[Επίσημο] iPhone 5

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αγοράζετε θήκες σε ένα τηλέφωνο, όποιο κ αν είναι αυτό.
Το παίρνεις υποτίθεται για να το χαρείς όπως είναι.
Σαν να αγοράζω ένα αμάξι κ να του βάζω καλύμματα στα καθίσματα...για ποιόν λόγο ; Για να το χαρεί κάποιος άλλον από εμένα ;

γι αυτο εχω κοψει τις θηκες εδω και καιρό, η μοναδικη που μπορω να αντέξω είναι αυτές οι slip in, δλδ το βγάζεις για να το χρησιμοποιήσεις (και το χαιρεσαι) και απλά το βάζεις μέσα ξανά για προστασία από οτιδήποτε. Είναι μια μέση λύση :music-smiley-005:

Αμα πεσει κατω η οθονη θα γινει puzzle οποτε και φοραω θηκη αναγκαστικα. Αμα ητανε ολο πλαστικο οπως ειναι το Galaxy πχ δεν θα φορουσα θηκη. Και προσωπικα θα το προτιμουσα να ητανε ολο πλαστικο θα ταν και πιο ελαφρι.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αγοράζετε θήκες σε ένα τηλέφωνο, όποιο κ αν είναι αυτό.
Σαν να αγοράζω ένα αμάξι κ να του βάζω καλύμματα στα καθίσματα...για ποιόν λόγο ; Για να το χαρεί κάποιος άλλον από εμένα ;

Εδώ συμφωνώ 1000000%

Ειδικά στο τελευταίο.

Χαρείτε τα ρε κι αφήστε τις καγκουριές.

Ας κάνει και γρατζουνιά και ότι θέλει. ΝΑ .

Έχω το 4άρι μου εδώ κ 2 χρόνια κ πάει στον 3 χρόνο τώρα, χωρίς θήκη. Έχει πέσει κάτω 5-6 φορές, σπάσιμο οθόνης δεν είχα, γρατζουνιές έχει. Αλλά θήκη δεν βάζω. Αν ήταν να το πάρω κ να του βάλω θήκη...

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

+10000

Θήκες έβαζα παλιά, το μόνο που είχα καταφέρει ήταν να παραδίδω το κινητό στον επόμενο ιδιοκτήτη σε άψογη κατάσταση.. :p

Εδώ και χρόνια τις έχω κόψει και το έχω καταχαρεί. Το πολύ να πάρω μία για το καλοκαίρι στην παραλία..

Οπως προείπα, συμφωνώ για τις θήκες.

Κι εγω παλια εβαζα, το χω κοψει από τότε που πήρα το 4.

Το bumper όπως ειναι μια καλή λύση γιατι και επηρεάζει ελαχιστα το μέγεθος, προστατευει από καμια πτωση (μ εχει σωσει μια φορα) και πολλες φορες ομορφαίνει κιόλας (εξ ου και το κιτρινάκι στην περίπτωσή μου :p)

Ωστοσο, το γεγονός ότι οταν την βγαζω για καθαρισμα απολαμβάνω το design και το πάχος του iPhone παραμένει....

Eνα bumberακι χρειάζεται, για να αποφυγεις τις χαζες πτώσεις..
Επισης, μην ξεχνατε πως σε οσο καλυτερη κατάσταση είναι, τοσο υψηλότερη μεταπωλητική αξία έχει, κατι σημαντικό για τους κατόχους iphone (για εσας ξερω δεν έχει, το παντρεύεστε το κινητό :p )

Εγώ πάλι έχω θήκη από το πρώτο iPhone.... Δεν το δια κινδύνευω ! Το αλλάζω κάθε χρόνο σχεδόν, οπότε δε γίνεται αλλιώς... Αλλωστε αυτή που έβαλα τώρα είναι πολύ λεπτή κι έχει ωραία αίσθηση στο χέρι.... Μέχρι να έρθει το bumperακι τουλάχιστον.

εχμ... σόρρυ αλλά τα bumpers θήκες κλπ χρησιμεύουν στην περίπτωση της apple για να έχουμε σήμα... μην ξεχνιέστε :music-smiley-005:

εχμ... σόρρυ αλλά τα bumpers θήκες κλπ χρησιμεύουν στην περίπτωση της apple για να έχουμε σήμα... μην ξεχνιέστε :music-smiley-005:

Εχεις μεινει πισω σε ενημερωση μονο δυο χρονια! :p
Δεν υπαρχει τέτοιο θεμα απο το 4s και μετα με τις νεες κεραιες..

Δεν ξέρω εσυ τι λες Τάκη αλλά εγώ και με το 4άρι και με το 4s είχα κι έχω πρόβλημα με το σήμα. και φυσικά και πολλοί άλλοι που τυγχάνει να γνωρίζω...

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

H σαν να βάζεις νάυλον στο τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης για να μην το λερώσεις!

Δεν ξέρω εσυ τι λες Τάκη αλλά εγώ και με το 4άρι και με το 4s είχα κι έχω πρόβλημα με το σήμα. και φυσικά και πολλοί άλλοι που τυγχάνει να γνωρίζω...

Έπ... Με φώναξες; :coool:

Αρα υπήρχε τεςλικά θέμα ετσι??? γιατι τοτε.... λαλαλα λαλαλα λεγαμε.. :P

Θυμαμαι πολυ καλα τι λεγαμε και το προβλημα το ειχαμε επισημανει όλοι, ειδικα ο Γιαννης ειχε κανει και επιδειξη με video..
Όμως, ειχαμε επισης επισημανει πως οι real life επιπτωσεις του ηταν πολύ μικροτερες απο την βαβουρα που ειχε δημιουργηθεί...

Ετερον εκατερον.. Προβληματικο σήμα ειχε και ενα δικο μου iphone και το εστειλα για αντικατασταση. Δεν ειχε σχεση με το θεμα της κεραιας (death grip) και των bumbers που αναφερεις..