PS:Μη προσπαθείτε να πείσετε για revert στο iphone.
Tα rates των switchers λένε ότι δεν υπάρχει επιστροφή αφού δεις το φως της ημέρας!
"Το φως της ημέρας"...lol
PS:Μη προσπαθείτε να πείσετε για revert στο iphone.
Tα rates των switchers λένε ότι δεν υπάρχει επιστροφή αφού δεις το φως της ημέρας!
Thanks!
Τωρα για το αλλο, πες μου την αληθεια, δεν ερχεσαι εδω για το κυνηγι, ετσι;
Survey: More Android users switching to the Apple iPhone than vice versa
Ασχετο το link σου με το switch, αλλα τελος παντων...Σοβαρα! τελος εδω όμως αυτο. Ας δούμε γυρω μας τι συμβαίνει καλύτερα!
ΠΕριμενουμε και real life εντυπωσεις πλεον απο την συσκευή!
Μια και έφερε η κουβέντα τα "νούμερα", κάτι φρέσκο
http://blogs.strategyanalytics.com/...ments-Reach-418-Million-Units-in-Q3-2013.aspx
Περιμενουμε με αγωνία!Real life εντυπωσεις συντομα..![]()
Σιγουρα γινεται, αλλα οπως ειπαμε και κατ' ιδιαν, στην πραξη θες 4 δακτυλα για την μεγιστη ευκολια (2 δεικτες και 2 αντιχειρες). Ευχομαι στο μελλον να προσθεσουν και επιλογη για εξτρα δακτυλα. Παραλληλα, μπορεις να ξεκλειδωσεις και με τον κλασσικο τροπο (passlock) και μαλιστα μπορεις να ορισεις οσο μεγαλο passlock επιθυμεις. Αν δε, η συσκευη γινει rebooted, ξεκλειδωνει μονο με passlock για λογους extra ασφαλειας.
Το ενδιαφερον ειναι πως, παρα το οτι πρεπει να σκαναρεις το δακτυλο για να ξεκλειδωσεις την συσκευη, στην ουσια η εισοδος στο κεντρικο μενου γινεται ταχυτατα αφου παραμπτεται το slide to unlock! Ειναι ενα feature που σου λειπει απο την πρωτη κι ολας μερα, οταν πας να πιασεις αλλη IOS συσκευη..
YS γιατι δεν εβαλαν και στο AIR???? εκει χρειαζεται λιγοτερη σουπερ ντουπερ ασφάλεια η.... του χρόνου?? (ρητορικη ερώτηση)
Ε, κλεισε και το 5S τοτε
Περαν της πλακας, ελπιζω να μη εισαι τοσο αφελης και εισαι σιγουρος για την ασφαλεια των ασυρματων...
Για όλα αυτα, θα μαθουμε τις συνεπειες τους στην υγεία μας σε πολλα χρονια απο τωρα (αν τις μάθουμε και ποτε δλδ)....
Εγω, αν ειχα παιδια, τα ασυρματα θα τα περιόριζα στο ελαχιστο δυνατό (στη βαφτιστήρα μου πχ εχω πει να κλεινουν το AP του πανω οροδου (υπνοδωμάτια) κάθε βραδυ).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.