σε πειραζει βρε....
Περα απο τη πλακα παντως, ο κουμπαρος μου πηρε το S3 και ενω ειναι ευχαριστημενος , μολις ειδε κι επιασε το iphone 5 , μου λεει ... "ειναι πιο ωραιο το ατιμο, και το χειριζεσαι ανετα με το ενα χερι ! - με το S3 αναγκαστηκα να παρω ΒΤ ακουστικα για να μη το βαζω στο αυτι μου, κουμουτσα τρελλη "
To ποιοτικό πως το έκρινε? Με το μάτι? Ίσως αν δει το επόμενο:δεν ειπε κατι τετοιο ... απλα διαπιστωσε ποσο ευχρηστο ειναι ενα τηλεφωνο με μικροτερες διαστασεις και φυσικα διαπιστωσε τη ποιοτητα κατασκευης του (δεν το ειχε δει live το iphone 5 πριν).
Αρα το συμπερασμα ειναι οτι αφου ειδε και τα 2, εξακολουθει να προτιμάει το S3.δεν ειπε κατι τετοιο ... απλα διαπιστωσε ποσο ευχρηστο ειναι ενα τηλεφωνο με μικροτερες διαστασεις και φυσικα διαπιστωσε τη ποιοτητα κατασκευης του (δεν το ειχε δει live το iphone 5 πριν).
Εμ, αυτό πάλι;Ίσως δεν ήθελε να σε στενοχωρήσει ο κουμπάρος. :-Ρ
Πόσο δίκιο έχεις σε αυτό. Δυστυχώς κουβαλάω και εγώ αυτή την "ανειλικρίνεια". Προφανώς εντάσσεται και αυτή στα πλαίσια της κοινωνικής ευγένειας....
Εμ, αυτό πάλι;
Που δεν πρέπει να στενοχωρούμε τους άλλους ακόμα και με τις δικές μας αγορές;
Ή οταν σου δείχνει κάτι που αγόρασε ο άλλος και περιμένει να ακούσει βλακείες του στυλ ''μπράβο'', ''με γειες'' κλπ, όταν εσύ πιστεύεις ότι ειναι μια βλακεία (ακόμα και γι αυτόν) αυτό που πήρε και αν δεν τις ακούσει, θυμώνει;
Η αναγκη επιβεβαιωσης ή / και να ειμαστε αρεστοί σε όλους στο μεγαλείο της...
Και εγώ στις 4.3" του S2 φτάνω έξω από την οθόνη πάνω αριστερά:Δες εδω ποσο ανετα φτανω στο ανω αντιθετο ακρο στο 5....αρα δεν ισχύει αυτο που λες.
View attachment 86708
Το S3 παντως που εχει η αδελφη της γυναικας μου, το χειριζεται αποκλειστικα με τα δυο χερια..
Παραπονιάρης ειναι ο Τακης αλλά βαμμενα νυχακια και ναζακια; Νομιζω εισαι λιγο υπερβλικός....Εγώ το λευκό 5αρι πάντως σε όλο σε λιλιπούτεια χεράκια το βλέπω , βαμμένα νυχάκια, ναζάκια, κ.ο.κ.
Και φυσικά κανένα παράπονο για μεγάλη οθόνη!
Εγω παντως ειμαι ναζιαρης, το παραδεχομαιΜιλησε ο ανθρωπος με τα μικρά χεράκια!
Που ειναι ο Vader οταν τον χρειαζομαι;;
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.