Δεν πειράζει τίποτα, απλά βοηθά στην κουβέντα το να μπορούμε να υποστηρίξουμε με επιχειρήματα τις απόψεις μας....![]()
Βρε βόηθα
Αλλά όσο λες τέτοια,
Τόσο με τσιγκλάς
«θα με ενδιέφερε να αγοράσω και πυρηνικό αντιδραστήρα, γιατί βγάζει πολλά MW, περισσότερα από το δυναμό του ποδηλάτου μου.»
![]()
Ακριβως. Τοχω ξαναπει, αν το iPhone ειχε 300ε οπως τα ζαμζουνγκ, ολοι θαχαν iphone. Εκτος απο τους εγκλωβισμενους που θα διαβασετε απο κατω μου.
Όπως έχω γράψει και παλιότερα μια χαρά κινητά είναι τα iphone , απλά δεν είναι στο επίπεδο που θέλουν να μας τα παρουσιάσουν κάποιοι. Δεν βλέπω πχ. το 6 Plus τι έχει να προσφέρει παραπάνω από το One Plus One που κοστίζει τα μισά (για να μην πω ότι το Oneplus είναι συνολικά καλύτερο).
Τώρα αν κάποιος έχει iphone για να κάνουν παρέα με τα mac pro , ipad air κτλ. ή δεν μπορεί να κυκλοφορεί με "υποδεέστερες" μάρκες γιατί θα τον παρεξηγήσουν εννοείται ότι θέλοντας και μη θα τα θεωρεί μονόδρομο (αναγκαστικά).
Στην ταχύτητα cpu/gpu; Στην ποιότητα της κάμερας; Στην ποιότητα κατασκευής; Στην ποιότητα της οθόνης; Στην ποιότητα & ποικιλία του λογισμικού;
Ρε συ Τακης μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας , one+one ειναι σαφεστατα ενα σκαλι πιο πανω , εγω ξερεις μηλαρακιας ειμαι , αλλα φως φαναρι !
Που το είδες το φως φαναρι βρε συ;
Ένα average android ειναι σε πολύ καλη τιμή! Σε επιδόσεις δεν είναι τίποτα αξιόλογο (ίσως εκτος της μπαταριας).
Μην ακούς τον Υπεριωνα, τρολαρει ως συνήθως...![]()
αυτό που έχει το android ston browser, είναι γιατί δεν έχει τον ίδιο τρόπο που κανεις double tap to zoom.
Δεν κάνει δηλ. zoom στο "αντικείμενο" που βρίσκεται κάτω από το δάχτυλο σου , αλλα στη περιοχή που κανεις double tap(είναι διαφορετικό πράγμα).
Γι αυτό και βρήκανε το pinch to zoom με το ένα δάχτυλο.... καλη λύση, αλλα για μένα είναι πιο βολική αυτή του iphone.
Το έχω δοκιμάσει σε όλα τα κινητα android που είχα πάρει και ποτε δε το βολεύτηκα.
Είναι για μένα το αντίστροφο deal breaker που λες κι εσύ ...
ΥΓ... αυτό αποτελεί "πατέντα" της google , και γι αυτό θα το δεις σε αρκετές εφαρμογές της, ακόμα και στο ios πχ στο Google Maps.
οχι δεν εχει ο chrome, αγνωστο γιατι, ενω αλλες εφαρμογες της google το εχουν.
εμενα δε με βολεψε ποτε και γι αυτο δε το χρησιμοποιω.
ετσι κι αλλιως σε ipad kai phablets χρησιμοποιω 2 χερια, και ειναι και ο λογος που δε κατεληξα τελικα στο iphone 6 plus και σε αλλα παρομοια κινητα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.