[Επίσημο] iPhone 5

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Δεν λέει, γιατί απλά αυτό που κάνει δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Κανείς δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο με το κινητό του. Αλλά να το βάλει στην τσάντα με κλειδιά, στην τσέπη με σκόνη κλπ. τότε να το δεις. Όχι ότι έχει σημασία. Όλα τα κινητά γρατζουνιώντε. Το θέμα είναι ότι όπως λέει και στο παραπάνω λινκ, μερικά 5άρια έρχονται από το κουτί ξεφλουδισμένα.

Και παλι, δεν ερχονται ξεφλουδισμενα, αλλα γρατζουνισμενα.

Λίγο OT αλλά επειδή τυχαίνει να ασχολούμαι τώρα με το θέμα θα πω τα εξής:

Προσπαθώ εδώ και μία περίπου ώρα να σετάρω ένα απλό exchange email account στο Nokia Lumia 800 (Win Mob 7.5).

Το δράμα το ίδιο!

Λες και είμαι σε εποχές WinXP και Win Mob 6.5!

Καταρχήν συνειδητοποίησα που οφείλεται η διαφορά αίσθησης του touch interface της Apple.

Δεν είναι το θέμα απόκρισης, αυτό είναι ΟΚ.

Είναι ότι στα WinMob αλλά και το Android δεν κάνεις κλικ σε κουτάκια, σχήματα δλδ με σαφώς καθορισμένο περίγραμμα αλλά σε γράμματα ή εικονίδια ακανόνιστου σχήματος.

Το αποτέλεσμα χάνει και σε αποτελεσματικότητα και σε αίσθηση.

Πάμε παρακάτω.

Μας έχει πρήξει τα απαυτά με ένα certificate που θέλει (που το iPhone δεν θέλησε ποτέ).

Τεσπα, μετά από ώρα, βγάζουμε άκρη. Στέλνουμε λοιπόν το certificate με email και μπαίνουμε από web email για να το εγκαταστήσουμε.

Εκεί συμβαίνει το απίστευτο:

Πατάς στο αρχείο / attachment και πετάγεται ένα μνμ (των Win Mob παντα – σε δικό τους πλαίσιο) ‛’Για να ανοιξετε το αρχείο αυτό, αν εχετε ποντίκι με 2 κουμπιά κάντε αυτό, αν έχετε με ένα κουμπί κάντε το άλλο….’’!!!!!

Αυτό είναι μνμ εποχών WinXP (ή και πιο πισω, δεν θυμαμαι, τότε που μπαίναμε net μονο μεσω pstn modems): ‛’O driver του modem δεν είναι o σωστος. Συνδθείτε στο net για κατεβασετε τον σωστό’’ (ή κάτι τέτοιο).

Εννοείται ότι όλα αυτά είχαν γίνει στο iPhone σε 10 sec…

Μιζέρια και κατάντια…

Και μετά μου λέτε γιατί δεν ξεκολλάει ο κόσμος από το iPhone….

Nightmare Free απλώς ppl!

λοιπον, για να τελειωνει το αστειο.... θετεις 2 προβληματα.

1) Καποια κομματια εφτασαν στους κατοχους "γρατζουνισμενα" ... αυτο οφειλεται σε ελλατωματικη παρτιδα και τα κινητα αυτα θ αντικατασταθουν.

2) Τα υπολοιπα , θα γρατζουνιστουν αν δεν τα προσεχεις... τελε ια και παυλα.
Αυτο συμβαινει με ολα τα αντικειμενα αλουμινιου που εχουν υποστε βαφη. (σου εφερα παραδειγμα "ειδικου" και "πανακριβου" ποδηλατου με ειδικα βαφη για ν αντεχει σε κακουχιες βουνου)

Για μενα "end of story " ....

Γιάννη τι εννοείς να τελειώνει το αστείο? Δηλαδή ότι γράφουμε, εάν εσύ δεν συμφωνείς, το θεωρείς αστείο? Νομίζω είναι ατυχής η έκφραση. Ειδικά από την στιγμή που μετά αναλύεις και απαντάς στα προβλήματα.
Όσο για το, ωραία φτάσανε γρατζουνισμένα και θα αντικατασταθούν, για πες το αυτό σε κάποιον που θα το αγοράσει στην Ελλάδα και θα τολμήσει να το πάει πίσω. Και το ξέρω ότι αυτό δεν έχει να κάνει με την Apple.

Γιάννη τι εννοείς να τελειώνει το αστείο? Δηλαδή ότι γράφουμε, εάν εσύ δεν συμφωνείς, το θεωρείς αστείο? Νομίζω είναι ατυχής η έκφραση. Ειδικά από την στιγμή που μετά αναλύεις και απαντάς στα προβλήματα.
Όσο για το, ωραία φτάσανε γρατζουνισμένα και θα αντικατασταθούν, για πες το αυτό σε κάποιον που θα το αγοράσει στην Ελλάδα και θα τολμήσει να το πάει πίσω. Και το ξέρω ότι αυτό δεν έχει να κάνει με την Apple.

Επειδη δεν εχεις iphone, δεν ξερεις πως εαν σου εχει το παραμικρο προβλημα, δεν στο επιδιορθωνουν, σου δινουν νεα συσκευή, no questions asked.

Προσπαθώ εδώ και μία περίπου ώρα να σετάρω ένα απλό exchange email account στο Nokia Lumia 800 (Win Mob 7.5).

Το δράμα το ίδιο!

Καταρχήν συνειδητοποίησα που οφείλεται η διαφορά αίσθησης του touch interface της Apple.

Είναι ότι στα WinMob αλλά και το Android δεν κάνεις κλικ σε κουτάκια, σχήματα δλδ με σαφώς καθορισμένο περίγραμμα αλλά σε γράμματα ή εικονίδια ακανόνιστου σχήματος.

Πάμε παρακάτω.

Μας έχει πρήξει τα απαυτά με ένα certificate που θέλει (που το iPhone δεν θέλησε ποτέ).

Τεσπα, μετά από ώρα, βγάζουμε άκρη. Στέλνουμε λοιπόν το certificate με email και μπαίνουμε από web email για να το εγκαταστήσουμε.

Πατάς στο αρχείο / attachment και πετάγεται ένα μνμ (των Win Mob παντα – σε δικό τους πλαίσιο) ‛’Για να ανοιξετε το αρχείο αυτό, αν εχετε ποντίκι με 2 κουμπιά κάντε αυτό, αν έχετε με ένα κουμπί κάντε το άλλο….’’!!!!!

Αυτό είναι μνμ εποχών WinXP (ή και πιο πισω, δεν θυμαμαι, τότε που μπαίναμε net μονο μεσω pstn modems): ‛’O driver του modem δεν είναι o σωστος. Συνδθείτε στο net για κατεβασετε τον σωστό’’ (ή κάτι τέτοιο).

Μιζέρια και κατάντια…

http://help.vodafone.co.uk/system/s...ID=401071&DISPLAY=DEVICE&HANDLERMODE=NOJSPAGE

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Επειδη δεν εχεις iphone, δεν ξερεις πως εαν σου εχει το παραμικρο προβλημα, δεν στο επιδιορθωνουν, σου δινουν νεα συσκευή, no questions asked.

Επειδή έχω και είχα άπειρα iphone, αυτό γίνετε εκτός Ελλάδος. Στο Ελλάντα δεν.

Υ.Γ. μην θεωρείς ότι επειδή είμαι πολέμιος του Iphone δεν είμαι γνώστης. Δεν συνηθίζω ποτέ να κρίνω κάτι που δεν έχω δοκιμάσει ο ίδιος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Ρε συ πλακα μου κανεις; Τρια iphone εχω αλλαξει έτσι!
Προφανως δεν σου παρουσιασε καποιο προβλημα, οποτε δεν χρειαστηκε να αλλαξεις συσκευη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Υ.Γ. μην θεωρείς ότι επειδή είμαι πολέμιος του Iphone δεν είμαι γνώστης. Δεν συνηθίζω ποτέ να κρίνω κάτι που δεν έχω δοκιμάσει ο ίδιος.
Δεν ξερω το γνωστικο σου επίπεδο επι του θεματος, επισημαίνω όμως οτι λες ανακριβειες οπως για την αντικατάσταση των συσκευών και το ξεφλουδισμα..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Προφανως δεν σου παρουσιασε καποιο προβλημα, οποτε δεν χρειαστηκε να αλλαξεις συσκευη.

Θέλεις να μου πεις ότι πήγες σε ένα κατάστημα και τους είπες, κοιτάτε το iphone ήρθε με γρατσουνιές και στο αλλάξανε? Εάν απλώς μιλάς για την εγγύηση, αυτονόητο είναι από την στιγμή που δεν μπορούνε να τα επισκευάσουν στην Ελλάδα να σου δίνουνε ένα ανακατασκευασμένο. Έλα όμως που οι Ελληνάρες βρήκανε το κόλπο με τον εξωτερικό δείκτη υγρασίας και στο βγάζανε εκτός εγγύησης. Που να έμπλεκες και με Vodafone. Το παίρνανε και στο επιστρέφανε μετά από 1-2 μήνες.
Διευκρινίζω ότι δεν μιλάω για την Apple, δεν υπάρχει Apple στην Ελλάδα.

για να μην αναφερω το mbp , που μου αλλαξαν ολο το motherboard - logic board μετα απο 4 χρονια !!!
Kαι το ειχα παρει απο Αμερικη...

Γιάννη πόσο παραπάνω είχες πληρώσει για το Apple care, το οποίο είναι παγκόσμιο και δεν μπορούν να σου αρνηθούν επισκευή? Στο Iphone όμως δεν υπάρχει.

Κι εγω πηρα ενα iphone 3gs και ειχε προβλημα στο σημα... μου το αλλαξαν αμεσως με καινουργιο φυσικα.

Το πήρες, είχε πρόβλημα με σήμα, κανένα εμφανές σημάδι και στο άλλαξαν με καινούριο μέσα στην εγγύηση. Τι το παράλογο? Δεν το άνοιξες όμως και είχε γρατσουνιές?

Το δράμα το ίδιο!

Πάμε παρακάτω.

Μιζέρια και κατάντια…

Xωρις να ειμαι 100% σιγουρος , μηπως κατι δεν κανεις σωστα?Αν ηταν τοσο δυσκολο να σεταριστει, θα ειχε γινει βουκινο ...
Σε android παντως δεν ακουγονται τετοιες καταστασεις.

δεν ειχα πληρωσει κανενα apple care.....

απο iphonehellas.gr "Σύμφωνα με ανθρώπους των οποίων το iPhone 5 αντικαταστάθηκε στο Apple Store υπάρχει ενημέρωση ότι αυτά τα συγκεκριμένα iPhone 5 ήταν μέρος προβληματικής παρτίδας και αντικαθίστανται από την Apple. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι γνωστό στην εταιρεία και προέκυψε από ένα ελαττωματικό μηχάνημα στο εργοστάσιο. Τα προβληματικά iPhone 5 εκείνης της παρτίδας μπορούν να αναγνωριστούν με βάση το serial number τους."

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Θέλεις να μου πεις ότι πήγες σε ένα κατάστημα και τους είπες, κοιτάτε το iphone ήρθε με γρατσουνιές και στο αλλάξανε? Εάν απλώς μιλάς για την εγγύηση, αυτονόητο είναι από την στιγμή που δεν μπορούνε να τα επισκευάσουν στην Ελλάδα να σου δίνουνε ένα ανακατασκευασμένο. Έλα όμως που οι Ελληνάρες βρήκανε το κόλπο με τον εξωτερικό δείκτη υγρασίας και στο βγάζανε εκτός εγγύησης. Που να έμπλεκες και με Vodafone. Το παίρνανε και στο επιστρέφανε μετά από 1-2 μήνες.
Διευκρινίζω ότι δεν μιλάω για την Apple, δεν υπάρχει Apple στην Ελλάδα.

Θελω να πω, πως και στους δυο παροχους που ειχα, Voda & Cosmote, οταν το τηλεφωνο ειχε καποιο πρόβλημα (πχ σήμα ή μικρόφωνο) το πήγα και σε 2 εβδομαδες είχα καινουργιο. Στο ιδιο service καταληγουν, δεν εχει σχεση με τον πάροχο.
Με γρατζουνισμενο απο εργοστάσιο δεν εχω εμπειρία (πως άλλωστε, αφου οπως ειδες αυτό ειναι νεο πρόβλημα). Προφανως όμως, θα γινει οτι γινεται στο εξωτερικό. Αντικατασταση. Εαν βεβαια το πας μετα απο ενα μηνα μπορει να σου πουν πως εσύ το γρατζουνισες.
Παντως, απο το customer support ως καταναλωτής ειναι απολυτα ικανοποιημένος, σε αντιθεση πχ με ενα htc που ειχα το οποιο ξεβαψε το πλαστικο του και αναγκαστηκα να αγορασω νεα καπακια αξιας 60 ευρω πριν απο χρονια..

τι εγινε ξαφνικα ολοι λετε οτι ειχατε προβληματικά Iphone (και παραπάνω απο 1) και σας τα αντάλλαξαν????????
Το στατιστικό των faulty είναι ποιο σημαντικό απ οτι σας το άλλαξαν χωρίς πολλά πολλά.... ξέρουν μάλλον....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Έχω πάει 6 iphone με πρόβλημα. Τα 4 τα βγάλανε off με την ψεύτικη δικαιολογία ότι έχει πάρει νερό. Μετά από απαίτηση μου να ανοιχτεί μπροστά μου από τεχνικό ώστε να ελεγχθεί ο εσωτερικός δείκτης, τις 2 φορές έγινε αλλαγή μεσώ εγγύησης. Τις άλλες 2 με γράψανε.
Τα άλλα 2 το ένα ακόμα περιμένω την Vodafone και το άλλο έγινε αντικατάσταση στη Νέα Υόρκη στο Apple store όταν εδώ είχα πει ότι είναι πρόβλημα λόγω αμελούς χρήσης.
Δεν λέω βέβαια ότι οι άλλες εταιρείες έχουν καλύτερη υποστήριξη, όλες ένα Ελληνικό service της πλάκας έχουν.