Εμένα για κάποιο λόγο τελευταία κάνει κάτι κόλπα, δεν έχω καταλάβει ακόμα πότε ακριβώς γιατί συμβαίνει συχνά. Είμαι σε wifi δίκτυο, γυρνάει σε 3g και όταν πάω πχ να στείλω μήνυμα στο viber μου λέει ότι δεν υπάρχει σύνδεση ενώ το σηματάκι 3g εμφανίζεται κανονικά (έχω cellular data και LTE, on σε cosmote δίκτυο)...Παραδόξως με reboot όλα οκ! Μπορεί να είμαι στην δουλειά, μετά στον δρόμο, σπίτι, οπουδήποτε και οι εναλλαγές σε γνωστά δίκτυα wifi γίνονται αυτόματα και το 3g το έχω μονίμως ανοιχτό. Οπότε το πότε θα ξανασυμβεί από το τελευταίο reboot, άγνωστο και δεν μπορώ ακόμα να αναπαράγω με ακρίβεια το πρόβλημα. Με τρελαίνει.-
Επίσης συνέβη και κάτι άλλο τις προάλλες...με καλούσαν και τους έβγαινε μήνυμα ότι το έχω κλειστό ενώ το είχα ανοιχτό κανονικά. Οταν με έκπληξη λέω τι λέτε ρε παιδιά...κάνω reboot και ως δια μαγείας μου ήρθαν μαζεμένα μηνύματα για τις κλήσεις που δεν δέχτηκα ποτέ και το κινητό πλέον καλούσε.
Τι να πω το περίμενα πιο απροβλημάτιστο και για την ώρα μόνο αυτό δεν είναι στην περίπτωση μου. Για να μην το αδικήσω (μπορεί να κάνω κάτι λάθος εγώ), αυτά ξεκίνησαν μετά την 6.1! Πλέον φοράω την 6.1.2.
Τι να κάνω;