[Επίσημο] iPhone 5S

Σοβαρα! τελος εδω όμως αυτο. Ας δούμε γυρω μας τι συμβαίνει καλύτερα!

ΠΕριμενουμε και real life εντυπωσεις πλεον απο την συσκευή!
Ασχετο το link σου με το switch, αλλα τελος παντων...
Real life εντυπωσεις συντομα.. :)

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5S

Real life εντυπωσεις συντομα.. :)
Περιμενουμε με αγωνία!

Το σασπενς σκοτωνει από τωρα!

Θα του αρεσει; Δεν θα του αρεσει;

Το πήρε με επιδότηση; Ή τα εσκασε από την τσεπη του;

Θα γυρίσει σε Android ή όχι;

Θα πάρει και αλλη συσκευη της Apple;

Θα κάνει, αυτός και ο φιλος του ο Γιαννης, νέους φίλους;

Όλα στο επομενο επεισοδιο του ''Takis goes Cupertino''.

:p

Σε συνομιλία με τον ακατανόμαστο (οχι τον PanMan - τον απο πανω :p) , συνειδητοποιησα και ενα ακομα added feature του fingerοπαπαρίου:

Να μπορεις να βαλεις δακτυλα 1-4 ατομων που θες τα οποία θα μπορούν να ξεκλειδωνουν το τηλ σου σε περιπτωση αναγκης (χωρις να ξερουν τον κωδικό σου, χωρις τον κινδυνο να τον αποκαλύψουν αλλού κλπ)

Nice :)

(φανταζομαι τον PanMan να σκεφτεται τι θα (μου) πει τώρα...:p)

Σιγουρα γινεται, αλλα οπως ειπαμε και κατ' ιδιαν, στην πραξη θες 4 δακτυλα για την μεγιστη ευκολια (2 δεικτες και 2 αντιχειρες). Ευχομαι στο μελλον να προσθεσουν και επιλογη για εξτρα δακτυλα. Παραλληλα, μπορεις να ξεκλειδωσεις και με τον κλασσικο τροπο (passlock) και μαλιστα μπορεις να ορισεις οσο μεγαλο passlock επιθυμεις. Αν δε, η συσκευη γινει rebooted, ξεκλειδωνει μονο με passlock για λογους extra ασφαλειας.
Το ενδιαφερον ειναι πως, παρα το οτι πρεπει να σκαναρεις το δακτυλο για να ξεκλειδωσεις την συσκευη, στην ουσια η εισοδος στο κεντρικο μενου γινεται ταχυτατα αφου παραμπτεται το slide to unlock! Ειναι ενα feature που σου λειπει απο την πρωτη κι ολας μερα, οταν πας να πιασεις αλλη IOS συσκευη..

Σιγουρα γινεται, αλλα οπως ειπαμε και κατ' ιδιαν, στην πραξη θες 4 δακτυλα για την μεγιστη ευκολια (2 δεικτες και 2 αντιχειρες). Ευχομαι στο μελλον να προσθεσουν και επιλογη για εξτρα δακτυλα. Παραλληλα, μπορεις να ξεκλειδωσεις και με τον κλασσικο τροπο (passlock) και μαλιστα μπορεις να ορισεις οσο μεγαλο passlock επιθυμεις. Αν δε, η συσκευη γινει rebooted, ξεκλειδωνει μονο με passlock για λογους extra ασφαλειας.
Το ενδιαφερον ειναι πως, παρα το οτι πρεπει να σκαναρεις το δακτυλο για να ξεκλειδωσεις την συσκευη, στην ουσια η εισοδος στο κεντρικο μενου γινεται ταχυτατα αφου παραμπτεται το slide to unlock! Ειναι ενα feature που σου λειπει απο την πρωτη κι ολας μερα, οταν πας να πιασεις αλλη IOS συσκευη..

Ευτυχώς που δε χρειάζεται το slide to unlock, διαφορετικα θα ηταν για πολλες φάπες οι προγραμματιστές.
Ερώτηση τώρα, για να "διαβάσει" το δακτυλο πρεπει να εχεις ανοιξεις την συσκευη απο το power (η κλικ στο ιδιο το κουμπι)? η απλα το πατας οπως ειναι (σε sleep) μια φορα και μπαινει διχως αλλη κινηση

YS γιατι δεν εβαλαν και στο AIR???? εκει χρειαζεται λιγοτερη σουπερ ντουπερ ασφάλεια η.... του χρόνου?? (ρητορικη ερώτηση)

YS γιατι δεν εβαλαν και στο AIR???? εκει χρειαζεται λιγοτερη σουπερ ντουπερ ασφάλεια η.... του χρόνου?? (ρητορικη ερώτηση)

Διαβασα πως δεν μπορουσαν να εξυπηρετησουν την αναμενομενη ζητηση λογω μειωμενης παραγωγης του σενσορα, οποτε ολο το stock φετος παει για το 5s που πουλαει περισσοτερο απο οτι περιμεναν..

Νομίζω μονο με εναν αντιχειρα εισαι ΟΚ

(αντε κι ενα δεικτη αν εχεις παθει κατι στο δακτυλο :p)

Σου λειπει κιόλας, ε; Γι αυτο δεν παιρνεις το Air, σωστα; :p

Ναι, φετος θα κανω pass στα ipad. Του χρονου με touch id, περισσοτερη μνημη και γρηγοροτερο wifi (AC) μιας που στηνω νεο δικτυο σπιτι..

Σωστα, το 1 GB ειναι λίγο :p

(ρε συ, θα τα ψήσεις λέμε τα μωρα...τραβα ενα καλωδιακι σαν ανθρωπος και ασε τα ασύρματα για browsing κλπ)

Τσου ρε... Το wifi ειναι ακινδυνο. Πιο επικινδυνο ειναι ενα κινητο εντος σπιτιου παρα ολο το δικτυο wifi, FYI..

Ε, κλεισε και το 5S τοτε :p

Περαν της πλακας, ελπιζω να μη εισαι τοσο αφελης και εισαι σιγουρος για την ασφαλεια των ασυρματων...

Για όλα αυτα, θα μαθουμε τις συνεπειες τους στην υγεία μας σε πολλα χρονια απο τωρα (αν τις μάθουμε και ποτε δλδ)....

Εγω, αν ειχα παιδια, τα ασυρματα θα τα περιόριζα στο ελαχιστο δυνατό (στη βαφτιστήρα μου πχ εχω πει να κλεινουν το AP του πανω οροδου (υπνοδωμάτια) κάθε βραδυ).

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5S

Ε, κλεισε και το 5S τοτε :p

Περαν της πλακας, ελπιζω να μη εισαι τοσο αφελης και εισαι σιγουρος για την ασφαλεια των ασυρματων...

Για όλα αυτα, θα μαθουμε τις συνεπειες τους στην υγεία μας σε πολλα χρονια απο τωρα (αν τις μάθουμε και ποτε δλδ)....

Εγω, αν ειχα παιδια, τα ασυρματα θα τα περιόριζα στο ελαχιστο δυνατό (στη βαφτιστήρα μου πχ εχω πει να κλεινουν το AP του πανω οροδου (υπνοδωμάτια) κάθε βραδυ).

Καθολου αφελης δεν ειμαι, απλα (ως συνηθως) καλυτερα πληροφορημενος απο εσενα..
BTW τις προαλλες ειχαμε εναν ακτινολογο στο γραφειο που εκανε μετρησεις ακτινοβολιας και μας ενημερωσε σε βαθος για το θεμα, αλλα αυτο ειναι για αλλη κουβεντα..