[Επίσημο] iPhone 5

Το ολο θεμα μου θυμιζει το ντορο που εγινε οταν βγηκε το FCPX , ενα προγραμμα για μονταζ (και οχι μονο).
Ολοι οι κριτικοι το εθαψαν και πολλοι επαγγελματιες επισης.
Πολλοι μαλιστα βιαστηκαν να δηλωσουν οτι θ αλλαξουν προγραμμα (Avid - Premiere) και πολλοι απ αυτους το εκαναν.

Η Apple εβγαλε μια νεα version του παλιου καλου Final cut pro 7 , που ομως , λογω σχεδιασης , ειχε περιορισμενες δυνατοτητες σε καποια σημεια , και μικρες δυνατοτητες επεκτασης και επανασχεδιασμου.

Γι αυτο προτιμησε να βγαλει κατι εντελως νεο (οπως εκανε και 12 χρονια πριν με το παλιο FCP), που ξενισε και απογοητευσε πολλους.

Τβρα ομως, ενα χρονο μετα , με ηδη 5 (!) αναβαθμισεις, το προγραμμα ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει και θετει νεα στανταρ στο μονταζ.
Μαλιστα οι αντιπαλοι του, εσπευσαν ν ανακοινωσουν νεες εκδοσεις των προγραμματων τους, με πολλες δυνατοτητες που το FCPX εφερε για πρωτη φορα.

Απλα, ολοι βιαζονται και τα θελουν ΟΛΑ ΤΩΡΑ!

Δε γινεται αυτο ομως... θελει κοπο και ρισκο να παιρνεις τετοιες αποφασεις.

όλος αυτός ο παραλογισμός μου θυμίζει το πρόβλημα με την κεραία...

στην αρχή κρατάγαμε λάθος το τηλέφωνο....

για ορισμένους δεν υπήρχε πρόβλημα μέχρι να το παραδεχτεί η apple...

μετά περάσαμε στη λογική πως και σε άλλα κινητά υπάρχει αυτό το πρόβλημα...

και μετά στο "έλα μωρέ σου δίνει θήκη, και πολύ ωραία μάλιστα, εξάλλου ποιος χρησιμοποιεί το κινητό του χωρίς θήκη, όλοι έχουν κάποια... εεε τώρα θα βάζουν της apple..."

συμβιβασμός σε όλα...

Ετσι ειναι... για να κερδισεις κατι, μπορει να χρειαστει να χασεις κατι αλλο!
Συμβαινει καθημερινα , και για ΠΟΛΥ πιο σοβαρα θεματα...

Εμενα, πχ μου ανακοινωσαν χτες , οτι ειτε υπογραφω νεα ατομικη συμβαση εργασιας (με οτι συνεπαγεται αυτο) , ειτε "φευγω" !

Εδω να δεις γλεντια...-bye-

Κουράγιο Γιάννη έχει συμβεί σε πολλούς από εμάς.
Αν και συνηθίζουν να τα κάνουν Παρασκευή απόγευμα και όχι Δευτεριάτικα.

Καλα κουραγια Τζον.. Και σε ενα φιλο μοντερ στον Σκαι, τα ιδια.. Δυο-τρεις που ειπαν όχι, απολυθηκαν...

Ετσι ειναι... για να κερδισεις κατι, μπορει να χρειαστει να χασεις κατι αλλο!
Συμβαινει καθημερινα , και για ΠΟΛΥ πιο σοβαρα θεματα...

Εμενα, πχ μου ανακοινωσαν χτες , οτι ειτε υπογραφω νεα ατομικη συμβαση εργασιας (με οτι συνεπαγεται αυτο) , ειτε "φευγω" !

Εδω να δεις γλεντια...-bye-

Off topic mode on

Γιάννη κουράγιο και καλή τύχη, μόνο αυτό έχει σημασία.

Off topic mode off

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Δεν μπορώ τελικά να καταλάβω τι σας έχει κάνει η Apple...
Εχω πέσει απο τα γελια αλλα ετσι ακριβως ειναι :worshippy:
Αλλωστε και εγω εχω αναρωτηθεί τελευταια με αυτα που διαβάζω ...
Τι στην ευχη μάγια τους κανουνε;

Βλεπω σε διάφορα φορουμ πχ χρηστές των κινητων της HTC η της Samsung που καθυστέρησε λιγο την τελευταια αναβάθμιση για το S3 και το κραξιμο που πεφτει δεν λέγεται.
Και απο την αλλη κατι χοντράδες ( σε σημείο εξαπάτησης) περνανε στο ντούκου λεγοντας "δεν πειράζει μωρε πιασε μια Haineken".
Για να μην ξαναπω το ποσο τρελή εντύπωση μου κανει το χαπι περι μεγέθους.

Iσως η απαντηση βρισκεται στην ερωτηση " ποσο ικανοποιημενοι ειστε απο το κινητο σας "?

Οπως γνωριζετε, οι χρηστες του iphone , στην συντριπτικη τους πλειοψηφια δηλωνουν ικανοποιημενοι, σε αντιθεση με αλλους χρηστες.
Mono to 2% δηλωνουν ι δυσαρεστημενοι.

Γι αυτο και μικρες (ή μεγαλες) αστοχιες της Apple "συγχωρουνται"....

Ειναι σα τη γκομενα που γουσταρεις τρελα και της συγχωρεις "τα παντα" !:ernaehrung004:

Ειναι σα τη γκομενα που γουσταρεις τρελα και της συγχωρεις "τα παντα" !:ernaehrung004:
Ισως λίγο τραβηγμένο αλλα η απαντηση μπορεί να κρύβεται ακριβώς σε αυτό:

Την αναγωγή του (κάθε λογής) κινητού σε ''γκόμενα'' (aka κάποιας μορφής ''σχέσης'' που έχουμε ανάγκη)....

Το γεγονος αλλωστε οτι ασχολούμαστε και το χειρότερο παθιαζόμαστε, με ένα τέτοιο αντικείμενο είναι απόδειξη των ποσων ουσιαστικών πραγμάτων μας λείπουν....

Σε ολο το forum , αυτο ακριβως κανουμε... παθιαζομαστε με αντικειμενα Συριε!
Κινητα, tablets, προβολεις, φωτογραφικες, βιντεοκαμερες, στεροφωνικα, πολιτικα και κοινωνικα θεματα κλπ.

Τις περισσοτερες φορες η συζητηση καταληγει... "αναλογα με τα γουστα του καθενος"

Τα προβλήματα που έχει ως σήμερα το 5αρι μαζεμένα:

1) Κουνιέται η μπαταρία (σε κάποια)
2) Διαρροή φωτός (σε κάποια)
3) Συνδεσιμότητα/ταχύτητα wifi (σε κάποια)
4) Γδαρσίματα
5) iMaps
6) Φωτογραφίες μικρότερης ανάλυση σε night mode
7) Αυτονομία συσκευών που αναβάθμησαν σε ios6

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=344795

Ισως λίγο τραβηγμένο αλλα η απαντηση μπορεί να κρύβεται ακριβώς σε αυτό:

Την αναγωγή του (κάθε λογής) κινητού σε ''γκόμενα'' (aka κάποιας μορφής ''σχέσης'' που έχουμε ανάγκη)....

Το γεγονος αλλωστε οτι ασχολούμαστε και το χειρότερο παθιαζόμαστε, με ένα τέτοιο αντικείμενο είναι απόδειξη των ποσων ουσιαστικών πραγμάτων μας λείπουν....

+1000

Τα προβλήματα που έχει ως σήμερα το 5αρι μαζεμένα:

1) Κουνιέται η μπαταρία (σε κάποια)
2) Διαρροή φωτός (σε κάποια)
3) Συνδεσιμότητα/ταχύτητα wifi (σε κάποια)
4) Γδαρσίματα
5) iMaps
6) Φωτογραφίες μικρότερης ανάλυση σε night mode
7) Αυτονομία συσκευών που αναβάθμησαν σε ios6

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=344795

Γιατί μου "κλέβεις" τα post...τα πόσταρα και δω εχθές :chinese:

Γιατί μου "κλέβεις" τα post...τα πόσταρα και δω εχθές :chinese:

Α δικο σου ήταν? Ε όπως βλέπεις έβαλα την πηγή τουλάχιστον!

Μακάρι ολα αυτα να συμβαίνουν σε ελάχιστους, γιατι αν είχα δώσει +700 και είχα τα μισά απο αυτα τα θέματα θα ήμουν πληρώς απογοητευμένος. Προφανώς η βιασύνη στην παραγωγη , οι χαμηλοί έλεγχοι ποιότητας βγάζουν αυτα τα θέματα. Και μιλάμε για μια συσκευή που υπερηφανευεται για την ποιότητα κατασκευής της. Κι ομως τα μισά προβλήματα που έχουν βγει ως τώρα είναι hardware.... Κάτοχος ipad2 για να μην φαίνομαι ως πολέμιος του μήλου. Και σχετικά με τα επιχειρήματα ότι το αγαπάμε με τα ελαττώματα του οποία κι αν είναι ... Ακούγεται κάπως. Όταν αγοράζεις μια τόσο υπερκοστολογημενη συσκευή πρέπει να μην χάριζεσαι σε αυτούς που έκαναν πλημμελως την δουλεια τους? δειγματοληψίες δεν κάνουν? δεν είδαν ότι το αλουμίνιο ξεφτιζει ? είναι απίστευτα μερικά πράγματα για τα πιστεύψεις!

Last edited: