Ρουλη, γιαυτο που έγραψες για το τένις, θα τιμωρηθείς στο γήπεδο.. Το να νικάς παικτη σε ανάρρωση, είναι σαν να κλέβεις εκκλησιά...
Οσο για τους JVC, μαζι τους παραγγείλαμε απλα ο δικός σου ήρθε πρώτος...
ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ OFF TOPIC!!
![]()
Παντως, περαν της πλάκας, Γιαννη, με χαρα μου είδα ότι δεν ειμαι ο μονος με αυτές τις (συγκεκριμένες τουλάχιστον) ''φοβίες'' (και ο Φρα.Πε. (ναι, ξερω, αυτός δεν πιάνεται
) και ο Τακης και ο Χρηστος δεν πολυδιαφωνούν στο θεμα του privacy....)
Για να μην παρεξήγουμαστε παντως, το Siri φαινεται πολυ ενδιαφερον και εφοσον δουλευει καλα, σίγουρα θα ειναι πολυ χρησιμο (και απολαυστικό) υπο συγκεκριμένες συνθήκες.
Το χρησιμοποίησες κιόλας και το έβγαλες και σούπα,ε;
Οπως με το facetime που κράζεις χωρίς να το έχεις καν δει...
Oh, well...![]()
Υπερβάλλεις Φρα...
Εμενα πχ η φωνητική αποστολή sms οταν ειμαι στο αυτοκίνητο μου κανει παρα πολύ ωραία και χρήσιμη.
Ο σρινκ μου μου χει προτεινει να αποφευγω να λεω ακόμα και το ''θα μας τρελάνεις;'' στον Τακη.Ναι μαζι σου, αλλα ειπε κανεις κατι γι αυτο? :HTEHETH63:
Δε παριστάνω κανέναν takisot
Είναι γεγονός οτι για να εχει κάποιο προϊόν επιτυχία πρέπει να περάσει στις μάζες. Το facetime υποσχέθηκε κάτι που το έδωσε εν μέρη. Και εκεί είναι η φούσκα. Μια υπηρεσία ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ. Σίγουρα δουλεύει και δουλεύει καλά άλλα ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ όταν μιλάς με 3 ανθρώπους ΚΑΙ ΑΝ? Αν δε περάσεις στις μάζες ΔΕΝ γίνεται δουλειά. Και ας μη το έλεγαν facetime για τις άλλες πλατφόρμες άπλα να μπορούσε να κλειδώσει επικοινωνία. Λες να μη γίνεται?
Το face time ηταν το τυράκι για το 4.... και βλεπουμε πλεον 1.5 ετος τι εκανε... έβγαλε άλλο τυράκι το SIRI. Και πάλι κάτι που όπως φαίνεται δουλεύει σωστά με τεχνολογία με με με χίλια δυο καλά -δεν αντιλέγει κανείς σε αυτό- αλλά έχει άλλα αντικειμενικά προβλήματα.
Επίσης για το SIRI ειπες κανείς να το δώσει σε άλλον?? ότι θες λες μου φαίνεται για να πας την συζήτηση αλλού.
Ρε παιδιά είναι δυνατόν να συγκρίνουμε το...facetime με το SIRI?
To πρώτο είναι ένα "κουτσό" video chat, όπου μιλάς μόνο με όποιον έχει iphone ή Mac και βρίσκεται σε WiFi, κάτι σαν παρωδία δηλαδή, ενώ το άλλο είναι κάτι πραγματικά καινοτόμο και πολλά υποσχόμενο.
Προσωπικά το facetime το χρησιμοποιώ μόνο για να μιλάω με τον αδερφό μου όταν είμαστε στο ίδιο σπίτιΜε τους υπόλοιπους, σχεδόν ποτέ δε συγκλινουν οι δύο προϋποθέσεις, να έχουν Mήλο και να βρίσκονται σε WiFi
![]()
Την απάντηση την έδωσε ο φίλος, χρήστης facetime ποιο πάνω.... "σαν παρωδία".
Δεν έχω να προσθέσω κάτι!
Χαχαχα
Μα δε καταλαβαινεις οτι το facetime απλα ειναι φουσκα γιατι
-ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ οπως skype που παιζει ΠΑΝΤΟΥ
-ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ (WIFI)
-ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ πρέπει και να ΘΕΛΟΥΝ!!!!
πόσοι έμειναν είπαμε να μιλήσεις αγαπητέ???
επομένως έχουμε μια υπηρεσία που χιλιοδιαφημίστηκε σαν επανάσταση και τελικα δεν ειχε την ανάλογη κατάληξη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.