[Επίσημο] iPhone 5S

iPhone 5s outpaces Galaxy Note 4 in this improvised speed comparison

Αν και δεν έχουν νόημα τέτοιες συγκρίσεις (μήλα με καρέκλες). Εχουν διαφορετικό στήσιμο τα λειτουργικά και οι διαφορές είναι αναμενόμενες. Γιαυτό το 3GS αναβαθμίστηκε σε iOS 6, το iPhone 4 πήρε iOS 7 (οι χρήστες εντυπωσιάστηκαν που το έτρεχε καλύτερα του iOS6) και για παράδειγμα ο iMac του 2007 θα αναβαθμιστεί σε Yosemite.

Τρέξε το Antutu στο 5S με IOS 8 και πες μας τι σκορ πιάνει , γιατί με IOS 7....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Βέβαια δεν έχει νόημα η σύγκριση κινητού 5" με "παιδικό" κινητό 4" αλλά τέλος πάντων.

Πάντως παιδικό ξεπαιδικο, το έχω για λίγες μέρες τώρα που είμαι Ελλάδα για το ελληνικό νούμερο και έχω πάθει πολιτισμικό σοκ.. Νομίζω αν το βρω σε καλή κατάσταση και τιμή μεταχειρισμένο θα είναι το επόμενο μου κινητό. Εννοείται αυτά δεδομένου ότι κουβαλάω μαζί μου πάντα το iPad για πιο σοβαρές δουλειές που απαιτούν μεγαλύτερη οθόνη.

Για σοβαρό σερφάρισμα δεν είναι για κανένα λόγο, αλλά για κάποιον που κουβαλάει ταμπλετ έτσι κι αλλιώς είναι μια χαρα για μουσική, διάβασμα (και όχι αποστολή) mail, φωτογραφίες, social junk κλπ..

Τόσο που σκέφτομαι να παίξω με 16αρι, νιώθω πως οτιδήποτε παραπάνω θα είναι σπατάλη..

Τελικά βρήκα το 32αρι μαυρουλι σφραγισμένο και με φουλ εγγύηση σε τιμή σχεδόν μισή από το 6αρι, που δε μου αρέσει κιόλας, όποτε δεν άντεξα..! Τα καλά της Αμερικής!
Θα το έχω την επόμενη βδομάδα όταν με το καλό επιστρέψω.

Ελπίζω να συνεχίσει να υποστηρίζεται για το επόμενο λειτουργικό, το 8.1.2 πάντως πετάει.

Χαχαχα! Ήθελα με κάποιο τροπο να ξεφύγω απο το Galaxy, ενώ αφενός δε γουστάρω το 6, αφετέρου δε γουστάρω τα 8μιση κατοστάρικα που θα έπρεπε να δώσω για το μη 16αρι..

...ε, η συμβίωση εδω και 10 μερες με το δανεικό 5s, το βολικό του μέγεθος, η ταχύτατη απόκριση (μακράν καλύτερη του s4 και στο τελευταίο λειτουργικό), και η τιμούλα κοντά στα 400 ευρώ σφραγισμένο, ηταν ακατανίκητος συνδυασμός!

Περαν της πλακας, είναι μια λογική κίνηση (ειδικά λόγω κόστους).

Γιατι, ακριβώς όπως (δεν) λέει η διαφήμιση της Apple: Το 6 δεν είναι τπτ άλλο από ένα μεγαλύτερο iPhone.

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5S

Μaestro μετά από όλα όσα είχες ''σύρει'' για το iOS και τις συσκευές του έγινες με iPad αλλά και iPhone ...
... περιττό να σου πω ότι ''έκλαιγα'' :flipout::flipout:

Καλώς ήρθες λοιπόν και με γειααααα

Βασικά δεν έσουρα ποτε (πολύ) για το iOS, για το 6αρι έσουρα. Και όχι τοςο επειδή ειναι κακό τηλέφωνο, αλλα επειδή ειναι κακό τηλέφωνο για τα δεδομένα της Apple, και για τα δεδομένα της τιμής του.

Οσο για το iOS, ο λόγος που πλέον δε μου φαίνεται άσχημο ειναι ότι άλλαξε ο τρόπος που χρησιμοποιώ το τηλέφωνο γενικά. Πλέον, λόγω cloud services (Dropbox, box, onedrive κλπ), μουσικής απο το spotify και ταινιών και σειρών απο το Netflix, δε χρειάζεται για κανέναν λόγο να αγγίξω το iTunes για να κάνω τη δουλειά μου.

Με αλλα λόγια δεν έστρωσε τοσο το iOS, απλά το έστρωσαν οι συνθήκες ;)

Μολις παρελαβα κι εγω ενα 5ρι S με περασμενο το 7.1. Nα περασω τα 8 ? Διαβαζα οτι τα 7 ηταν τα πιο σταθερα. Δεν ειμαι ουτε γνωστης ουτε heavy user... συμφερει η αναβαθμιση?