) και ο Τακης και ο Χρηστος δεν πολυδιαφωνούν στο θεμα του privacy....)

Για να μην παρεξήγουμαστε παντως, το Siri φαινεται πολυ ενδιαφερον και εφοσον δουλευει καλα, σίγουρα θα ειναι πολυ χρησιμο (και απολαυστικό) υπο συγκεκριμένες συνθήκες.

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Παντως, περαν της πλάκας, Γιαννη, με χαρα μου είδα ότι δεν ειμαι ο μονος με αυτές τις (συγκεκριμένες τουλάχιστον :p) ''φοβίες'' (και ο Φρα.Πε. (ναι, ξερω, αυτός δεν πιάνεται :p) και ο Τακης και ο Χρηστος δεν πολυδιαφωνούν στο θεμα του privacy....)

Για να μην παρεξήγουμαστε παντως, το Siri φαινεται πολυ ενδιαφερον και εφοσον δουλευει καλα, σίγουρα θα ειναι πολυ χρησιμο (και απολαυστικό) υπο συγκεκριμένες συνθήκες.

Πολύ διπλωματικά τα λες πες το ξεκάθαρα μη φοβάσαι! ,

τεχνολογικό άλμα μεν άλλα σούπα στη χρήση! :smash:

Το χρησιμοποίησες κιόλας και το έβγαλες και σούπα,ε;
Οπως με το facetime που κράζεις χωρίς να το έχεις καν δει...

Oh, well... :rolleyes:

Το χρησιμοποίησες κιόλας και το έβγαλες και σούπα,ε;
Οπως με το facetime που κράζεις χωρίς να το έχεις καν δει...

Oh, well... :rolleyes:

Μα φυσικά ακόμα δεν έχεις καταλάβει οτι το πρόβλημα με το facetime είναι οτι είναι για λίγους. Δε θα ειχα κανένα πρόβλημα να το έχω ΚΑΙ στο PC και στο ρομποτ και φυσικα και έχει καλύτερη εικόνα whatever. Όμως η επικοινωνία πρέπει να είναι για όλους και οχι για τους έχοντες. Και πάλι σαν ΥΠΗΡΕΣΙΑ οπως και το SKYPE δεν είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ για τους γνωστούς λόγους privacy, δεν εχω ορεξη να βλεπω τη φατσα σου κτλ.

Οσο αφορά την SIRI επίσης δεν αντιλέγει κανεις ότι τεχνολογικά είναι κάτι πολύ προχωρημένο από το voice commands που υπάρχουν ήδη άλλα το πρόβλημα έγκειται στην ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΑΥΤΗ, αν χρειάζεται και αν νιώθουμε άνετα μπροστά σε τρίτους.

Ξεκάθαρος όπως πάντα είμαι λοιπόν μη τα μπλέκεις, δεν είμαι πολέμιος της apple άπλα πολέμιος στο να παρουσιάζουμε κάποια πράγματα σαν την 2ερα παρουσία...

Παριστανεις τον χαζό ορισμένες φορές...
Οταν μια εταιρία έχει κάποια συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, όπως οι proprietary τεχνολογίες της apple (πχ Facetime, Siri) λογικό είναι να τις κρατάει για τα δικά της προιοντα για να αυξήσει τις πωλήσεις της. Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα να πληρώνει R&D για να το καρπώνονται δωρεάν κάποιοι άλλοι..
Ειναι σαν να σου λέει απλα: Θελεις μια γεύση του μέλλοντος; Παρε Apple..
Αλλιως, περίμενε τον ανταγωνισμό να μας κάνει reverse engineering... ;)

Υπερβάλλεις Φρα...

Εμενα πχ η φωνητική αποστολή sms οταν ειμαι στο αυτοκίνητο μου κανει παρα πολύ ωραία και χρήσιμη.

Δε παριστάνω κανέναν takisot

Είναι γεγονός οτι για να εχει κάποιο προϊόν επιτυχία πρέπει να περάσει στις μάζες. Το facetime υποσχέθηκε κάτι που το έδωσε εν μέρη. Και εκεί είναι η φούσκα. Μια υπηρεσία ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ. Σίγουρα δουλεύει και δουλεύει καλά άλλα ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ όταν μιλάς με 3 ανθρώπους ΚΑΙ ΑΝ? Αν δε περάσεις στις μάζες ΔΕΝ γίνεται δουλειά. Και ας μη το έλεγαν facetime για τις άλλες πλατφόρμες άπλα να μπορούσε να κλειδώσει επικοινωνία. Λες να μη γίνεται?
Το face time ηταν το τυράκι για το 4.... και βλεπουμε πλεον 1.5 ετος τι εκανε... έβγαλε άλλο τυράκι το SIRI. Και πάλι κάτι που όπως φαίνεται δουλεύει σωστά με τεχνολογία με με με χίλια δυο καλά -δεν αντιλέγει κανείς σε αυτό- αλλά έχει άλλα αντικειμενικά προβλήματα.

Επίσης για το SIRI ειπες κανείς να το δώσει σε άλλον?? ότι θες λες μου φαίνεται για να πας την συζήτηση αλλού.

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Υπερβάλλεις Φρα...

Εμενα πχ η φωνητική αποστολή sms οταν ειμαι στο αυτοκίνητο μου κανει παρα πολύ ωραία και χρήσιμη.

Ναι μαζι σου, αλλα ειπε κανεις κατι γι αυτο? :HTEHETH63:

Ρε παιδιά είναι δυνατόν να συγκρίνουμε το...facetime με το SIRI?

To πρώτο είναι ένα "κουτσό" video chat, όπου μιλάς μόνο με όποιον έχει iphone ή Mac και βρίσκεται σε WiFi, κάτι σαν παρωδία δηλαδή, ενώ το άλλο είναι κάτι πραγματικά καινοτόμο και πολλά υποσχόμενο.

Προσωπικά το facetime το χρησιμοποιώ μόνο για να μιλάω με τον αδερφό μου όταν είμαστε στο ίδιο σπίτι :D Με τους υπόλοιπους, σχεδόν ποτέ δε συγκλινουν οι δύο προϋποθέσεις, να έχουν Mήλο και να βρίσκονται σε WiFi :D:D:D

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Ναι μαζι σου, αλλα ειπε κανεις κατι γι αυτο? :HTEHETH63:
Ο σρινκ μου μου χει προτεινει να αποφευγω να λεω ακόμα και το ''θα μας τρελάνεις;'' στον Τακη.

Στο επομενο σεσιον θα του μιλησω και για σενα.

Δε παριστάνω κανέναν takisot

Είναι γεγονός οτι για να εχει κάποιο προϊόν επιτυχία πρέπει να περάσει στις μάζες. Το facetime υποσχέθηκε κάτι που το έδωσε εν μέρη. Και εκεί είναι η φούσκα. Μια υπηρεσία ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ. Σίγουρα δουλεύει και δουλεύει καλά άλλα ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ όταν μιλάς με 3 ανθρώπους ΚΑΙ ΑΝ? Αν δε περάσεις στις μάζες ΔΕΝ γίνεται δουλειά. Και ας μη το έλεγαν facetime για τις άλλες πλατφόρμες άπλα να μπορούσε να κλειδώσει επικοινωνία. Λες να μη γίνεται?
Το face time ηταν το τυράκι για το 4.... και βλεπουμε πλεον 1.5 ετος τι εκανε... έβγαλε άλλο τυράκι το SIRI. Και πάλι κάτι που όπως φαίνεται δουλεύει σωστά με τεχνολογία με με με χίλια δυο καλά -δεν αντιλέγει κανείς σε αυτό- αλλά έχει άλλα αντικειμενικά προβλήματα.

Επίσης για το SIRI ειπες κανείς να το δώσει σε άλλον?? ότι θες λες μου φαίνεται για να πας την συζήτηση αλλού.

Και πάλι you are missing the point:
Δεν την ενδιαφέρει την apple να γίνουν οι τεχνολογίες της προσιτές στην μάζα, αλλα να απολαμβανονται απο τους χρήστες του οικοσυστήματος της οι οποίοι για τέτοιου είδους προχωρημενες τεχνολογίες θα συνεχίζουν να προτιμούν τα προϊόντα της..
Και make no mistake: Με την επιτυχία του iPhone/ iPad υπάρχουν ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ χρήστες ανα τον κόσμο που απολαμβάνουν υπηρεσίες όπως του FaceTime... Δεν είναι 2-3..
Άρα, για αυτούς καθόλου αποτυχία η πατάτα δεν είναι η υπηρεσία αυτή, το αντίθετο.

Ρε παιδιά είναι δυνατόν να συγκρίνουμε το...facetime με το SIRI?

To πρώτο είναι ένα "κουτσό" video chat, όπου μιλάς μόνο με όποιον έχει iphone ή Mac και βρίσκεται σε WiFi, κάτι σαν παρωδία δηλαδή, ενώ το άλλο είναι κάτι πραγματικά καινοτόμο και πολλά υποσχόμενο.

Προσωπικά το facetime το χρησιμοποιώ μόνο για να μιλάω με τον αδερφό μου όταν είμαστε στο ίδιο σπίτι :D Με τους υπόλοιπους, σχεδόν ποτέ δε συγκλινουν οι δύο προϋποθέσεις, να έχουν Mήλο και να βρίσκονται σε WiFi :D:D:D

Το ... κουτσό FaceTime διαθέτει τους καλύτερους σήμερα αλγοριθμους για video conference και ο λόγος που δεν επιτρέπει η apple την χρήση εκτός wifi είναι λόγω της χαμηλής ταχύτητας των δικτύων κινητής. Έχεις δοκιμάσει βιντεοκληση skype μέσω 3g? τραγική εμπειρία...
Για το σπίτι όμως που εχουμε wifi, το FaceTime είναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί...

Τάκη τα ξανασυζητούσαμε αυτά όταν πρωτοβγήκε. Το θέμα είναι εν πρώτοις να κάνεις τη δουλειά σου. Το πόσο "φαντεζί" την κάνεις είναι δευτερεύον θέμα.

Αν είναι έτσι, να μην κυκλοφορούσαν CD στην αγορά τόσα χρόνια και να πηγαίναμε με εισιτήριο για μία ώρα στο studio να ακούσουμε απ'τις μπομπίνες που είχαν τρομακτικά καλύτερο ήχο :D:D:D

Πάντως το SIRI το λιγουρεύομαι... Ελπίζω οι γνωστοί μάγκες να μας παραδώσουν γρήγορα την έκδοση για το "απλό" 4άρι...

Χαχαχα

Μα δε καταλαβαινεις οτι το facetime απλα ειναι φουσκα γιατι
-ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ οπως skype που παιζει ΠΑΝΤΟΥ
-ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ (WIFI)
-ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ πρέπει και να ΘΕΛΟΥΝ!!!!

πόσοι έμειναν είπαμε να μιλήσεις αγαπητέ???

επομένως έχουμε μια υπηρεσία που χιλιοδιαφημίστηκε σαν επανάσταση και τελικα δεν ειχε την ανάλογη κατάληξη.

Χαχαχα

Μα δε καταλαβαινεις οτι το facetime απλα ειναι φουσκα γιατι
-ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ οπως skype που παιζει ΠΑΝΤΟΥ
-ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ (WIFI)
-ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ πρέπει και να ΘΕΛΟΥΝ!!!!

πόσοι έμειναν είπαμε να μιλήσεις αγαπητέ???

επομένως έχουμε μια υπηρεσία που χιλιοδιαφημίστηκε σαν επανάσταση και τελικα δεν ειχε την ανάλογη κατάληξη.

Ρε Φρανκι, ειλικρινά, μαλλιασε η γλώσσα μου...
Το FaceTime είναι μια πολυ χρήσιμη υπηρεσία για όσους έχουν apple προϊόντα και επιθυμούν να κάνουν ποιοτικό & απλό video conference με την μέγιστη δυνατή ποιότητα επικοινωνίας .. Δεν μπορείς να χαρακτηρίσει κάτι ως φούσκα, όταν εκπληρώνει άριστα τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε.. Και το πιο τραγικό είναι ότι, όπως πάντα, κραζεις κάτι που δεν έχεις δοκιμάσει... Get over it, seriously..