[Επίσημο] iPhone 5

Το δικό σου το εχεις μετρησει; Γιατι εαν πιστευεις πως ειναι 16Χ9, θα βρεθεις προ μεγαλης εκπληξεως..
Αν δε, βλεπεις full screen 16X9 videos χωρίς μπάρες πανω/κατω, μαλλον σου τρωει πληροφορια και δεν το εχεις παρει χαμπάρι..

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Μπορείς να μου κάνεις μια χάρη; Πάρε ένα χάρακα και πες μου το πλάτος και το ύψος. Απλά.
iphone-5-screen-size-650x407.jpg

Είναι κοντά στο 16/9 αλλά δεν είναι ακριβώς. Το θέμα είναι ότι τα περισσότερα βίντεο (youtube, σπιτικά κλπ) δεν είναι ακόμη στο 16/9.

Αν είναι να βρεθώ εγώ προ εκπλήξεως φαντάσου πόσο σε έκπληξη θα βρεθείτε εσείς με την οθονο-μπάρα.

Και για να μιλάμε με νούμερα το δικό μου έχει οθόνη 6 Χ 10.6 πόντους. (6Χ 16 : 9 = 10.6) ΑΚΡΙΒΩΣ 16:9 κάδρο.

Πόσο είναι το 5 ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

iphone-5-screen-size-650x407.jpg

Είναι κοντά στο 16/9 αλλά δεν είναι ακριβώς. Το θέμα είναι ότι τα περισσότερα βίντεο (youtube, σπιτικά κλπ) δεν είναι ακόμη στο 16/9.

Ακόμα χειρότερα δηλαδή. Αρα συμφωνείς ότι τα δείχνει ξεχειλωμένα.

Ακόμα χειρότερα δηλαδή. Αρα συμφωνείς ότι τα δείχνει ξεχειλωμένα.

Δεν έχω iphone 5 αλλα ipad1&3 για να δείξουν βίντεο που δεν είναι 4:3 κόβουν σε φουλ σκριν . Είναι νομίζω βεβαιο ότι και το 5 για να δείξει 4:3 φουλ σκριν θα το κόβει η θα το στρετσαρει(μάλλον το πρώτο γιατί στο δεύτερό θα βλέπεις την φουρειρα σαν Μαρίζα Κωχ ). Εκ των πραγμάτων δεν γίνεται αλλιώς. Και αν θες να το βλέπεις ολόκληρο προφανώς παίρνεις μπάρες δεξιά αριστερά και η 4αρα οθόνη ξαναγίνεται ξανα περίπου 3.5αρα.

Αν είναι να βρεθώ εγώ προ εκπλήξεως φαντάσου πόσο σε έκπληξη θα βρεθείτε εσείς με την οθονο-μπάρα.

Και για να μιλάμε με νούμερα το δικό μου έχει οθόνη 6 Χ 10.6 πόντους. (6Χ 16 : 9 = 10.6) ΑΚΡΙΒΩΣ 16:9 κάδρο.

Πόσο είναι το 5 ;

Γραψε λαθος για το δικο σου. Οντως ειναι 16Χ9.
Επί της ουσιας όμως, τι συζηταμε; Μια χαρα βλεπεις τα 16Χ9 videos στο iphone. Και στο φιναλε, για εμενα γενικα ειναι αστειο να βλεπεις σοβαρα video σε οθονες 4 και 5 ιντσών... Και ακομα και αν πες οτι εχεις κόλλημα να βλέπεις video στο κινητό σου, τουλαχιστον στο iphone 5 εχεις αψογη χρωματικη συμπεριφορά, white color balance και grayscale σε αντιθεση με το δικο σου.. ;)

οτι και να κανεις , παντα θα εχεις καποιους συμβιβασμους...
Υπαρχουν πολλα aspect ratio δυστυχως, και στο Youtube και στις ταινιες κλπ.
Αρα παντα θα εχεις μπαρες, ειτε δεξια-αριστερα , ειτε πανω κατω.
Τα περισσοτερα σπιτικα βιντεο πια, ειναι 16/9 ....

Γραψε λαθος για το δικο σου. Οντως ειναι 16Χ9.
Επί της ουσιας όμως, τι συζηταμε; Μια χαρα βλεπεις τα 16Χ9 videos στο iphone. Και στο φιναλε, για εμενα γενικα ειναι αστειο να βλεπεις σοβαρα video σε οθονες 4 και 5 ιντσών... Και ακομα και αν πες οτι εχεις κόλλημα να βλέπεις video στο κινητό σου, τουλαχιστον στο iphone 5 εχεις αψογη χρωματικη συμπεριφορά, white color balance και grayscale σε αντιθεση με το δικο σου.. ;)

καλά έχεις κολλήσει στα χρώματα του S2...και δεύτερον υπάρχουν color modes .

Υ.Γ. δεν μπορώ να λέω συνέχεια τα ίδια.....

σε πειραζει βρε....-bye-

Περα απο τη πλακα παντως, ο κουμπαρος μου πηρε το S3 και ενω ειναι ευχαριστημενος , μολις ειδε κι επιασε το iphone 5 , μου λεει ... "ειναι πιο ωραιο το ατιμο, και το χειριζεσαι ανετα με το ενα χερι ! - με το S3 αναγκαστηκα να παρω ΒΤ ακουστικα για να μη το βαζω στο αυτι μου, κουμουτσα τρελλη "

καλά έχεις κολλήσει στα χρώματα του S2...και δεύτερον υπάρχουν color modes .

Υ.Γ. δεν μπορώ να λέω συνέχεια τα ίδια.....

Καθολου δεν εχω κολλήσει, για το S3 μιλάω και θυμασαι και το test που σου ειχα βάλει από το site του display mate με μετρησεις:
http://www.displaymate.com/Smartphone_ShootOut_2.htm
Τωρα εαν εσυ επιλεγεις να αδιαφορεις για το θεμα των χρωμάτων ειναι αλλου παπα ευαγγέλιο..