[Επίσημο] iPhone 5

Παίδες, η apple εχει ηδη ασφαλέστατο online payment μεσω του λογαριασμού στο apple store. Αγοραζουν εκατομμύρια χρηστες καθε μερα μουσική, ταινιες και εφαρμογες με ενα κλικ, χωρις κανενα προβλημα ασφαλειας. Αν η apple υλοποιησει τετοιο βιομετρικο σύστημα, θα ειναι ασφαλες διοτι την συμφερει πιο πολυ απο όλους...

Takisot είναι επικίνδυνο να νοιώθεις τόσο ασφαλής με την Apple
http://mobile.slashdot.org/story/13/05/09/1246259/tool-reveals-ipad-and-iphone-user-locations
τα ίδια μεγάλα προβλήματα έχουν *όλοι* – στο έχω ξαναπεί – στο διαδίκτυο και τα συνεφάκια…
επίσης ξέχασες και το χακ των In-App Purchases Λιγότερο από χρόνο έχει και αυτό.
Γενικά οι ηλεκτρονικές πληρωμές είναι μεγάλο κεφάλαιο όπως και τα βιομετρικά συστήματα
Και τα προβλήματα είναι κοινά για *όλους* πάλι.

αστοχιες μπορει να συμβουν σε οποιοδηποτε συστημα... σκοπος ειναι να ειναι περιορισμενες.

ΑΝ καποιος μπορει να το κανει καλα (τελεια δε μπορει κανεις !) , αυτη ειναι η Apple .... απλα πραγματα!-bye-

στάνταρ....

να προσέξει μόνο μην τυχόν πρέπει να το κάνουμε με κανα περίεργο τρόπο γιατί αλλιώς μπορεί να έχουμε πρόβλημα με το σήμα ξέρω εγώ.... αστοχίες...

iBlind

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Takisot είναι επικίνδυνο να νοιώθεις τόσο ασφαλής με την Apple
http://mobile.slashdot.org/story/13/05/09/1246259/tool-reveals-ipad-and-iphone-user-locations
τα ίδια μεγάλα προβλήματα έχουν *όλοι* – στο έχω ξαναπεί – στο διαδίκτυο και τα συνεφάκια…
επίσης ξέχασες και το χακ των In-App Purchases Λιγότερο από χρόνο έχει και αυτό.
Γενικά οι ηλεκτρονικές πληρωμές είναι μεγάλο κεφάλαιο όπως και τα βιομετρικά συστήματα
Και τα προβλήματα είναι κοινά για *όλους* πάλι.

Τασο, δεν υπαρχει φυσικα αδιαβλητο σύστημα. Το θεμα ειναι η εταιρια να ειναι απο πανω και να προστατεύει τους πελάτες της κατι που κανει η apple.
Δηλαδη, ακομα και αν κατι παει στραβα, ξερεις πως η apple θα το καλυψει οπως πχ στην περίπτωση πιτσιρικαδων που έπαιρναν το iphone του μπαμπα και αγοραζαν διαρκως Apps αξιας χιλιαδων δολλαριων (τους τα επέστρεψαν).
Αυτος ειναι ο λογος που εχει τοσο μεγαλη επιτυχια το μοντέλο της apple: Οι πελατες της μπορουν και αγοραζουν ευκολα και με ασφάλεια. Αν λοιπον βαλει και ενα καλο βιομετρικο συστημα που να ενισχυει αυτη την ασφάλεια, μονο καλο θα προσφερει σε ολους μας διοτι και αλλοι θα αντιγραψουν το μοντέλο (οπως πάντα).

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

στάνταρ....

να προσέξει μόνο μην τυχόν πρέπει να το κάνουμε με κανα περίεργο τρόπο γιατί αλλιώς μπορεί να έχουμε πρόβλημα με το σήμα ξέρω εγώ.... αστοχίες...

iBlind

Εσύ μηπως εισαι iProkatιllimenos? :p

Μετά από 7 μήνες συμβίωσης το 5 μου παρέδωσε πνεύμα: αδύνατο να συνδεθεί σε wifi ακόμα και με το ρούτερ αγκαλιά.

Restore κλπ δεν απέδωσαν, τελικά αλλάχθηκε με καινούργιο στην εγγύηση.

Μα θεωρώ ότι είναι αυτονόητο να εκτεθούν σε βάσεις δεδομένων, αλλιώς πως θα δουλεύουν για τέτοιους σκοπούς;

Αναφέρθηκα απλώς στον 3d printer, ότι δηλαδή από τη στιγμή που θα μπουν σε βάση δεδομένων τα αποτυπώματα δεν χρειάζεται να τον έχεις για να
κατασκευάσεις/πλαστογραφήσεις τα αποτυπώματα. Υπάρχουν πιο απλές μέθοδοι.

Μετά από 7 μήνες συμβίωσης το 5 μου παρέδωσε πνεύμα: αδύνατο να συνδεθεί σε wifi ακόμα και με το ρούτερ αγκαλιά.

Ξανακαλορίζικο λοιπόν! Τυχερούληηηη

Ξανακαλορίζικο λοιπόν! Τυχερούληηηη
Ναι κατά 99,9% σου δίνουν νέο, δεν επισκευαζουν το υπάρχων!

Και εγώ που είχα θέμα με το κουμπί on/off (έσβηνε οπότε ήθελε) καινούριο μου έδωσαν :)

Καλό & Κακό αυτό... όπως το δεις -bye-

(Send from iPhone)

Και εγώ που είχα θέμα με το κουμπί on/off (έσβηνε οπότε ήθελε) καινούριο μου έδωσαν :)

(Send from iPhone)

Που απευθηνθηκες;και ποσο καιρο πηρε η διαδικασια;;

Ίσως γίνω σπαστικός αλλά ΔΕΝ δίνουν καινούριο τηλέφωνο όταν αντικαθιστούν αυτό που έχει βλάβη. Δίνουν refurbished. To ότι κολλάνε ζελατίνες δεν το κάνει καινούριο. Παραμένει refurbished.

Ίσως γίνω σπαστικός αλλά ΔΕΝ δίνουν καινούριο τηλέφωνο όταν αντικαθιστούν αυτό που έχει βλάβη. Δίνουν refurbished. To ότι κολλάνε ζελατίνες δεν το κάνει καινούριο. Παραμένει refurbished.

Το γνωριζω αυτο,απλα για ενα φιλο ρωταω που να το παει για service!

Αυτά είναι, αφού σου το άλλαξαν! Καλορίζικο!

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

(Send from iPhone)
Nαι ξέρω ότι το αλλάζουν. Το τυχερούλη πήγαινε στο ότι χάλασε και είχε την ευκαιρία να κάνει δεύτερο unpacking
και να το έχει ολοκαίνουριο άλλη μια φορά :flipout:

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Nαι ξέρω ότι το αλλάζουν. Το τυχερούλη πήγαινε στο ότι χάλασε και είχε την ευκαιρία να κάνει δεύτερο unpacking
και να το έχει ολοκαίνουριο άλλη μια φορά :flipout:
Το έδωσαν κανονικά σε κουτί ή μόνο το τηλ χύμα;