Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5
Μπλιαχ
Kάποιοι που ξέρω απο εδω μέσα το κάνουν σε ΟΛΑ τα remotes του σαλονιού τους![]()
Μπλιαχ
Kάποιοι που ξέρω απο εδω μέσα το κάνουν σε ΟΛΑ τα remotes του σαλονιού τους![]()
Στρατηγέ μου, μάλλον ζεις στην επαρχία και δεν το ξέρεις.. :smash:
Αν συνεχίζει να έχει επιλογή για 2G γύρισε το εκεί. Το 3G είναι ασταθές σε πάρα πολλές περιοχές. Και όταν χρειαστείς δεδομένα το γυρίζεις. Κουραστικό αλλά το 3G δεν παλεύεται από καμία συσκευή.Ρε Μήτσο, τι επαρχία... Καράκεντρο μένω.
Το πρόβλημα δεν είναι το σήμα, μια χαρά σήμα έχω εκεί, 5 γραμμές. Η παπαριά όμως, μόλισ χτυπήσει και το σηκώσω, μιλάω για 2-3 δευτερόλεπτα, και μετά πέφτει στη μία γραμμή ή στην καμία και κόβεται η σύνδεση.
Σαν να μην έφτανε αυτό, μου μπλοκάρει και το τηλέφωνο μ´εκείνο το ηλίθιο μήνυμα "πατήστε για επαναφορά στην κλήση". Ποιά κλήσ, παπαριές Μαρίτσα μου, αφού το σήμα είναι στο μηδέν.
Μόλις ξεμπλοκάρει, το σήμα ξαναπάει αμέσως στις 5 γραμμές και αναγκάζομαι να πάρω εγώ αυτόν που με είχε καλέσει.
Κι όλα αυτά χωρίσ να κινηθώ ούτε πόντο από τη θέση μου. :smash:
Eνα bumberακι χρειάζεται, για να αποφυγεις τις χαζες πτώσεις..
Επισης, μην ξεχνατε πως σε οσο καλυτερη κατάσταση είναι, τοσο υψηλότερη μεταπωλητική αξία έχει, κατι σημαντικό για τους κατόχους iphone (για εσας ξερω δεν έχει, το παντρεύεστε το κινητό)
facetime με μπούρκα -> epicΕπισης διαβασα πως τα iphone στα Εμιρατα δεν εχουν facetime λογω απαγορεύσεως video chatting..
Ερώτηση σημαντική : Επειδή επίκειται ταξίδι προς ΗΑΕ, αν πάρω το 5άρι από εκεί θα λειτουργήσει στην Ελλάδα ή όχι;;; Πριν 4 χρόνια που είχα πάρει Blackberry δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα......
Αυτό που πρέπει να ρωτήσεις είναι αν είναι κλειδωμένα μόνο για τοπική sim (το έπαθα στην Ιαπωνία και δεν μπορούσα να πάρω, και είχε κάτι μεταχειρισμένα 4s 64αρια ενός έτους με 300 ευρω !!)
Γιαννη(Σπυρου),τωρα που πηρες το 5αρι,το καλο τηλεφωνο που ειχες,τι το κανες;:earmuffs:
Αν εννοεις το HTC ONE X , το ανταλλαξα με iphone 4S και αυτο +PS3 με iphone 5!!!
Αν εννοεις το HTC ONE X , το ανταλλαξα με iphone 4S και αυτο +PS3 με iphone 5!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.