[Επίσημο] iPhone 5

εσεις πιανετε το αλλο ακρο.
Δεν ειπε κανεις γιατι αγορασατε κινητο,ουτε γιατι συζηταμε τετοιου ειδους θεματα.
Αλιμονο,τεχνικο φορουμ ειμαστε και αυτα μαζι με αλλα,θα συζηταμε.
Ετερον εκατερον ομως.
Εγω λεω οτι η συγκεκριμενη εταιρεια λανσαροντας το iphone 5,στην ουσια δεν προσφερει κατι το οποιο θα κανει εμενα που ειμαι ηδη κατοχος δικου της κινητου,να το αλλαξω με το νεο.
Αλλαγη δηλαδη,μονο για την αλλαγη.
Ορμωμενος απ'αυτο λεω λοιπον,οτι το 5 θα ειναι το Βατερλο της,γιατι εχει δημιουργησει κορεσμο με τα ιδια και τα ιδια.
Αν το 6 κανει τη διαφορα,τοτε οκ.
Αν ειναι ομως οπως δικαιως τη σατιριζουν η συνεχεια του 5 με λιγο μεγαλυτερη οθονη και λιγο μεγαλυτερο επεξεργαστη,ε τοτε κακο του κεφαλιου της.

εσεις πιανετε το αλλο ακρο.
Δεν ειπε κανεις γιατι αγορασατε κινητο,ουτε γιατι συζηταμε τετοιου ειδους θεματα.
Αλιμονο,τεχνικο φορουμ ειμαστε και αυτα μαζι με αλλα,θα συζηταμε.
Ετερον εκατερον ομως.
Εγω λεω οτι η συγκεκριμενη εταιρεια λανσαροντας το iphone 5,στην ουσια δεν προσφερει κατι το οποιο θα κανει εμενα που ειμαι ηδη κατοχος δικου της κινητου,να το αλλαξω με το νεο.
Αλλαγη δηλαδη,μονο για την αλλαγη.
Ορμωμενος απ'αυτο λεω λοιπον,οτι το 5 θα ειναι το Βατερλο της,γιατι εχει δημιουργησει κορεσμο με τα ιδια και τα ιδια.
Αν το 6 κανει τη διαφορα,τοτε οκ.
Αν ειναι ομως οπως δικαιως τη σατιριζουν η συνεχεια του 5 με λιγο μεγαλυτερη οθονη και λιγο μεγαλυτερο επεξεργαστη,ε τοτε κακο του κεφαλιου της.

Και πάλι, δεν θα κανει ΕΣΕΝΑ, θα κανει ομως παρα-παρα πολλούς ,οι οποιοι και θα κρινουν την εμπορικη επιτυχια του μοντελου.
Δεν μας ειπες ομως, τι ακριβώς θα ηθελες παραπάνω ωστε να παρεις την απόφαση να αναβαθμιστείς... Δηλαδη, τι ακριβώς σου λείπει..
Γιατί τα smartphones με πρωτο το iphone εχουν φτασει σε τοσο υψηλο επίπεδο, που δεν υπαρχουν και πολλα πλεον νεα killer features που να μπορουν να προστεθούν..

Μα αυτό θα κάνουν οι περισσότεροι κατασκευαστές
Οι οποίοι φυσικά στηρίζονται σε τρίτους κατασκευαστές για τις ‛πρώτες ύλες’

Η επανάσταση της πληροφορίας και της πληροφορικής έστω του ICT έχει γίνει από το ’60 που λέει ο λόγος.

Δεν είναι Innovation ούτε Καινοτομία τίποτα από τις επιλογές που θα προστεθούν στην επερχόμενη γενιά κινητών (ανεξαρτήτου εταιρίας), είναι απλά φυσική εξέλιξη βασισμένη σε τεχνολογική πρόοδο. Features δηλαδή κατά κύριο λόγο και όχι επαναστάσεις.

Και αυτό δε θα έπρεπε να προσκαλεί έκπληξη :-)

Έλαααα.....έλαααα....Λάκη μιλάμε σοβαρά έτσι ;; Αφού έτσι το ξεκινάς βρε...με γενικότητες...κ τι παρορμητισμούς μου λες κτλ...;;
Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε κ σε τεχνολογικό φόρουμ είμαστε μέλη κ μιλάμε...κ έχουμε 1000 φορές ότι αγοράζουμε ότι κάτι γουστάρουμε, δεν μας βάζει κανείς κάνα μαχαίρι στον λαιμό !!

δεν μπορω να σε παρακολουθησω ρε Μιχαλη,σορυ.

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Ζουμε σε μια καταναλωτικη κοινωνια που καποια στιγμη πρεπει να ξυπνησουν οσοι κοιμουνται ή οσοι το επιθυμουν. Οχι αυτοι που την εμπνευστηκαν, αλλα τα κοροϊδα που την διατηρουμε.

Μπορω να κοιμηθω ησυχος οταν διπλα μου στο κομοδινο φορτιζει ενα ολοκαινουργιο υπεργαματο αηφοουν5 κινητο τηλεφωνο την ιδια στιγμη που ο κολλητος μου θα παγωνει απο το κρυο.
Χεστηκα. Ι SHOP THEREFORE I AM

Και οχι, δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ. Ειναι πρακτικο. Αλλο πραγμα η αναγκη, αλλο η μανια
Ζησε και ασε τους αλλους να πεθαινουν. Τζειμς Μποντ

Τελος συμφωνω οτι δεν ειναι κουβεντα ενδιαφεροντος σε τεχνικο φορουμ.
Απλως, το συγκεκριμενο φορουμ καλε μου φιλε Τακη, εχει προ πολλου σταματησει να ασχολειται μονο με θεματα τεχνολογιας, και παρασυρθηκα σε αυτη την κατηγορια. Ξερω οτι δεν θα σε ενοχλησει παρα πολυ:ernaehrung004:
Με την ιδια λογικη κι'εσυ αυτην την σιτγμη ζεις και αφηνεις τους αλλους να πεθανουν, αν πουλησεις τον υπολογιστη που ποσταρεις θα υιοθετησεις 6-7 παιδακια απο την Αφρικη, δεν βλεπω να το κανεις.

Μπορουμε να απλωσουμε αυτην την -παραλογη- λογικη σου σε αλλα πραγματα οπως ας πουμε οτι εχεις εισοδημα 3000 φορες μεγαλυτερο απο αυτο ενος Σομαλου αλλα εχεις τηλεοραση και θερμανση ενω αυτος οχι κτλ κτλ

Φιλοσοφικες αρλουμπες για να περναει η ωρα.

Last edited:
Και πάλι, δεν θα κανει ΕΣΕΝΑ, θα κανει ομως παρα-παρα πολλούς ,οι οποιοι και θα κρινουν την εμπορικη επιτυχια του μοντελου.

Αυτους τους πολλους που λες στη πορεια θα τους χασει,αυτο διατεινομαι,στην ουσια θα προσελκυει οσους εχουν παλιο τηλεφωνο και θελουν ενα καινουριο ποιοτικα κατασκευασμενο και θα χασει τους ηδη υπαρχοντες που θα εχουν βαρεθει να την κυνηγουν απο πισω για ανουσιες αλλαγες.

Δεν μας ειπες ομως, τι ακριβώς θα ηθελες παραπάνω ωστε να παρεις την απόφαση να αναβαθμιστείς... Δηλαδη, τι ακριβώς σου λείπει..

τιποτα δεν μου λειπει,απλα μου τη σπαει λιγο εως πολυ το λειτουργικο της και θα ηθελα να το βελτιωσει προσφεροντας το βεβαια δωρεαν.

Γιατί τα smartphones με πρωτο το iphone εχουν φτασει σε τοσο υψηλο επίπεδο, που δεν υπαρχουν και πολλα πλεον νεα killer features που να μπορουν να προστεθούν..

Αρα τι θα επρεπε να κανει η απλ;
να κοιταξει να λυσει αυτα τα μικροπροβληματακια προτου το κυκλοφορησει και οχι ν'αρχισει τις ανακλησεις και αντικαταστασεις.
Μια καλη βελτιωση θα ηταν η οθονη να καλυπτει ολη την μπροστινη επιφανεια του τηλεφωνου.

Μια καλη βελτιωση θα ηταν η οθονη να καλυπτει ολη την μπροστινη επιφανεια του τηλεφωνου.

Αυτό κυκλοφορεί και σαν ανεκδοτάκι

Έχει κουμπί το κινητό σου μπροστά ???? τοτε είναι παλιό…

Όντος και εγώ θεωρώ ότι σε κάποια στιγμή το home button θα είναι εικονίδιο και όχι μηχανικό κουμπί.

Αρα τι θα επρεπε να κανει η απλ;
να κοιταξει να λυσει αυτα τα μικροπροβληματακια προτου το κυκλοφορησει και οχι ν'αρχισει τις ανακλησεις και αντικαταστασεις.

- Η ιστορία εχει δειξει πως οχι μονο δεν χανει τους παλιους πελατες αλλα αποκτά συνεχως και κανουργιους. Μαλιστα, ενα μεγαλο ποσοστό των υπαρχοντων πελατων της, ανανεώνουν το περσινο μοντελο τους με το νέο και αυτο λεει πολλά..
-Το λειτουργικο το ανανεωνει καθε χρόνο και μαλιστα δωρεαν για ολους τους κατοχους ακομα και παλαιοτερων μοντελων όπως το δικο σου..

Τώρα, προβληματα παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν σε όλα τα καταναλωτικα προιοντα, ακομα και τα καλυτερα. Περιθωρια βελτιωσης επισης παντα θα υπάρχουν.
Ομως δεν πρεπει να παραγνωριζουμε το ποσο ψηλα εφτασαν τεχνολογικα τα smartphones με μπροστάρη το iphone σε τοσο συντομο χρόνο...
Πλεον καποιοι αναγαγουν σαν μεγαλο θέμα, εαν υπάρχει μωβ αποχρωση σε ενα τμημα της φωτό κοντρα στον ηλιο.. Δεν κοιτουν πως με κινητο τηλεφωνο πλεον μπορείς να βγαλεις εκπληκτικες φωτογραφίες ακομα και πανοραμικες χωρίς κανενα κόπο! Παντα θα υπαρχουν αυτοι που βλεπουν το ποτήρι μισό-άδειο και θα διυλίζουν τον κώνωπα..

Συμφωνώ με τον Ντίνο 100%.

Όσο κι αν μη σ αρεσει Τακη και να μην θες να το παραδεχτείς, αυτοί είμαστε (άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο – λίγη σημασία έχει αυτό – δεν τίθεται θέμα κατηγοριοποίησης).

Η ‛’εξάρτηση’’ μας από προϊόντα, από εργαλεία που πρέπει να υπηρετούν τις ανάγκες μας είναι τραγική.

Το τένις που λες, ή οποιασδήποτε μορφής άσκηση, τέχνη κλπ, είναι κάτι τελείως διαφορετικό (και το ξέρεις). Εκεί πχ βελτιώνεσαι σωματικά ή εκφράζεσαι πνευματικά. Κάνεις κάτι για σένα. Εξελίσσεσαι.

Με το (κάθε) iPhone τι κάνεις; Χαζεύεις μ@.....ς όλη μέρα.

Και για να σε προλάβω, οι ανάγκες για τις οποίες πραγματικά το χρειάζεσαι καλύπτονται με προϊόντα 2 γενιών πίσω

Και όμως, νοιώθουμε την ανάγκη να πάρουμε το νέο. Για 2 στιγμές χαράς και μόνο όταν αντικρύσουμε την μεγάλη οθόνη. Imho είναι απλά pathetic.

Αναζήτησε στιγμές χαράς αλλού (και θα δεις ότι θα είναι πολύ περισσότερες και θα σου αφήνουν και κάτι στο τέλος – εμένα το τένις πχ μου έχει αφήσει πολλά – και δεν εννοώ μόνο σωματικά).

ΥΓ Φυσικά υπάρχουν και κάποιοι (πολλοί πιστεύω) για τους οποίους όλα αυτά είναι φιλοσοφικές αρλούμπες (είτε επειδή δεν τα κατανοούν είτε επειδή τους είναι απλώς δυσάρεστα).

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Συμφωνώ με τον Ντίνο 100%.

Όσο κι αν μη σ αρεσει Τακη και να μην θες να το παραδεχτείς, αυτοί είμαστε (άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο – λίγη σημασία έχει αυτό – δεν τίθεται θέμα κατηγοριοποίησης).

Η ‛’εξάρτηση’’ μας από προϊόντα, από εργαλεία που πρέπει να υπηρετούν τις ανάγκες μας είναι τραγική.

Το τένις που λες, ή οποιασδήποτε μορφής άσκηση, τέχνη κλπ, είναι κάτι τελείως διαφορετικό (και το ξέρεις). Εκεί πχ βελτιώνεσαι σωματικά ή εκφράζεσαι πνευματικά. Κάνεις κάτι για σένα. Εξελίσσεσαι.

Με το (κάθε) iPhone τι κάνεις; Χαζεύεις μαλακιές όλη μέρα.

Και για να σε προλάβω, οι ανάγκες για τις οποίες πραγματικά το χρειάζεσαι καλύπτονται με προϊόντα 2 γενιών πίσω

Και όμως, νοιώθουμε την ανάγκη να πάρουμε το νέο. Για 2 στιγμές χαράς και μόνο όταν αντικρύσουμε την μεγάλη οθόνη. Imho είναι απλά pathetic.

Αναζήτησε στιγμές χαράς αλλού (και θα δεις ότι θα είναι πολύ περισσότερες και θα σου αφήνουν και κάτι στο τέλος – εμένα το τένις πχ μου έχει αφήσει πολλά – και δεν εννοώ μόνο σωματικά).

ΥΓ Φυσικά υπάρχουν και κάποιοι (πολλοί πιστεύω) για τους οποίους όλα αυτά είναι φιλοσοφικές αρλούμπες (είτε επειδή δεν τα κατανοούν είτε επειδή τους είναι απλώς δυσάρεστα).

Πλακα εκανα για το tennis και το ξέρεις.. Δεν διαφωνω επι της ουσιας. Μια χαρα καλυπτεις τις βασικες σου αναγκες και με το iphone 4. Απλα, ειμαστε μεγαλα παιδιά και εχουμε τα αντιστοιχα παιχνιδια μας..

ΥΓ. Μου αρεσεις καλυτερα οταν δεν μιλας σοβαρά

:p

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Πλακα εκανα για το tennis και το ξέρεις.. Δεν διαφωνω επι της ουσιας. Μια χαρα καλυπτεις τις βασικες σου αναγκες και με το iphone 4. Απλα, ειμαστε μεγαλα παιδιά και εχουμε τα αντιστοιχα παιχνιδια μας..

ΛΟΛ

Εμενα μου αρεσει περισσοτερο οταν μιλαει σοβαρα ;-)

Να τον κοψουμε στα δυο. Τους ζυγους μηνες να γραφει σοβαρα, τους μονους μη :D

Ολα θεμα ισορροπιων ειναι, οντως....

LOOOOOL

Να τον κοψουμε στα δυο. Τους ζυγους μηνες να γραφει σοβαρα, τους μονους μη :D

Προτείνω στα 3, να κρατησει κατι κι ο Μιχαλης Κορ. :p

Θα παρακαλέσω τους :
Ntinos P
gPaska
spcav

να γράφουν όμορφα, χωρίς ο ένας να προσβάλλει τον άλλο.

Το φόρουμ είναι ανοιχτό για όλες τις απόψεις, για όλα τα "μυαλά", για να καλύπτει όλων τις ανάγκες !!