Γιαννης Σπυρου
AVClub Fanatic
ναι, αυτο λεω, ειναι κατοχυρωμμενη. εγω ειχα οπως ειπα τετοια phablets και ποτε δε το βολευτηκα. τεσπα , οπως βολευεται ο καθενας....
ναι, αυτο λεω, ειναι κατοχυρωμμενη. εγω ειχα οπως ειπα τετοια phablets και ποτε δε το βολευτηκα. τεσπα , οπως βολευεται ο καθενας....
Απο επιδόσεις ειναι στα top 5 android (μηδενικό lag χωρις bloatware και customization στο μέγιστο χωρις να κανεις root η το παραμικρό) και τραβάει και εξαιρετικές φωτογραφίες με τον 16mp Sony αισθητηρα.
Ρωτάς το προφανές ? Η apple προφανώς δεν πουλάει την τεχνολογια(γνωσια) της σε αλλους.
Η Google το παρέχει σε καθε ενδιαφερομενο.
Σε κάθε περίπτωση δεν καταλαβαίνω γιατι δεν ειναι συγκρισιμες πλατφορμες ?
Δηλαδή με λίγα λόγια το 1+1 έχει 16 MP αισθητήρα Sony αντί επίσης Sony αλλά μόλις 8 MP του iphone , ενώ και η οθόνη του είναι και αυτή IPS όπως και στο iphone , η μνήμη είναι μεγαλύτερη όπως και η μπαταρία. Όσο για την ποιότητα ούτε λυγίζει τόσο εύκολα όσο το 6+ , ούτε σε κουρεύει , ούτε βάφεται μπλε από τα jeans. Επίσης έχει και χαμηλότερο SAR.
Α και πολύ βασικό , δεν κινδυνεύεις και από τους ιούς που τελευταία έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο IOS.![]()
Δεν έχεις βάλει καθόλου τα αποτελέσματα από το 3D Mark που το 1+1 παίρνει καλύτερη βαθμολογία. Τέλος πάντων θεωρώ ότι δεν πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μόνο τα benchmark καθώς η εμπειρία χρήσης είναι παρόμοια και το 1+1 είναι ταχύτατο.
Συνολικά θα το προτιμούσα από τα δύο ακόμη και αν είχαν την ίδια τιμή γιατί επιτρέπει παραμετροποίηση των πάντων και έχει καλύτερο user interface (θεωρώ το IOS βαρετό) αλλά και το 6 plus είναι αρκετά καλό κινητό (πλην σχεδιασμού θα έλεγα αλλά αυτό είναι υποκειμενικό) , αν και θα ήθελα να είχε μια καλύτερη κάμερα (το να κυκλοφορώ με κινητό 8 MP το 2014 μου φαίνεται κάπως).
Αυτό που γράφεις νομίζω πως είναι ολίγον αντιφατικό. Δεν μπορεί να θεωρείς κορυφαία συσκευή το iPad Air 2 και ταυτόχρονα "αποτυχία" το iPhone 6. Την ίδια εμπειρία χρήσης προσφέρουν ουσιαστικά. Θα το δεχόμουν αν δεν σου ταίριαζε πχ το iOS όποτε όμως και οι δυο συσκευές δεν θα σου έκαναν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.