[Επίσημο] iPhone 5

Δε νομιζω οτι θ αγανακτισει κανενας που το πηρε .

Εδω δεν αγανακτησαμε με σοβαροτερα θεματα (προβλημα κεραιας στο iphone 4) και θ αγανακτισουν καποιοι με το purple haze ή τις γρατζουνιες που πιθανον να γινουν απο κακη χρηση ?

καποια στιγμη ερχεται η ωρα και ξυπνουν και τα προβατα.
Δεν αναφερομαι σε κανεναν απο'δω μεσα.
Οταν σου παρουσιαζει ενα προιον το οποιο ειναι ιδιο κι απαραλλαχτο εδω και χρονια,στο τελος ή θα αναγκαστει να κανει καποια σοβαρη αλλαγη ή θα κυνηγαει πελατες με το ντουφεκι.

καποια στιγμη ερχεται η ωρα και ξυπνουν και τα προβατα.
Δεν αναφερομαι σε κανεναν απο'δω μεσα.
Οταν σου παρουσιαζει ενα προιον το οποιο ειναι ιδιο κι απαραλλαχτο εδω και χρονια,στο τελος ή θα αναγκαστει να κανει καποια σοβαρη αλλαγη ή θα κυνηγαει πελατες με το ντουφεκι.
Μα τι λες! Το τηλεφωνο εχει αλλαξει σε ολους τους τομείς! Πιο μεγαλη & καλυτερη οθονη, διπλάσια ταχυτητα, βελτιωμενη καμερα, πιο λεπτό, πιο ελαφρύ, LTE, διπλασια μνήμη... Τι "σοβαρή" αλλαγη να κάνει, ολογραμμα; :p

Μα τι λες! Το τηλεφωνο εχει αλλαξει σε ολους τους τομείς! Πιο μεγαλη & καλυτερη οθονη, διπλάσια ταχυτητα, βελτιωμενη καμερα, πιο λεπτό, πιο ελαφρύ, LTE, διπλασια μνήμη... Τι "σοβαρή" αλλαγη να κάνει, ολογραμμα; :p

ολα αλλαζουν κι ολα τα ιδια μενουν!

Μαιστα, συζητηση κουκουρουκου...

αντε να στο κανω πιο λιανα.
Γινονται αλλαγες,μονο και μονο για να γινουν.
Ουσια καμια,πιο καλη καμερα λεει,ε και;
αν ηθελα πιο καλη καμερα,θα επαιρνα φωτογραφικη.
Πιο μεγαλη οθονη,ε και;
Θα μπορουσε να τη δωσει στο προηγουμενο μοντελο.
Αυτο που λεω εν ολιγοις ειναι,οτι καποιος ηδη κατοχος iphone,δεν εχει κανενα λογο να κανει αλλαγη με το νεο.

αντε να στο κανω πιο λιανα.
Γινονται αλλαγες,μονο και μονο για να γινουν.
Ουσια καμια,πιο καλη καμερα λεει,ε και;
αν ηθελα πιο καλη καμερα,θα επαιρνα φωτογραφικη.
Πιο μεγαλη οθονη,ε και;
Θα μπορουσε να τη δωσει στο προηγουμενο μοντελο.
Αυτο που λεω εν ολιγοις ειναι,οτι καποιος ηδη κατοχος iphone,δεν εχει κανενα λογο να κανει αλλαγη με το νεο.

Αντε να στο κανω και εγω πιο λιανά μπας και συνενοηθουμε: Αν για εσένα, ολες οι παραπάνω βελτιωσεις που ανάφερα ειναι "ε, και" τοτε δεν υπαρχει κινητο στον γαλαξια που να μπορεί να σε ικανοποιήσει..
Για τους κατοχους iphone υπαρχουν πολλοι λογοι αναβαθμισης, αναλογως φυσικα με τις αναγκες τους. Καποιοι μπορει να ειναι απολυτα καλυμενοι και με ενα iphone πρωτης γενιας.

Αντε να στο κανω και εγω πιο λιανά μπας και συνενοηθουμε: Αν για εσένα, ολες οι παραπάνω βελτιωσεις που ανάφερα ειναι "ε, και" τοτε δεν υπαρχει κινητο στον γαλαξια που να μπορεί να σε ικανοποιήσει..
Για τους κατοχους iphone υπαρχουν πολλοι λογοι αναβαθμισης, αναλογως φυσικα με τις αναγκες τους. Καποιοι μπορει να ειναι απολυτα καλυμενοι και με ενα iphone πρωτης γενιας.

οντως πολυ κουκουρουκου,τελικα ειχες δικιο.
Να στο κανω ακομα πιο λιανα,θα το προσωποποιησω λοιπον.
Εγω ως κατοχος του 4,δεν μου κανει καμια μα καμια αναγκη να αλλαξω το 4 με το 5,γιατι οι αλλαγες δεν προσφερουν τιποτα το ουσιαστικο.Τα ιδια πραγματα μου δινει,λιγο πιο γρηγορα,ε και;
Ελπιζω τωρα να το καταλαβες.

Εγω ως κατοχος του 4,δεν μου κανει καμια μα καμια αναγκη να αλλαξω το 4 με το 5,γιατι οι αλλαγες δεν προσφερουν τιποτα το ουσιαστικο.Τα ιδια πραγματα μου δινει,λιγο πιο γρηγορα,ε και;

Εαν δεν θεωρεις ουσιαστικο το να έχεις περιπου 4 φορες μεγαλυτερη ταχύτητα (σε σχεση με το δικό σου), μεγαλυτερη & καλυτερη οθόνη, turn by turn navigation, λιγοτερο βαρος, πιο λεπτό, πολυ καλύτερες κάμερες, ε ναι, μην το παρεις...
Μια χαρα κινητο ειναι και το 4αρι εαν δεν σε ενδιαφέρει να χρησιμοποιεις τεχνολογια αιχμης.
Επειδη ομως εσύ αρκεισαι σε λιγοτερα, δεν σημαινει ότι αυτο ισχυει για όλους. Και οπως καταλαβαίνεις, διαφορες υπαρχουν και σημαντικές στο νέο iphone, απλα για εσένα ειναι περιττές (οπως πχ θα ηταν για τον πατερα μου που δεν εχει πολυ επαφη με την τεχνολογία).

ok λοιπόν...στο κάνω κ εγώ λιανά...εγώ ως κάτοχος του 4, δεν μου έκανε εντύπωση να το αλλάξω σε 4s, μου κάνει όμως τώρα και θα το αλλάξω σε 5...!
Οπότε, μην γενικεύουμε κάτι...ο καθένας επιλέγει για τον εαυτό του !! -bye-

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ το λενε αυτο Λακη

Θα τρωω ντοματα ελιες και λιγο ψωμι, αλλα θε εχω το iphone 5. Το καταλαβες ?

Θα αλλαζω σωβρακο καθε 3 μερες για να μην χαλαω τοσο ρευμα/απορρυπαντικο/ νερο αλλα θα έχω iphone 5. To καταλαβες ?

Θα φοραω το μπουφαν μεσα στο σπιτι, αφου αντι για πετρελαιο θα εχω iphone 5. Το καταλαβες ?

Θα στην νιοστη. Το καταλαβες?

Αν παλι οχι, εισαι ακαλληλος :p

ok λοιπόν...στο κάνω κ εγώ λιανά...εγώ ως κάτοχος του 4, δεν μου έκανε εντύπωση να το αλλάξω σε 4s, μου κάνει όμως τώρα και θα το αλλάξω σε 5...!
Οπότε, μην γενικεύουμε κάτι...ο καθένας επιλέγει για τον εαυτό του !! -bye-

που γενικευω βρε;
αφου γραφω οτι προσωποποιω το παραδειγμα.

Θα δεις,μολις σου φυγει ο εντυπωσιασμος της πρωτης στιγμης απ'τη παρουσιαση του νεου τηλεφωνου,δεν θα σου κανει και τοσο αναγκη να το αλλαξεις.
Εκτος κι αν πανω στον παρορμητισμο,το παρεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ το λενε αυτο Λακη

Θα τρωω ντοματα ελιες και λιγο ψωμι, αλλα θε εχω το iphone 5. Το καταλαβες ?

Θα αλλαζω σωβρακο καθε 3 μερες για να μην χαλαω τοσο ρευμα/απορρυπαντικο/ νερο αλλα θα έχω iphone 5. To καταλαβες ?

Θα φοραω το μπουφαν μεσα στο σπιτι, αφου αντι για πετρελαιο θα εχω iphone 5. Το καταλαβες ?

Θα στην νιοστη. Το καταλαβες?

Αν παλι οχι, εισαι ακαλληλος :p

αει γεια σου,να και καποιος που μιλαει με τη φωνη της λογικης.

Ζούμε σε μια καταναλωτική κοινωνία που τροφοδοτεί την παγκοσμια και εγχωρια οικονομια..
Αφου η κουβεντα παει σε φιλοσοφικο επίπεδο, δεν εχουμε αναγκη ουτε απο κινητά, ρουχα αυτοκίνητα κλπ
Ενα κομματι ψωμι και λιγο νερακι αρκεί! :p

ΥΓ. Ειμαστε σε ενα τεχνολογικο φορουμ και συγκεκριμενα στο υποφορουμ για το iphone. Εαν εδω δεν μας ενδιαφερει η τεχνολογικη πρόοδος του εκαστοτε νεου μοντελου, ας μην το ονομαζουμε avclub.gr αλλα kafeneio.gr

που γενικευω βρε;
αφου γραφω οτι προσωποποιω το παραδειγμα.

Θα δεις,μολις σου φυγει ο εντυπωσιασμος της πρωτης στιγμης απ'τη παρουσιαση του νεου τηλεφωνου,δεν θα σου κανει και τοσο αναγκη να το αλλαξεις.
Εκτος κι αν πανω στον παρορμητισμο,το παρεις.

Έλαααα.....έλαααα....Λάκη μιλάμε σοβαρά έτσι ;; Αφού έτσι το ξεκινάς βρε...με γενικότητες...κ τι παρορμητισμούς μου λες κτλ...;;
Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε κ σε τεχνολογικό φόρουμ είμαστε μέλη κ μιλάμε...κ έχουμε 1000 φορές ότι αγοράζουμε ότι κάτι γουστάρουμε, δεν μας βάζει κανείς κάνα μαχαίρι στον λαιμό !!

Καπως ετσι ειναι.

Απλως αυτες οι μαλακιουλες προσφέρουν καποιες στιγμές χαρας.

Τωρα, ποσο τις πληρωνεις, αλλο θεμα...

Όποιος καταφέρει να φύγει από το τριπάκι (που δεν είναι μόνο καταναλωτισμός) παντως και να ασχολείται με ποιο οιυσιαστικά πράγματα, θα νοιώσει στο τελος πολύ καλυτερα.

Καπως ετσι ειναι.

Απλως αυτες οι μαλακιουλες προσφέρουν καποιες στιγμές χαρας.

Τωρα, ποσο τις πληρωνεις, αλλο θεμα...

Όποιος καταφέρει να φύγει από το τριπάκι (που δεν είναι μόνο καταναλωτισμός) παντως και να ασχολείται με ποιο οιυσιαστικά πράγματα, θα νοιώσει στο τελος πολύ καλυτερα.

..οπως το τενις, ας πούμε; :p

Βεβαια μετά θα πρεπει να αγορασεις τις καλύτερες ρακέτες, τα πιο τρεντι ρούχα κλπ

:p

Ζούμε σε μια καταναλωτική κοινωνία που τροφοδοτεί την παγκοσμια και εγχωρια οικονομια..
Αφου η κουβεντα παει σε φιλοσοφικο επίπεδο, δεν εχουμε αναγκη ουτε απο κινητά, ρουχα αυτοκίνητα κλπ
Ενα κομματι ψωμι και λιγο νερακι αρκεί! :p

ΥΓ. Ειμαστε σε ενα τεχνολογικο φορουμ και συγκεκριμενα στο υποφορουμ για το iphone. Εαν εδω δεν μας ενδιαφερει η τεχνολογικη πρόοδος του εκαστοτε νεου μοντελου, ας μην το ονομαζουμε avclub.gr αλλα kafeneio.gr

Ζουμε σε μια καταναλωτικη κοινωνια που καποια στιγμη πρεπει να ξυπνησουν οσοι κοιμουνται ή οσοι το επιθυμουν. Οχι αυτοι που την εμπνευστηκαν, αλλα τα κοροϊδα που την διατηρουμε.

Μπορω να κοιμηθω ησυχος οταν διπλα μου στο κομοδινο φορτιζει ενα ολοκαινουργιο υπεργαματο αηφοουν5 κινητο τηλεφωνο την ιδια στιγμη που ο κολλητος μου θα παγωνει απο το κρυο.
Χεστηκα. Ι SHOP THEREFORE I AM

Και οχι, δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ. Ειναι πρακτικο. Αλλο πραγμα η αναγκη, αλλο η μανια
Ζησε και ασε τους αλλους να πεθαινουν. Τζειμς Μποντ

Τελος συμφωνω οτι δεν ειναι κουβεντα ενδιαφεροντος σε τεχνικο φορουμ.
Απλως, το συγκεκριμενο φορουμ καλε μου φιλε Τακη, εχει προ πολλου σταματησει να ασχολειται μονο με θεματα τεχνολογιας, και παρασυρθηκα σε αυτη την κατηγορια. Ξερω οτι δεν θα σε ενοχλησει παρα πολυ:ernaehrung004:

Ζουμε σε μια καταναλωτικη κοινωνια που καποια στιγμη πρεπει να ξυπνησουν οσοι κοιμουνται ή οσοι το επιθυμουν. Οχι αυτοι που την εμπνευστηκαν, αλλα τα κοροϊδα που την διατηρουμε.

Μπορω να κοιμηθω ησυχος οταν διπλα μου στο κομοδινο φορτιζει ενα ολοκαινουργιο υπεργαματο αηφοουν5 κινητο τηλεφωνο την ιδια στιγμη που ο κολλητος μου θα παγωνει απο το κρυο.
Χεστηκα. Ι SHOP THEREFORE I AM

Και οχι, δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ. Ειναι πρακτικο. Αλλο πραγμα η αναγκη, αλλο η μανια
Ζησε και ασε τους αλλους να πεθαινουν. Τζειμς Μποντ

Τελος συμφωνω οτι δεν ειναι κουβεντα ενδιαφεροντος σε τεχνικο φορουμ.
Απλως, το συγκεκριμενο φορουμ καλε μου φιλε Τακη, εχει προ πολλου σταματησει να ασχολειται μονο με θεματα τεχνολογιας, και παρασυρθηκα σε αυτη την κατηγορια. Ξερω οτι δεν θα σε ενοχλησει παρα πολυ:ernaehrung004:

Ναι βρε Ντινακο, δεν ειπα οτι το φορουμ ασχολειται μονο με θεματα τεχνολογιας, απλα για τις φιλοσοφικες μας αναζητήσεις υπαρχουν και αλλες πιο καταλληλες υποκατηγοριες...
Τώρα το ότι αγοράζει καποιος το iphone 5 δεν σημαινει πως χεστηκε που ο κολλητος του παγωνει στο κρύο... Αν ηταν δικος μου, θα εκανα ότι μπορω για να τον βοηθήσω, αλλα αυτο ειναι ασχετο με το παρον θεμα. Μην χωριζουμε απλοικα τους ανθρωπους σε ομαδες/κατηγοριες (καταναλωτικοι-μη καταναλωτικοι, κακοι-καλοι κλπ)..