[Επίσημο] iPhone 5

Εγώ νομίζω ότι έχετε πάλι και οι δύο δίκιο
Ο ένας για τα χρώματα (αν και φτιάχνονται)
Και ο άλλος για την αναλογία

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

σε πειραζει βρε....-bye-

Περα απο τη πλακα παντως, ο κουμπαρος μου πηρε το S3 και ενω ειναι ευχαριστημενος , μολις ειδε κι επιασε το iphone 5 , μου λεει ... "ειναι πιο ωραιο το ατιμο, και το χειριζεσαι ανετα με το ενα χερι ! - με το S3 αναγκαστηκα να παρω ΒΤ ακουστικα για να μη το βαζω στο αυτι μου, κουμουτσα τρελλη "

Εγώ πάλι δεν μπορώ να ακούω ιστορίες του στυλ "βαράτε με κι ας κλαίω"

Δεν του αρέσει; Είναι κουμούτσα;; ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕ;;; Ας το πουλήσει να πάρει το iPhone.

δεν ειπε κατι τετοιο ... απλα διαπιστωσε ποσο ευχρηστο ειναι ενα τηλεφωνο με μικροτερες διαστασεις και φυσικα διαπιστωσε τη ποιοτητα κατασκευης του (δεν το ειχε δει live το iphone 5 πριν).

δεν ειπε κατι τετοιο ... απλα διαπιστωσε ποσο ευχρηστο ειναι ενα τηλεφωνο με μικροτερες διαστασεις και φυσικα διαπιστωσε τη ποιοτητα κατασκευης του (δεν το ειχε δει live το iphone 5 πριν).
To ποιοτικό πως το έκρινε? Με το μάτι? Ίσως αν δει το επόμενο:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

καταλάβει πόση ποιότητα αγόρασε. Εκτός και αν θεωρεί ποιότητα το (πολύ φθηνό, σε σχέση με ατσάλι/τιτάνιο) αλουμίνιο. Για την χρήση με το 1 χέρι το έχω ξαναγράψει. Με αυτό το σχήμα οθόνης οι εφαρμογές 1,2,5 (πάνω αριστερά) στο 5 ΔΕΝ ελέγχονται πλέον με το ένα χέρι. Και έχω μεγάλα χέρια. Σε άλλα 4άρια γίνεται.

Ίσως δεν ήθελε να σε στενοχωρήσει ο κουμπάρος. :-Ρ

Αρα το συμπερασμα ειναι οτι αφου ειδε και τα 2, εξακολουθει να προτιμάει το S3.

Δεν νομίζω ότι στην μεταφορά αυτης της πληροφορίας αποσκοπούσε το post σου, ε; :p

Ίσως δεν ήθελε να σε στενοχωρήσει ο κουμπάρος. :-Ρ
Εμ, αυτό πάλι;

Που δεν πρέπει να στενοχωρούμε τους άλλους ακόμα και με τις δικές μας αγορές;

Ή οταν σου δείχνει κάτι που αγόρασε ο άλλος και περιμένει να ακούσει βλακείες του στυλ ''μπράβο'', ''με γειες'' κλπ, όταν εσύ πιστεύεις ότι ειναι μια βλακεία (ακόμα και γι αυτόν) αυτό που πήρε και αν δεν τις ακούσει, θυμώνει;

Η αναγκη επιβεβαιωσης ή / και να ειμαστε αρεστοί σε όλους στο μεγαλείο της...

οτι να ναι... τι πινετε ολοι πρωι-πρωι ?

Η ποιοτητα του 5 ειναι εμφανης , αρκει να το πιασεις στα χερια σου και θα το καταλαβεις.
Το αντιθετο φυσικα ισχυει και για το s3 ...

Mε το ενα χερι το χειριζομαι μια χαρα , σε αντιθεση με το S3 kai to ONE X που ειχα (με μετρια χερια).
Το ιδιο ειπε κι αυτος.

Δεν εχει προβλημα να με στεναχωρησει... τον ξερω 22 χρονια και ημουν ο πρωτος που τον εκραξα οταν εφυγε απο το ios (το βαρεθηκε... )

Τωρα απλα χαιρομαστε τις συσκευες μας... -bye-

...

Εμ, αυτό πάλι;

Που δεν πρέπει να στενοχωρούμε τους άλλους ακόμα και με τις δικές μας αγορές;

Ή οταν σου δείχνει κάτι που αγόρασε ο άλλος και περιμένει να ακούσει βλακείες του στυλ ''μπράβο'', ''με γειες'' κλπ, όταν εσύ πιστεύεις ότι ειναι μια βλακεία (ακόμα και γι αυτόν) αυτό που πήρε και αν δεν τις ακούσει, θυμώνει;

Η αναγκη επιβεβαιωσης ή / και να ειμαστε αρεστοί σε όλους στο μεγαλείο της...
Πόσο δίκιο έχεις σε αυτό. Δυστυχώς κουβαλάω και εγώ αυτή την "ανειλικρίνεια". Προφανώς εντάσσεται και αυτή στα πλαίσια της κοινωνικής ευγένειας.

Δες εδω ποσο ανετα φτανω στο ανω αντιθετο ακρο στο 5....αρα δεν ισχύει αυτο που λες.

View attachment 86708
Και εγώ στις 4.3" του S2 φτάνω έξω από την οθόνη πάνω αριστερά:

17122012003.jpg

Αυτό σημαίνει ότι οι 4.3 είναι οι ιδανικές ίντσες για χρήση με το ένα χέρι? Δώσε το 5 στην σύζυγο σου και ξαναβγάλε φωτό. Εγώ της έδωσα το S2 και μου είπε "πως το χειρίζεσαι με το ένα χέρι?". Καλόμαθε η γριά στα σύκα (iphone 4) και όλα τα άλλα της φαίνονται παντόφλες. :D

Εγώ το λευκό 5αρι πάντως σε όλο σε λιλιπούτεια χεράκια το βλέπω , βαμμένα νυχάκια, ναζάκια, κ.ο.κ.
Και φυσικά κανένα παράπονο για μεγάλη οθόνη!

Εσείς αποφασίστε για εσάς, αφήστε τους άλλους να θεωρούν μεγάλο ή μικρό ότι θέλουν.

Το S3 παντως που εχει η αδελφη της γυναικας μου, το χειριζεται αποκλειστικα με τα δυο χερια..

υπαρχει κατι που λεγεται εργονομια... και δεν ειναι υποκειμενικο.
Για μεγαλο ποσοστο χρηστων το iphone 4-5 εχει ιδανικο μεγεθος.
Αν αλλοι προτιμουν το S3 , δεν σημαινει οτι καταργουνται οι κανονες.

Το S3 παντως που εχει η αδελφη της γυναικας μου, το χειριζεται αποκλειστικα με τα δυο χερια..

Αν βολεύεται κανένα πρόβλημα :-)

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Εγώ το λευκό 5αρι πάντως σε όλο σε λιλιπούτεια χεράκια το βλέπω , βαμμένα νυχάκια, ναζάκια, κ.ο.κ.
Και φυσικά κανένα παράπονο για μεγάλη οθόνη!
Παραπονιάρης ειναι ο Τακης αλλά βαμμενα νυχακια και ναζακια; Νομιζω εισαι λιγο υπερβλικός....:p

(ασε που λενε ότι το μεγεθος των χεριων συναδει με αλλα μεγεθη....κι ο Τακης δεν τα σηκωνει αυτα! :p)

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Μιλησε ο ανθρωπος με τα μικρά χεράκια! :p
Που ειναι ο Vader οταν τον χρειαζομαι;;

:p
Εγω παντως ειμαι ναζιαρης, το παραδεχομαι :p

Δοκιμάστε αυτό
Και θα διαπιστώσετε ότι έχει το κατάλληλο μέγεθος για εικονοτηλέφωνο

vqpMU.gif

:music-smiley-005: