[Επίσημο] iPhone 5

ιδέα.. (μ@λ@κια το κόβω αλλά θα ρωτήσω)
υπάρχει περίπτωση στην Αθήνα να έχετε καλύτερο σήμα απ' ότι έχουμε εμείς στην επαρχία?

Αναλογως την περιοχή και την πυκνότητα των κυψελων..
Το αστειο ειναι πως σε ακριβες περιοχες (πχ Εκαλη) επειδη οι κάτοικοι φοβουνται για ακτινοβολία, ξηλωσαν πολλες κεραιες και τωρα δεν εχουν σήμα! :p

Στρατηγέ μου, μάλλον ζεις στην επαρχία και δεν το ξέρεις.. :smash:

Ρε Μήτσο, τι επαρχία... Καράκεντρο μένω.
Το πρόβλημα δεν είναι το σήμα, μια χαρά σήμα έχω εκεί, 5 γραμμές. Η παπαριά όμως, μόλισ χτυπήσει και το σηκώσω, μιλάω για 2-3 δευτερόλεπτα, και μετά πέφτει στη μία γραμμή ή στην καμία και κόβεται η σύνδεση.
Σαν να μην έφτανε αυτό, μου μπλοκάρει και το τηλέφωνο μ´εκείνο το ηλίθιο μήνυμα "πατήστε για επαναφορά στην κλήση". Ποιά κλήσ, παπαριές Μαρίτσα μου, αφού το σήμα είναι στο μηδέν.
Μόλις ξεμπλοκάρει, το σήμα ξαναπάει αμέσως στις 5 γραμμές και αναγκάζομαι να πάρω εγώ αυτόν που με είχε καλέσει.
Κι όλα αυτά χωρίσ να κινηθώ ούτε πόντο από τη θέση μου. :smash:

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Ρε Μήτσο, τι επαρχία... Καράκεντρο μένω.
Το πρόβλημα δεν είναι το σήμα, μια χαρά σήμα έχω εκεί, 5 γραμμές. Η παπαριά όμως, μόλισ χτυπήσει και το σηκώσω, μιλάω για 2-3 δευτερόλεπτα, και μετά πέφτει στη μία γραμμή ή στην καμία και κόβεται η σύνδεση.
Σαν να μην έφτανε αυτό, μου μπλοκάρει και το τηλέφωνο μ´εκείνο το ηλίθιο μήνυμα "πατήστε για επαναφορά στην κλήση". Ποιά κλήσ, παπαριές Μαρίτσα μου, αφού το σήμα είναι στο μηδέν.
Μόλις ξεμπλοκάρει, το σήμα ξαναπάει αμέσως στις 5 γραμμές και αναγκάζομαι να πάρω εγώ αυτόν που με είχε καλέσει.
Κι όλα αυτά χωρίσ να κινηθώ ούτε πόντο από τη θέση μου. :smash:
Αν συνεχίζει να έχει επιλογή για 2G γύρισε το εκεί. Το 3G είναι ασταθές σε πάρα πολλές περιοχές. Και όταν χρειαστείς δεδομένα το γυρίζεις. Κουραστικό αλλά το 3G δεν παλεύεται από καμία συσκευή.

Eνα bumberακι χρειάζεται, για να αποφυγεις τις χαζες πτώσεις..
Επισης, μην ξεχνατε πως σε οσο καλυτερη κατάσταση είναι, τοσο υψηλότερη μεταπωλητική αξία έχει, κατι σημαντικό για τους κατόχους iphone (για εσας ξερω δεν έχει, το παντρεύεστε το κινητό :p )

Συμφωνώ απόλυτα με το bumperάκι που επεμβαίνει ελάχιστα στην αίσθηση της συσκευής. Επίσης, για να μπορείς να το
πετάς όπου θέλεις, είναι απαραίτητη η zagg ζελατίνα που με έβγαλε ασπροπρόσωπο με το 3gs. Eξαιρετικό προϊόν, πραγματικά
από χτυπήματα και πτώσεις το τηλέφωνο δεν καταλάβαινε τίποτα, επειδή στο 3gs υπήρχε κάλυψη και στα πλαινά μέρη του. Στο
5 δυστυχώς δεν υπάρχει προστασία στο πλάι οπότε συνδυάζουμε bumper.
Λόγω της κορυφαίας ευκρίνειας της οθονης κατα τη γνώμη μου απαγορεύεται δια ροπάλου οποιουδήποτε είδους προστασίας.
Οσο αντέξει:2thumb22sup:

IMG_0006.JPG
[/IMG]

Ρε γμτ, η ζελατίνα σου χαλαει καπως την αισθηση αφης του αλουμινιου.. Εγω γι'αυτο δεν την εβαλα, αν και φοβάμαι μην το γρατζουνίσω ετσι ατζαμης που είμαι! :p
Απο την άλλη, διάβασα πως στο 5αρι ειναι πολυ πιο ευκολη (και σχετικα φθηνή) η αντικατάσταση της αλουμινενιας πλατουλας οποτε...

Ερώτηση σημαντική : Επειδή επίκειται ταξίδι προς ΗΑΕ, αν πάρω το 5άρι από εκεί θα λειτουργήσει στην Ελλάδα ή όχι;;; Πριν 4 χρόνια που είχα πάρει Blackberry δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα......

Χμμ καλο ερώτημα, αναφορικα με καποιες απο τις λειτουργιες του.
Πχ, το LTE (4G) θα ειναι συμβατό;
Επισης διαβασα πως τα iphone στα Εμιρατα δεν εχουν facetime λογω απαγορεύσεως video chatting..

Επισης διαβασα πως τα iphone στα Εμιρατα δεν εχουν facetime λογω απαγορεύσεως video chatting..
facetime με μπούρκα -> epic :p

Ερώτηση σημαντική : Επειδή επίκειται ταξίδι προς ΗΑΕ, αν πάρω το 5άρι από εκεί θα λειτουργήσει στην Ελλάδα ή όχι;;; Πριν 4 χρόνια που είχα πάρει Blackberry δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα......

Αυτό που πρέπει να ρωτήσεις είναι αν είναι κλειδωμένα μόνο για τοπική sim (το έπαθα στην Ιαπωνία και δεν μπορούσα να πάρω, και είχε κάτι μεταχειρισμένα 4s 64αρια ενός έτους με 300 ευρω !!)

Αυτό που πρέπει να ρωτήσεις είναι αν είναι κλειδωμένα μόνο για τοπική sim (το έπαθα στην Ιαπωνία και δεν μπορούσα να πάρω, και είχε κάτι μεταχειρισμένα 4s 64αρια ενός έτους με 300 ευρω !!)

Good point . Θα το ρωτήσω και εκεί αλλά και στην Bangkok Που θα πάω μετά..... τί στο κόρακα κάπου θα το πετύχβω με τιμή σε USD

Αν εννοεις το HTC ONE X , το ανταλλαξα με iphone 4S και αυτο +PS3 με iphone 5!!!

Τρομερή διαδρομή !!!

ΥΓ και για να πάρεις το HTC είχες δώσει το 4αρι σε μένα (στη γυναίκα μου στην κυριολεξία, η οποία είναι απόλυτα ευχαριστημένη !)