[Επίσημο] iPhone 5C

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5C

Δε νομιζω οτι θα αντεξει πανω απο εβδομαδα στα χερια μου...

Το μονο ελαφρυντικό ειναι ότι δεν του χω αφιερωσει χρονο (του Android εννοω).

Αλλα δεν το χω κανει γιατι η μικρη επαφη που χα μαζι του ηταν ψιλοαπογοητευτική.

Ειναι και η ηλικια πλεον βλεπεις - οι αλλαγες θελουν κουραγια...

Anywayz, ΟΤ stop.

Ήμουν στην ίδια φάση, ήθελα να φύγω απ'το iOS γιατί δε μπορούσα να κάνω τις δουλειές της καθημερινότητας μου ευέλικτα, αλλά ταυτόχρονα δε μου γέμιζε το μάτι το Android, ούτε και "ερωτεύτηκα" ποτέ κάποια απ'τις ναυαρχίδες του εκεί στρατοπέδου.

Έτσι αποφάσισα ότι επειδή δε γινόταν να συνεχίσω να πληρώνω επ'αόριστον κάτι που δε με βολεύει, έπρεπε να "υποχρεώσω" τον εαυτό μου να δοκιμάσει την αντιπέρα όχθη, και αν δε μ'αρεσε, απλά θα το πουλούσα σε 1-2 μήνες με 100-150$ χασούρα.

Τελικά δε νομίζω να το πουλήσω.

Πάντως τα Nokia lumia εχουν καλύτερο σχεδιασμό απο το 5C κυρίως γιατι εναρμονίζουν το εγχρωμο πίσω πλαστικό με τα τετράγωνα του UI των windows phone λειτουργικου..τα οποία εχουν ιδιο χρωμα με την πλάτη του κινητού.
Στο 5c τα μικρά τετράγωνακια (apps) που ειναι πολύχρωμα και το μπροστινό μαύρο κάλυμμα δεν βοηθάνε για ενα αρμονικό σχεδιασμό.

Φαίνεται οτι απλα πήραν ενα μαυρο iphone 5 και του βάλανε μια έγχρωμη πλαστική πλάτη.. Κυρίως για να γλιτώσουν κόστος παραγωγής.. Και το πουλάνε παρα πολυ ακριβα.. Εβάλαν και το ιδιο χρωμα στο background του iOS για να τα εναρμονισουν τον σχεδιασμο, χωρις ομως επιτυχία. Οποίος εχει επαφή λίγο με σχεδιασμο το καταλαβαίνει κατευθυαν. Λίγο πρόχειροδουλεια για apple, η οποία γενικα προσέχει πολυ τον σχεδιασμό και συνήθως ειναι καλαίσθητος ο σχεδιασμός των προϊόντων της.

Last edited:
το πολυ ακριβα ειναι σχετικο… στην Κινα θα το δωσουν τσαμπα (ναι τσαμπα) με διχρονο συμβολαιο των 50 ευρω !!!
Οσα σχεδον πληρωνω εγω τωρα , χωρις να μου δινει τιποτα ο παροχος μου για συσκευη….. ολα ειναι σχετικα λοιπον.

http://www.idownloadblog.com/2013/09/19/iphone-5s-5c-prices-in-china/

Tι να πεις… εμας βλεπεις τρεχουνε απο τα μπατζακια μας :p

Συμφωνω, να προσθέσω ότι ειναι ενα ακριβο τηλεφωνο και δεν θα πέσει και ποτέ η τιμή του, σε αντιθεση με το nokia που κάποια στιγμή θα πέσει αρκετά.
Φαίνεται οτι απλα πήραν ενα μαυρο iphone 5 και του βάλανε μια έγχρωμη πλαστική πλάτη.. Και το πουλάνε παρα πολυ ακριβα.. Εβάλαν και το ιδιο χρωμα στο background του iOS για να τα εναρμονισουν τον σχεδιασμο, χωρις ομως επιτυχία. Λίγο πρόχειροδουλεια για apple, η οποία γενικα προσέχει πολυ τον σχεδιασμό και συνήθως ειναι καλαίσθητος ο σχεδιασμός των προϊόντων της.

Στο 5c τα μικρά τετράγωνακια (apps) που ειναι πολύχρωμα και το μπροστινό μαύρο κάλυμμα δεν βοηθάνε για ενα αρμονικό σχεδιασμό.

Φαίνεται οτι απλα πήραν ενα μαυρο iphone 5 και του βάλανε μια έγχρωμη πλαστική πλάτη.. Κυρίως για να γλιτώσουν κόστος παραγωγής.. Και το πουλάνε παρα πολυ ακριβα.. Εβάλαν και το ιδιο χρωμα στο background του iOS για να τα εναρμονισουν τον σχεδιασμο, χωρις ομως επιτυχία. Οποίος εχει επαφή λίγο με σχεδιασμο το καταλαβαίνει κατευθυαν. Λίγο πρόχειροδουλεια για apple, η οποία γενικα προσέχει πολυ τον σχεδιασμό και συνήθως ειναι καλαίσθητος ο σχεδιασμός των προϊόντων της.

Ακριβώς αυτό , το 5C φαίνεται προχειροφτιαγμένο (στα όρια του κιτς) σε αντίθεση με το 5S που έστω και αν δεν είναι και τέλειο σχεδιαστικά (δεν βοηθάνε και τα μεγάλα περιθώρια πάνω και κάτω απο την οθόνη) τουλάχιστον είναι αρκετά καλαίσθητο.

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5C

εχει πατενταρει κανεις τα χρωματα?
Αυτο ουτε η αππλε δε θα το τολμουσε…-bye-

Κι όμως, στο σημερινό κόσμο όλα είναι πιθανά! :Banane0:

http://www.engadget.com/2008/03/31/deutsche-telekom-t-mobile-demands-engadget-mobile-discontinue/

http://www.theverge.com/2013/8/28/4668240/t-mobile-sues-att-aio-wireless-over-magenta-color-usage
http://www.washingtonpost.com/blogs...of-magenta-but-what-does-magenta-mean-anyway/

Last edited:
Το επόμενο βήμα θα είναι το τηλέφωνο-τιραμόλας, θα ξεχειλώνει ή θα συρικνώνεται ανάλογα με τις ανάγκες χρήσης και μεταφοράς του! :music-smiley-005:

Τηλεφωνο 5" ? Μαλλον ακομη πιο συντομο ανεκδοτο !!! :p

Δεν είναι ανάγκη να πας αναγκαστικά σε 5" , υπάρχουν πολλές επιλογές , συγκεκριμένα 4.3" , 4.7" , 5.0" , 5.2" κτλ.

Αυτό είναι το καλό του Android. Έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε δεκάδες κινητά , δεν σου παρουσιάζουν ένα περυσινό μοντέλο με κιτς σχεδιασμό ως νέο.

Τηλεφωνο 5" ? Μαλλον ακομη πιο συντομο ανεκδοτο !!! :p

Καλα αυτα πεστα του χρονου οταν θα βγαλει η apple 4.8 και μετα απο 2 χρονια θα βγαλει το XL Ιphone σε 5.2 lol :Banane0::Banane0::Banane0:
Και τα Iphone C - S - L θα ειναι cheap - small - large ...

Last edited:
xaxa... καλο ! :p

Αυτο που λεω δεν ειναι τυχαιο... και φυσικα μονο καποιος που ψαχνει καλυτερα μπορει να καταλαβει τι εννοω (κι εχει στα χερια του iphone με ios 7) .
Το εχουν "υποδειξει" αλλωστε και πολλα reviews.

Η Αpple στο νεο λειτουργικο , εχει αρχισει να χρησιμοποιει ακομη περισσοτερο τα gestures.. και κυριως αυτα που δε χρειαζεται ν απλωσεις τον αντιχειρα σου σε ακραιες θεσεις.
Απο την αρχικη οθονη που ξεκλειδωνει οπουδηποτε, απο το notification center που αλλαζεις τα tabs με swipe, στο mail kai safari που μπορεις να πλοηγηθεις με swipes κλπ.
Αυτο δειχνει οτι το ψαχνουν και δε πετουν ετσι απλα μια οθονη 5" μονο για εντυπωσιασμο (οπως το κανουν οι αλλες εταιρειες).

Αυτο ειναι που τη ξεχωριζει αλλωστε.
Και γι αυτο την αγαπαμε... προσοχη στις λεπτομερειες.

Eτσι λοιπον, ΑΝ και ΟΤΑΝ βγαλει κινητο με μεγαλυτερη οθονη , "θα το κανει σωστα" ! -bye-

Παλι θα χασεις την απολυτη ευχρηστια φυσικα του τωρινου μοντελου... αλλα οχι σε μεγαλο βαθμο τουλαχιστον.
Ελπιζω παντως να βγαλουν 2 εκδοσεις.

Eτσι λοιπον, ΑΝ και ΟΤΑΝ βγαλει κινητο με μεγαλυτερη οθονη , "θα το κανει σωστα" ! -bye-

Νταξ καθένας έχει την άποψη του,
Η δική μου άποψη είναι ότι ναι και 5 ίντσες χρησιμοποιούν αρκετοί – άρα λάθος δεν είναι -> επιλογή είναι.
Φίλος πήγε σε 4,3 και τελικά το μετάνιωσε θα επιστρέψει στις 5 , έτσι βολεύεται ο άνθρωπος
Τώρα το να λέμε λάθος τους χρήστες τους
Είναι λίγο υπεροπτικό
Και μειωτικό θα έλεγα
Όποτε ειρήνη
Δεν είναι λάθος οι επιλογές του κόσμου
Οι εταιρίες ας κάνουν ότι θέλουν
Ας αφήσουμε τους χρήστες να έχουν την άποψή τους που δε μπορεί να είναι πια όλοι τόσο λάθος.
Και ο μοναδικός σωστός ο τρόπος του μήλου.

xaxa... καλο ! :p

Αυτο που λεω δεν ειναι τυχαιο... και φυσικα μονο καποιος που ψαχνει καλυτερα μπορει να καταλαβει τι εννοω (κι εχει στα χερια του iphone με ios 7) .
Το εχουν "υποδειξει" αλλωστε και πολλα reviews.

Η Αpple στο νεο λειτουργικο , εχει αρχισει να χρησιμοποιει ακομη περισσοτερο τα gestures.. και κυριως αυτα που δε χρειαζεται ν απλωσεις τον αντιχειρα σου σε ακραιες θεσεις.
Απο την αρχικη οθονη που ξεκλειδωνει οπουδηποτε, απο το notification center που αλλαζεις τα tabs με swipe, στο mail kai safari που μπορεις να πλοηγηθεις με swipes κλπ.
Αυτο δειχνει οτι το ψαχνουν και δε πετουν ετσι απλα μια οθονη 5" μονο για εντυπωσιασμο (οπως το κανουν οι αλλες εταιρειες).

Αυτο ειναι που τη ξεχωριζει αλλωστε.
Και γι αυτο την αγαπαμε... προσοχη στις λεπτομερειες.

Παλι θα χασεις την απολυτη ευχρηστια φυσικα του τωρινου μοντελου... αλλα οχι σε μεγαλο βαθμο τουλαχιστον.
Ελπιζω παντως να βγαλουν 2 εκδοσεις.

Σοβαρά τώρα, σε ποια εκδοση android εχεις μεινει? 2.3? απ τα αυτα που διαβάζω ή δε ξέρεις από android OS η κάνεις πως δε ξέρεις παρακάμπτοντας δεκάδες "μικρά σημεία" που κάνουν την διάφορα στο android καιρό τώρα και τα ανακαλύπτει τώρα το iOS...

εχω δουλεψει ακομη και se 4,1 HTC ONE x και στη ταμπλετα Android 4,2,2 που εχω.
Υπαρχουν καποια διασπαρτα τετοια features , αλλα δεν ειναι σε ολες τις συσκευες (ο καθε κατασκευαστης εχει τη δικη του υλοοποιηση) και αυτο ειναι επισης ενα χαος.
Αλλο χειρισμο εχει σε samsung αλλο σε htc , allo στα Κινεζικα , αλλο σε Sony κλπ.

Εδω δε μπορεις πια να συνδεσεις σα σκληρο δισκο (αυτο που θελουν ολοι αλλωστε οπως λες) σε mac ενα HTC android κινητο ... το απολυτο μπαχαλο.
Δοκιμασμενο αυτο... δε ξερω τι γινεται με Samsung - LG - Sony.

Last edited:

εχω δουλεψει ακομη και se 4,1 HTC ONE x και στη ταμπλετα Android 4,2,2 που εχω.
Υπαρχουν καποια διασπαρτα τετοια features , αλλα δεν ειναι σε ολες τις συσκευες (ο καθε κατασκευαστης εχει τη δικη του υλοοποιηση) και αυτο ειναι επισης ενα χαος.
Αλλο χειρισμο εχει σε samsung αλλο σε htc , allo στα Κινεζικα , αλλο σε Sony κλπ.

Εδω δε μπορεις πια να συνδεσεις σα σκληρο δισκο (αυτο που θελουν ολοι αλλωστε οπως λες) σε mac ενα HTC android κινητο ... το απολυτο μπαχαλο.
Δοκιμασμενο αυτο... δε ξερω τι γινεται με Samsung - LG - Sony.

Λογικό είναι αυτο που λες. απο την μια μειονέκτημα γιαι υπαρχουν πολλες υλοποιήσεις απο την άλλη δεν ειναι κανείς δεσμευμένος και βελτιώνει το μαμα OS
αν το android ηταν κλειδωμένο, τοτε θα ειχαμε μονο ΑΑPL και αλλη μια εταιρεια που θα ειχε android, θα ηταν ολα τα upadtes οπως πρέπει και με οτι features ήθελαν μαμισια!
θα γινοταν ετσι δουλειά όμως???? Η πολυφωνία μονο καλό κάνει, και οσο αφορα τα updates, οι εταιρίες στηριζουν για λιγο διαστημα τις συσκευές τους.. λογικο ειναι η γκαμα μεγάλη και πρέπει να υπαρχει και κίνηση στις νεες συσκευές..