[Επίσημο] iPhone 5

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Και είμαι σίγουρος ότι το έχεις jailbroken, όπως οι περισσότεροι δλδ, για τα "αντίγραφα ασφαλείας" προγράμματα που βρίσκεις...

βιάζεσαι και εκτίθεσαι....

και με κατηγορείς κιόλας πως το προτιμώ λόγο πειρατικών....

και κατηγορείς κιόλας μια ολόκληρη κοινότητα που έχει άπειρα tweaks που κάνουν το τηλέφωνο ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ως τζαμπατζήδες δηλαδή;

μάλιστα....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Χθες δεν το άκουσα κάπου εγώ. Αλλά αφού ειπώθηκε, τότε έχεις δίκιο ! Στον ιστοχώρο της Apple που κοιτώ τώρα, δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Να υποθέσω ότι αφού μ@λ@κ..@ τότε και για αυτό δεν το γράφουν κάπου στον ιστοχώρο τους !!

απανταω με τον ιδιο τροπο που ρωτατε κι εσεις !!!-bye-

μπραβο, κερδιζεις λουκουμι !!!

μου αρέσει που μετά τις αστείες απαντήσεις στο προηγούμενο ποστ προσπαθείς να το γυρίσεις σε πληθυντικό για να το παίξεις και καλά υπεράνω σοβαρός και έτσι....

μετά από λίγο όμως... επιστρέφουμε στην ειρωνεία που κατηγορούσες πριν.... και μάλιστα ειρωνεύεσαι τον συνομιλητή σου...

ουπς....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

βιάζεσαι και εκτίθεσαι....

και με κατηγορείς κιόλας πως το προτιμώ λόγο πειρατικών....

και κατηγορείς κιόλας μια ολόκληρη κοινότητα που έχει άπειρα tweaks που κάνουν το τηλέφωνο ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ως τζαμπατζήδες δηλαδή;

μάλιστα....

Δεν βιάζομαι...υποθέτω...το 99% το έχουν για τον λόγο που σου έγραψα...όπως κ έγω άλλωστε...
tweaks που έχω ενεργοποιήσει είναι η παράδοση sms.
Κ δεν έγραψα κάποια κοινότητα ότι είναι τσαμπατζήδες ή οτιδήποτε...μην προτρέχεις να βάλεις λέξεις στο στόμα μου...!
Στο cydia ως γνωστόν υπάρχουν εφαρμογές που δεν έχει εγκρίνει η Apple, γιατί είναι κατά της φιλοσοφίας του λογισμικού της, συν ότι πολλά ποιά από αυτά τα tweaks είναι επί πληρωμή κ στο cydia !!

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Μιας και το θίξαμε, από SAR τι λέει το 5 ; τα ίδια φαντάζομαι ε;

Αν το είχαν βελτιώσει, θα το ανέφεραν. Αλλά τότε θα παραδέχονταν ότι τα προηγούμενα ήταν καρκινογόνα. Άρα περιμένουμε για να δούμε.

Κοιτα, εχω βαρεθει ολους οσους προσπαθουν μονο να υποβαθμισουν καθε τι που βγαζει-λεει η Apple .
Εχει φανατικους εχθρους και φιλους και χυνεται πολυ μελανι αντιπαραθεσης ... δε χρειαζεται να το κανουμε κι εδω !

Καθε post που ανοιγουν μερικοι ειναι για να χλευασουν-ειρωνευτουν τα μηχανηματα και το λειτουργικο της... ενω εμεις το μονο που θελουμε ειναι μοιραστουμε τη χαρα και τον ενθουσιασμο μας.
Επισης, το μονο που θελουμε , ειναι να ανταλλασουμε γνωση και εμπειριες... και το μονο που κανετε εσεις ειναι να αστειευεστε.

Στο "χιουμορ" μονο με χιουμορ απανταω...

Το νεο iphone 5 ειναι καλυτερο, γρηγοροτερο, ελαφρυτερο, λεπτοτερο και ομορφοτερο.
Αρα για εμας ειναι μια καλη αναβαθμιση... για τους υπολοιπους εχει ανοιξει πια και νημα για Android , μπορειτε να γραφετε εκει οτι θελετε.

σορι αλλα η τιμες στο πρωτο ποστ ειναι σωστες?λεει π.χ 399 δολλαρια το iphone 5 64gb..?
κατι μου εχει διαφυγει?
Ειναι με συμβόλαιο (''επιδότηση'') και στο Αμέρικα.

Εδω υπολόγιζε όσο κάνει το 4S.

παντως υστερει του ανταγωνισμου και φαινεται πως δεν υπαρχει διαθεση να διορθωθουν 2-3 πραγματακια.
μικρη οθονη 4 ινστες σε ενα τηλεφωνο που κανει παπαδες..
ραδιο καπουτ ποσο δυσκολο ειναι..?
1 χρονο εγγυηση και τιμη στα υψη 700 κατοσταρικα τηλεφωνο και εαν σου παθει μετα τον πρωτο χρονο,τρεχεις και δεν φτανεις.λιγο τσιπα ρε παιδια!

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

"Κολληματα" της Apple ,αφου υπαρχει το internetικο radio και αφου "επιβαλλεται" να εισαι συνεχως online, ειναι αχρηστο....:violent-smiley-030:

Last edited:
Καμιά τσίπα. Εχει πάνω το μήλο. Αυτό φτάνει.

Και δεν κάνω πλάκα. Το χω βιώσει .

Και μην νομίζεις ότι πάνε και δίνουν 700άρες αβίαστα αβάδιστα.

Η συντριπτική πλειοψηφία το παίρνει με τράμπες/επιδοτήσεις + λίγα μετρητά.

παντως υστερει του ανταγωνισμου και φαινεται πως δεν υπαρχει διαθεση να διορθωθουν 2-3 πραγματακια.
μικρη οθονη 4 ινστες σε ενα τηλεφωνο που κανει παπαδες..
ραδιο καπουτ ποσο δυσκολο ειναι..?
1 χρονο εγγυηση και τιμη στα υψη 700 κατοσταρικα τηλεφωνο και εαν σου παθει μετα τον πρωτο χρονο,τρεχεις και δεν φτανεις.λιγο τσιπα ρε παιδια!

Δεν νομίζω ότι σκοπός της Apple είναι να βγάζει φτηνά προιόντα. και οι υπολογιστές της πανάκριβοι είναι.

Το ξέραμε ήδη αλλά και μετα την παρουσιάση του πραγματικού 4S εχθές κάποιοι θα έπρέπε να αρχίσουν ανησυχούν λίγο. Ζουν σε ένα υπέροχο μικρόκοσμο.
Συνεχίστε να δεσμευεστε όσο τραβάει η ψυχή σας στο ecosystem πληρώνοντας εφαρμογές κτλ γιατί η Apple τα καταφέρνει καλά με τον υπνωτισμό. Καλως ήλθατε στον κόσμο των 4", αν και αργήσατε 2 χρονάκια και πλέον ο υπόλοιπος κόσμος έχει προχωρήσει παρακάτω. Στο iphone 6 (όχι το 5s του χρόνου) ίσως τo marketing της Apple σας πείσει ότι μετά τις 4" ξεκινάει το....παιχνίδι, και πλέον το "με το ένα χέρι" αποκτήσει δευτερεύουσα σημασία. Καλως σας βρήκε το LTE, όποιος δεν γνωρίζει για τι πρόκειται μπορεί να ρωτήσει τον υπόλοιπο κόσμο που το έχει εδώ και πάνω απο 2 χρόνια. Και απο του χρόνου άλλη μια καινοτομία έρχεται στο iphone που λέγεται NFC αν και άλλοι το έχουν χρόνια τώρα.

To iphone 5 ίσως μοιάζει αναβάθμιση για κατόχους 4 και 4s (αν τα ζυγίσει κάποιος σοβαρα σε σχέση με το χρήμα που πρέπει να σκάσει, για μένα όχι) αλλά συνεχίζει να βρίσκεται στην ουρά κινητών που βρίσκονται στην αγορά πάνω απο 6μηνο. Τίποτα καινούργιο, τίποτα καινοτόμο (εκτός και αν κάποιος ζει σε σπηλια και το πανοραμα τον μάγεψε).

Όλος ο κόσμος παγκοσμίως σε όλα τα ΣΧΕΤΙKA φόρα ψάχνεται και προβληματίζεται για το τι παρουσίασε εχθες τελικά η Apple και εδώ, σαν να είμαστε στο istore, κάποιοι μοιάζουν να είναι στον κόσμο τους, και εγώ θα κατηγορηθώ για trolling επειδη γράφω αυτά που λέει ο τεχνολογικός κόσμος μια μέρα μετά.

Καλές αγορές
+1 !!!! :SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

αυτο το ραδιοφωνο το εχω και εγω απορια δυσκολο δεν ειναι
γιατι ομως δεν το βαζουν ;;;;;

για μένα είναι καθαρά εισπρακτικό.

Από το ραδιόφωνο θα μπορείς άνετα να γράψεις το τραγούδι (το κάνει η samsung με το "μαμά" πρόγραμμα). Κι αν δεν το κάνει η apple, 1000% θα έβγαιναν apps που θα το έκαναν.

Αν γράψεις όμως το τραγουδάκι, πως θα πουλήσει το iTunes το τραγουδάκι με ένα δολλαριάκι;

Και μην θεωρείτε αμελητέτο το 1 δολλαριάκι. Την ημέρα αγοράζονται κάτι εκατομύρια , με το σκεπτικό "έλα μωρέ τι είναι ένα δολλάριο..... ".