Γιαννης Σπυρου
AVClub Fanatic
Εχουμε απαντησει σχεδον σε ολα αυτα που αναφερεις...
αν εχεις την υπομονη να διαβασεις τις απαντησεις μας, θα δεις οτι κανεις δεν ειπε "και τι εγινε .... "
αν εχεις την υπομονη να διαβασεις τις απαντησεις μας, θα δεις οτι κανεις δεν ειπε "και τι εγινε .... "
Νομίζω ότι δεν επικεντρώθηκες στο ζουμί...
Μου φαίνεται αδιαννόητο στο thread για το iphone 5 του AVCLUB.gr να γίνεται κουβέντα του στυλ "και τι έγινε που γδέρνεται, και τι έγινε που οι χάρτες είναι νηπιακού επιπέδου" κτλ. Δεν γνωρίζω τα άτομα εδω μέσα ιδιαιτερα, αλλά περιμένω κατι πιο εποικοδομιτικό απο παιδιά που ασχολούνται με την τεχνολογία και είναι σε ένα τέτοιο forum και δεν καταλαβαινω τελικά τι έχει κάνει η Apple σε όλους αυτούς. Άτόμα που θα δώσουν 200-1000 ευρω για ένα καλώδιο για να ακούσουν την λεπτομέρεια στον ήχο ξαφνικά σε ότι έχει να κάνει με ένα κινητό να δικαιολογούν τα πάντα.
Καζούρα έχω κάνει, βλακειες έχω γράψει και γω περι android vs iOS κτλ. αλλά το να δικαιολογούμε τα πάντα σε κάτι που δείχνει να μην έχει την ποιότητα που είχε ...μου χτυπάει άσχημα.
Σε άλλα forum το καταλαβαίνω, και είμαι και γω αντιστοιχα "κάφρος" ...αλλα όχι εδω...