[Επίσημο] iPhone 5C

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5C

loopinsight :

"There is absolutely no give to this phone at all. It doesn’t bend or buckle anywhere in the casing, which is what you want, obviously. It feels as solid as the 5s.

The iPhone 5c doesn’t actually feel like plastic.
"

allthingsd :

"I’ve tested plastic phones before, including the Samsung Galaxy S4 and the new Moto X from Motorola, and this phone feels more solid in the hand. "

Dat Feel

Feeling%20Intensifies.jpg

Νταξ αυτο το feel

Γιάννη το ακούμπησες το τηλέφωνο ? Δε το είδα κάπου ακόμα :(

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5C

Dat Feel

Νταξ αυτο το feel

Γιάννη το ακούμπησες το τηλέφωνο ? Δε το είδα κάπου ακόμα :(

Είμαι κ εγώ πολύ περίεργος πως το αισθάνεσαι στο χέρι.
Γιατί όλα πλαστικά είναι.
Πόσο διαφορετικά είναι πια ;
Ή δεν είναι κ είναι η ψευδαίσθηση που μας έχουν περάσει στο μυαλό ; (Μάλλον αυτό είναι ! :firstprize:)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5C

Είμαι κ εγώ πολύ περίεργος πως το αισθάνεσαι στο χέρι.
Γιατί όλα πλαστικά είναι.
Πόσο διαφορετικά είναι πια ;
Ή δεν είναι κ είναι η ψευδαίσθηση που μας έχουν περάσει στο μυαλό ; (Μάλλον αυτό είναι ! :firstprize:)

Εμένα προσωπικά δε με νοιάζει και πολύ να είναι μεταλλικό το περίβλημα, έχω περάσει και από μεταλλικά τηλέφωνα.
Και όντως θεωρώ υπερβολή την απαίτηση κάποιων για μέταλλο, από την άλλη σίγουρα ο ντόρος του τελευταίου καιρού πολώνει.
Το πιο σημαντικό είναι ότι σήμερα έχουμε στη διάθεση μας υλικά που πριν 20 χρόνια ήταν σχεδόν επιστημονική φαντασία και τα έχουμε φθηνά και εύκολα στα χέρια μας.
Αλλά το πώς αισθάνεται το χέρι μας όταν ακουμπά σε μέταλλο σε σχέση με ξύλο και πλαστικό δεν ξεγελιούνται εύκολα – οι πραγματικές μας αισθήσεις.
Είναι και αυτό το κλασικό παιχνίδι-πείραμα (μέχρι και σε science museums το έχουν), πιασε ένα μέταλλο και ένα ξύλο που βρίσκονται σε θερμοκρασία δωματίου και είναι σίγουρο ότι το μέταλλο θα νομίζεις ότι έχει άλλη θερμοκρασία από το ξύλο.

Αυτό που γράφουν όσοι τα δοκίμασαν είναι ότι το πλαστικό έχει ενισχυθεί εσωτερικά με μεταλλικό σκελετό, οπότε ως πλαστική συσκευή που περιμένεις να ψιλολιγίζει, να ψιλοκουνιέται περίεργα, το νέο 5άρι δεν το κάνει.

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5C

Αυτό που γράφουν όσοι τα δοκίμασαν είναι ότι το πλαστικό έχει ενισχυθεί εσωτερικά με μεταλλικό σκελετό, οπότε ως πλαστική συσκευή που περιμένεις να ψιλολιγίζει, να ψιλοκουνιέται περίεργα, το νέο 5άρι δεν το κάνει.

Ναι κάθε χρόνο και καλύτερα πάμε!
Αλλά μη ξεχνάμε υπήρχαν και νοκια έρικσον άλλης εποχής που κάνεις δε παραπονιόταν ότι δεν λύγιζαν ή κάτι –κανένα παράπονο. Και φυσικά από τότε κάποιοι επέμεναν για μέταλλα ή όχι.
Θα έρθει θα το πιάσω, που θα πάει θα το δούμε …
Δε νομίζω να μου κάνει τόσο feel-αίσθηση όπως στους παραπάνω, αλλά λίγη σημασία έχει :-)

εχοντας πιασει στο χερι μου τα galaxy s3-s4 ... ειναι σιγουρα πλαστικουρες.
Για το iphone 5c, απο αυτα που γραφονται (απο ολους) λενε οτι ειναι πολυ πιο στιβαρο... οταν ερθει θα το δουμε.

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5C

εχοντας πιασει στο χερι μου τα galaxy s3-s4 ... ειναι σιγουρα πλαστικουρες.
Για το iphone 5c, απο αυτα που γραφονται (απο ολους) λενε οτι ειναι πολυ πιο στιβαρο... οταν ερθει θα το δουμε.
Δεν υπαρχει καμμια αισθηση πλαστικουρας σε s3 s4... ελεος πια με αυτη την καραμέλα.

Κι εγω δεν νιωθω αυτην την πλαστικουρα στο s3-s4
Σε σχεση με το lumia 820 ειναι πολυ καλυτερη η αισθηση.
Μονο και μονο το ματ καπακι του nokia το κανει χαλι το συνολο.
Επισης μ αρεσει πολυ το τηλεφωνο να ειναι ελαφρυ, κατι που δεν ισχυει με το lumia

οκ τοτε... αμα σ αρεσει πιο πολυ το s3-s4 απο το lumia (σε αισθηση) .... εχουμε εντελως διαφορετικες αντιληψεις περι στιβαροτητας, ποιοτητας κατασκευης κλπ

Σαφως και εχουμε διαφορετικες αντιληψεις, γι αυτο και προτιμω τα samsung.
Σε αυτα τα λεφτα θα μπορουσα να παιξω με ενα σωρο συσκευες, αλλα δεν καλυπτει καμια

Εμενα το βαρυ τηλεφωνο μου κανει "τουβλο".
Ιδιως για το s4, θεωρω οτι ειναι το πιο ομορφο τηλεφωνο της εταιριας

τριτη και καταιδρωμένη μετα απο Nokia και htc η apple...

nokia-lumia-920-colors-blue-yellow-red-black-white-cyan.jpg

Κοινώς το κιτρινάκι το'χουμε δει ξανά! (οπως και τα υπολοιπα χρωματάκια)

Πριν λιγο ημουν σε καταστημα και ειπα να ριξω μια ματια παλι στο 5, στο S4 και το One.

Ρε γμτ οι 4'' ειναι πλεον μια σταλια.

Το 5 (αρα και το 5S και C) μοιάζουν μινιατούρες μπροστά στα αλλα.

Επιασα παλι το One πχ και το χαρηκα και το δουλεψα μια χαρα.

Ακόμα και το 920 μου φανηκε μικρούλι.

Ενω θελω να παρω το 5S πραγματικα χαλιέμαι από τη διάσταση πλεον.

Νοιωθω ότι θα ειμαι παλι με το μικροσκοπικό 4S μου / η ιδια (και χειρότερ) αναλογια.

Κατι σαν το iPad mini: Αμα εχεις δουλεψει σε retina, δεν το παλευεις.

Αντε να βαλω και το 7 το βραδυ κι αν χαλαστω και με δαύτο με βλέπω να μένω με το 4S για ενα χρονο ακόμη (γιατί και τα Android δεν τα παω).

εχει πατενταρει κανεις τα χρωματα?
Αυτο ουτε η αππλε δε θα το τολμουσε…-bye-

Εγω απαντησα στο οτι το κινητο ειναι χαλια… εγω παντως το βρισκω πολυ ομορφο (οπως και το Νοκια ).
Λογω λειτουργικου βεβαια θα διαλεγα το 5c και οχι το Νοκια.

ΥΓ, Συριε περιμενε το ιπηονε 6… ισως βγει σε μεγαλυτερη διασταση.:p

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5C

εχει πατενταρει κανεις τα χρωματα?
Αυτο ουτε η αππλε δε θα το τολμουσε…-bye-

Εγω απαντησα στο οτι το κινητο ειναι χαλια… εγω παντως το βρισκω πολυ ομορφο (οπως και το Νοκια ).
Λογω λειτουργικου βεβαια θα διαλεγα το 5c και οχι το Νοκια.

ΥΓ, Συριε περιμενε το ιπηονε 6… ισως βγει σε μεγαλυτερη διασταση.:p

Oxi ευτυχώς πατέντα δεν υπαρχει για τα χρώματα, απλα υπαρχουν εξισου (αν οχι ομορφοτερα κινητά ) με τέτοια έντονα νεανικά χρώματα με άριστα υλικά και συναρμογή.

Οσο αν θα το προτιμουσαμε για το ενα η αλλο λειτουργικο αυτα ειναι γουστα, εγω ακριβώς το αντίθετο (όπως και εχω wp)

spcav καταβάθος ξέρεις οτι αν κάτσεις με ενα s4 η one ένα μήνα δε θα ξαναγυρίσεις πίσω... απλά αναβάλλεις το αναπόφευκτο... :P

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5C

spcav καταβάθος ξέρεις οτι αν κάτσεις με ενα s4 η one ένα μήνα δε θα ξαναγυρίσεις πίσω... απλά αναβάλλεις το αναπόφευκτο... :P
Δε νομιζω οτι θα αντεξει πανω απο εβδομαδα στα χερια μου...

Το μονο ελαφρυντικό ειναι ότι δεν του χω αφιερωσει χρονο (του Android εννοω).

Αλλα δεν το χω κανει γιατι η μικρη επαφη που χα μαζι του ηταν ψιλοαπογοητευτική.

Ειναι και η ηλικια πλεον βλεπεις - οι αλλαγες θελουν κουραγια...

Anywayz, ΟΤ stop.

το htc one μου αρεσει κι εμενα , σε αντιθεση με το s4 που ουτε τσαμπα δε θα το παιρνα.
Αλλα δυστυχως η htc , που τη δοκιμασα πριν λιγο καιρο, εχει κανει μια μεγαλη πατατα .
Δεν μπορεις να χρησιμοποησεις το κινητο σαν hard disk (se mac osx , τελευταια version) , οπως υποτιθεται οτι βολευει το android.
Eχουν αλλαξει τροπο συνδεσης και σε αναγκαζουν να χρησιμοποιησεις το δικο τους προγραμμα, που φυσικα ειναι για κλαματα … σε mac παντα.
Αυτο και η ελλειψη πρωτοκολλου ενσυρματης συνδεσης και χειρισμου με το στερεο του αμαξιου - σπιτιου (ψηφιακα) , ηταν οι λογοι (εκτος του android) , που μ εμποδιζουν να το σκεφτω παλι .

Μ αρεσει πολυ σα συσκευη και το νεο Sense 5 της HTC ειναι αρκετα καλο.
Xανεις το πλεονεκτημα του χειρισμου με το ενα χερι , αλλα η οθονη του τα σπαει.

Last edited: