[Επίσημο] iPhone 5

» Χρώματα

Μαύρο (πλάτη από ανοδιωμένο αλουμίνιο) και Λευκό (πλάτη από ακατέργαστο αλουμίνιο)

2012-iphone5-gallery6-zoom.jpg

Το μόνο που δεν έβαλαν πάλι , και είναι για μένα το μεγαλύτερο σπάσιμο , είναι το USB 3 , και δε μιλάω για το βισμα αλλά για την ταχυτητα.
Άντε να κατεβαζεις αυτές της πανοραμα φωτός των 28 mb με το 2.0 !!!

η έλλειψη του Jobs εμφανής. Τίποτα που να σε εκπλήσσει, τίποτα πρωτοποριακό. Ενα απλά καλύτερο iPhone..

To wifi n είναι αργότερο , κατα πολυ σε σχέση με το USB 3.0 .
Καταλαβαίνω τη λογική του wireless ,αλλα και πάλι είναι κάπως απαράδεκτο να μη βάλουν το 3.9 .

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Αν όντως μπορείς να χρησιμοποιείς με ένα χέρι το νέο iPhone – όπως ισχυρίζονται άλλωστε – θα είναι υπέροχο! Αυτό πιστεύω είναι το νόημα ενός σύγχρονου smartphone.
Τι να την κάνω την “παντόφλα” με 4,5 ίντσες..
Επίσης, πιστεύω όταν το πιάσουμε στα χέρια μας, θα μας πέσει το σαγόνι από την ποιότητα κατασκευής. Αυτό η Apple το έχει. Πλέον το team του Ive κεντάει με το αλουμίνιο.
Αυτό που με χαλάει γενικώς, είναι το γεγονός πως μετά τον θάνατο του Jobs οι παρουσιάσεις των προϊόντων είναι πλέον πολύ..κοινές:(
Η μυστικότητα πάει περίπατο. Ξέραμε όλοι από πριν – βλέπε διάφορα leaks- πως θα είναι το iphone, τα ακουστικά, το lightning καλώδιο, ακόμη και το νέο itunes…
Και επειδή ευτυχώς ζήσαμε την εποχή Steve Jobs…αυτά με χαλάνε πολύ.

Ειδικά εσύ !!! :flipout::flipout::flipout:

Να σε δω με 4" και δεν θέλω τίποτ' άλλο !!! :flipout::flipout:

Xaxa σιγα εδω τωρα με το σκυλι lg και 3.8 μια χαρα ειμαι (επειδη οτι θελω το κανω με το tablet 7'')

μου αρέσει σαν design (παραδοξως) αλλα με χαλαει λίγο που ακομα μπροστα πανω κατω της οθόνης ειναι τοσο μεγαλη η επιφανεια, θα μπορουσε να ηταν μικρότερο...
το OS μια απο τα ιδια 5 χρονια τωρα... και κανένα innovation για νεα συσκευή.

Αυτο θα επρεπε να ηταν εξαρχης το Iphone4 για μένα....