[Επίσημο] iPhone 6 | 6 Plus

Τι παράπονο να έχω, που δεν στροφάρεις; :p
Για τελευταία φορά: Ίδια ευχρηστία με το μικρό, ούτε για αστείο. Αλλαγή συνήθειας: αναγκαστική χρήση με δυο χέρια σε πολλά πράγματα. Trade-off

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Τάκη & atari με γειαααα

Γιάννη μου αρέσει που αγόραζες συσκευές android με μεγάλες οθόνες :) ..... εδώ το iPhone δεν άντεξες, χεχε
Βέβαια είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθεις!

Τις αγοραζω για να δοκιμασω το Android... Θελω να εχω προσωπικη αποψη για το λειτουργικο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φυσικα και θα επανερθω, στο επομενο iphone, που ελπιζω να βγει ΚΑΙ σε 4 ιντσες.
Το εχω ξαναπει, οι ιδανικες για μενα διαστασεις ειναι μεχρι 4.3" , πολλα χρονια τωρα.
Ο steve , για μενα ειχε απολυτο δικιο... 4" στο δρομο , 10" στο σπιτι!

Στο επομενο μοντελο λεω...
Δεν αλλαξα καμια γνωμη, οπως και ο Τακης.
Θεωρω ακομα το iphone 5s ιδανικο μεγεθος, για τη χρηση που το θελω.
Δν θελω κατι μεγαλυτερο... Πηγα στο 6 για τις νεες δυνατοτητες και ειδικα τη καμερα.
Ελπιζω να βγαλει λοιπον ενα νεο μοντελο στις 4"....

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Τι παράπονο να έχω, που δεν στροφάρεις; :p
Για τελευταία φορά: Ίδια ευχρηστία με το μικρό, ούτε για αστείο. Αλλαγή συνήθειας: αναγκαστική χρήση με δυο χέρια σε πολλά πράγματα. Trade-off

Καλα, όταν συνηθίσεις να ζεις με μεγαλύτερη από την οθόνη-Αλικη στη χωρα των θαυμάτων- του iPhone 5 και καταλάβεις ποσο πιο εύχρηστη είναι μια 4,7-5'', εδώ θα είμαστε να γελάμε (καλα, όχι αμεσως, θα σου αφήσουμε κανα 2μηνο buffer period μεχρι να το παραδεχτείς :p)

Στο επομενο μοντελο λεω...
Δεν αλλαξα καμια γνωμη, οπως και ο Τακης.
Θεωρω ακομα το iphone 5s ιδανικο μεγεθος, για τη χρηση που το θελω.
Δν θελω κατι μεγαλυτερο... Πηγα στο 6 για τις νεες δυνατοτητες και ειδικα τη καμερα.
Ελπιζω να βγαλει λοιπον ενα νεο μοντελο στις 4"....

Α, ουτε ο Τακης αλλαξε γνώμη....

Καλα, είστε απίστευτοι λέμε :p

Σας αφήνω με τις ελπιδες για νέο 4αρι μοντέλο και να σας δούμε του χρόνου (με τα 6S/6S+ και τις ελπίδες για τον μεθεπόμενο χρόνο, χωρις να έχετε αλλάξει γνώμη κλπ κλπ) και σας καλησπερίζω :)

Τι δεν καταλαβαινεις?

Δοκιμασα για 2 μηνες το 6 , αρκετος χρονος για να βγαλω συμπερασματα... δε νομιζεις?
Δε μου κανει το μεγεθος.... Οχι το κινητο.
Σε αντιθεση βεβαια με τα android που εκει εχω κι αλλα θεματα.

Αν δε βγαλει νεο μοντελο στις 4" , βλεπουμε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Καλα, όταν συνηθίσεις να ζεις με μεγαλύτερη από την οθόνη-Αλικη στη χωρα των θαυμάτων- του iPhone 5 και καταλάβεις ποσο πιο εύχρηστη είναι μια 4,7-5'', εδώ θα είμαστε να γελάμε (καλα, όχι αμεσως, θα σου αφήσουμε κανα 2μηνο buffer period μεχρι να το παραδεχτείς :p)

Α, ουτε ο Τακης αλλαξε γνώμη....

Καλα, είστε απίστευτοι λέμε :p

Σας αφήνω με τις ελπιδες για νέο 4αρι μοντέλο και να σας δούμε του χρόνου (με τα 6S/6S+ και τις ελπίδες για τον μεθεπόμενο χρόνο, χωρις να έχετε αλλάξει γνώμη κλπ κλπ) και σας καλησπερίζω :)

Τις διάφορες (θετικές και αρνητικές) τις αντιλαμβάνεσαι σε μια μέρα, δεν χρειάζονται δυο μήνες. Εκτός και αν πραγματικά πιστεύεις πως μόνο θετικά έχουν οι μεγάλες οθόνες.
Την καλησπέρα μου!

Βρε συ δείξε λίγο συμπόνοια...
Τέτοιες ηρωικές κωλοτούμπες δεν είναι εύκολο πράγμα

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Τάκη & atari με γειαααα

Γιάννη μου αρέσει που αγόραζες συσκευές android με μεγάλες οθόνες :) ..... εδώ το iPhone δεν άντεξες, χεχε
Βέβαια είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθεις!

Απολαυση οι 5,5". Ειχα αρχισει να ζηλευω τις οθονες των notes. Παντοφλα και ios το τελειο παντρεμα. ;)

Tα τελευταία 3 χρόνια , iphone users -> "Το iphone έχει τέλειο μέγεθος οθόνης , τα Android είναι πολύ μεγάλα σαν παντόφλες".

Τους τελευταίους 2 μήνες -> "Τελικά στην μεγαλύτερη οθόνη είναι απόλαυση το Facebook".

Άντε μελλοντικά και σε SD card , dual sim , μπαταρίες που κρατάνε πάνω από μία ημέρα , multiwindow , multitasking , widgets κτλ. , σιγά σιγά θα φτάσετε εκεί που είναι οι άλλοι εδώ και χρόνια.

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Troll number 2. Να δούμε που θα τερματίσει! :p

Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα αρχίζουν οι ύβρεις.

Νόμιζα ότι θα βρεις κάτι πιο έξυπνο να πεις. Τελικά σε είχα υπερεκτιμήσει (για τα δεδομένα των Apple fan πάντα).

Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα αρχίζουν οι ύβρεις.

Νόμιζα ότι θα βρεις κάτι πιο έξυπνο να πεις. Τελικά σε είχα υπερεκτιμήσει (για τα δεδομένα των Apple fan πάντα).

Εγώ πάλι σε έχω εκτιμήσει επακριβώς ;)