[Επίσημο] iPhone 5

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Έπιανες ή πιανεις ακόμα; Διοτι οι εταιριες κινητης εχουν ξηλωσει αρκετες κεραίες και το σήμα δεν είναι οπως ηταν κάποτε..

Δεν ξέρω Τάκη, δεν το έχω δοκιμάσει. Ίσως να φταίνε και οι μειωμένες κεραίες, δεν το αποκλέιω, αλλά με το που άλλαξα συσκευή διαπίστωσα το πρόβλημα. Είναι φοβερά εκνευριστικό για να μιλήσεις 3' να πρέπει να κλείσεις και να ξανακαλέσεις 3 φορές.....

Ίσως φταίει οτι μάλλον ψάχνει για lte? 3g? Δεν ξέρω..Όταν πέφτει το σήμα βλέπω χάνει το σύμβολο που δηλώνει σε τι δίκτυο δεδομένων έχεις πρόσβαση και όταν επιστρέψει, το γυρίζει σε Edge. Αν δε κάνω λάθος με το αρχικό firmware δεν είχα πρόβλημα. Όταν έβαλα αυτό που το έκανε LTE capable άρχισα να έχω θέμα.

Last edited:

Περίεργο. Δοκιμασες να περασεις καθαρο το νέο firmware (set up as new)?

Όχι, λες να διορθωθεί έτσι; Αυτό γίνεται μέσα απο το Itunes; Την εγκατάσταση την έκανα απο το κινητό απ'ευθείας.

Θεωρώ πάντως οτι το 5αρι εχει καταπληκτικό σήμα στο 3G.
Εκει που χωλαινει κάπως ειναι το wireless καθώς δεν διαθέτει προφανώς αξιόλογη κεραία.

Απενεργοποιώντας το 3G πάντως εχω καλύτερο σήμα στο σπίτι και μπορώ και μιλάω...

θα βελτιωθεί η κάμερα σημαντικά στην επόμενη έκδοση; Έχει μείνει πίσω απ'τον ανταγωνισμό το iphone, παλιά στα μισά mp ήταν ανώτερη, αλλά πλέον έχουν εξελίξει πάρα πολύ το λογισμικό τους οι υπόλοιποι, χρησιμοποιούν και αισθητήρες όπως της sony τους Exmor RS και η ποιοτική διαφορά είναι μεγάλη. Έχετε καμιά πληροφορία;

Απο οσο εχω διαβασει σε τεστ, το iphone 5 θεωρειται μεταξύ των καλύτερων κινητών σε θεμα ποιοτητας φωτογραφίας. Και ο αισθητήρας του νομιζω ειναι της Sony.
Σιγουρα παντως όλο και κατι θα βελτιωνουν σε καθε νέα γενια..

Να είσαι σιγουρος πως αν η apple βάλει συστημα δαχτυλικων αποτυπωμάτων (οπως φημολογείται) θα δουλευει άψογα..
Θα δωσει επισης τεραστια ωθηση σε συστηματα αυτοματης πληρωμής ενω δεν θα χρειαζεται πλεον να θυμομαστε κωδικους και pin..

Να είσαι σιγουρος πως αν η apple βάλει συστημα δαχτυλικων αποτυπωμάτων (οπως φημολογείται) θα δουλευει άψογα..
Θα δωσει επισης τεραστια ωθηση σε συστηματα αυτοματης πληρωμής ενω δεν θα χρειαζεται πλεον να θυμομαστε κωδικους και pin..

Κανένα βιομετρικό σύστημα δεν δουλεύει άψογα
Και ας είναι της Apple

Ενώ εάν κρατά βιομετρικά στοιχεία στο apple-cloud (που με τη σειρά του γίνεται Host σε cloud τρίτων …) θα είμαι ως συνήθως κατά…
Αρκετά ξέρουν είδη οι μεγάλες εταιρίες για εμάς.

Όσο για τις ηλεκτρονικές πληρωμές … μη φανταστείς ότι θα πάρουν καμία μεγάλη ώθηση από το βιομετρικό ΙΜΗΟ.
Έτσι κι αλλιώς στον τομέα αυτό παίζουν πάντα με ένα περιθώριο απάτης που το έχει προβλέψει και ενσωματώσει στο ηλεκτρονικό σου μοντέλο. Στην προκειμένη περίπτωση δηλαδή πάλι θα πρέπει να εκτιμήσουν που βρίσκεται το Crossover Error Rate , και εάν τείνει στο φιλικό προς το χρήστη τότε τα false positives θα είναι αρκετά.

Θα δείξει.. Να θυμισω πως πριν το iphone υπηρχαν smartphones με touch screen, αλλα το iphone εφερε την επανάσταση με την αποκριση της οθονης του και την ευκολια χρησης και σταθεροτητας που προσέφερε. Δεν θα μου κανει εντυπωση εαν η ιστορια επαναληφθει με το βιομετρικο συστημα.

στην εταιρεια μου και στη προηγουμενη που ημουν,ειχαμε δαχτυλικα στην εισοδο,απο τις κορυφαιες εταιρειες του ειδους στα βιομετρικα.
Και στις δυο περιπτωσεις εχουν ξηλωθει τα συστηματα και αντικατασταθει με συμβατικα.
Δουλευουν για ενα διαστημα και στη συνεχεια αναλαμβανει καποιο αγνωστο φαντασματακι,που τα μπλοκαρει διαρκως.

Καλά αν είναι να υπάρχουν στο cloud τέτοια πράγματα, και να γίνονται ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω αυτών θα είναι η χαρά της απάτης. Οχι πως τώρα δηλαδή είναι δύσκολο, αλλά έστω με το 3digit code που δεν αποθηκευεται υπάρχει ένα ψυχολογικό έστω φράγμα.

Ερώτηση κρισεως: πόσο δύσκολο είναι να φτιάξεις με 3d printer (απ´αυτους που σε λίγο θα κάνουν πολύ κάτω από χιλιάρικο) ένα αντίγραφο αποτυπώματος;

Ερώτηση κρισεως: πόσο δύσκολο είναι να φτιάξεις με 3d printer (απ´αυτους που σε λίγο θα κάνουν πολύ κάτω από χιλιάρικο) ένα αντίγραφο αποτυπώματος;

Όχι ότι χρειάζεται 3d printer. Εφόσον έχεις το αποτύπωμα σε ηλεκτρονική μορφή κάνεις ότι θες με πιο απλές μεθόδους. Το θέμα είναι να μην εκτεθεί το αποτύπωμα σε βάση δεδομένων.
Αρκετά επικίνδυνο θα έλεγα και όχι μόνο για hack στις πληρωμές. Να το κάνουμε λίγο πιο space? Έλεγχο αμφιβληστροειδούς :flipout:

Όχι ότι χρειάζεται 3d printer. Εφόσον έχεις το αποτύπωμα σε ηλεκτρονική μορφή κάνεις ότι θες με πιο απλές μεθόδους. Το θέμα είναι να μην εκτεθεί το αποτύπωμα σε βάση δεδομένων.

Μα θεωρώ ότι είναι αυτονόητο να εκτεθούν σε βάσεις δεδομένων, αλλιώς πως θα δουλεύουν για τέτοιους σκοπούς;

Μην έχετε τέτοιους φόβους ρε, μιλάμε για apple, ότι και να κάνει θα είναι iΤέλειο και iΑσφαλές...

τώρα ότι κράταγε δεδομένα τοποθεσίας και τα έστελνε στους σερβερ της στα κρυφά, το έκανε για εμάς ρε κουτά, αν σου έπεφτε κάτι στο δρόμο,κακή ώρα, να σου λέει το τηλέφωνο από που πέρασες... iFind

Μην έχετε τέτοιους φόβους ρε, μιλάμε για apple, ότι και να κάνει θα είναι iΤέλειο και iΑσφαλές...

τώρα ότι κράταγε δεδομένα τοποθεσίας και τα έστελνε στους σερβερ της στα κρυφά, το έκανε για εμάς ρε κουτά, αν σου έπεφτε κάτι στο δρόμο,κακή ώρα, να σου λέει το τηλέφωνο από που πέρασες... iFind
Ψιλοεγκάθετο σε κόβω...

Αυτά τα κάνει μόνο η Γκογκλ. Είναι σαν μας λες οτι η Ελισάβετ της Αγγλίας χρησιμοποιεί χαρτί υγείας. Μια βασίλισσα εννοείται πως δεν αποπατεί. Αυτά είναι για την πλέμπα.

:AFADF0: