Καλα, αυτά τα ελεγαν κι αλλοι....Εγω δηλωνω παντως οτι δε θα παω σε iphone 6 και plus
Τι παράπονο να έχω, που δεν στροφάρεις;
Για τελευταία φορά: Ίδια ευχρηστία με το μικρό, ούτε για αστείο. Αλλαγή συνήθειας: αναγκαστική χρήση με δυο χέρια σε πολλά πράγματα. Trade-off
Στο επομενο μοντελο λεω...
Δεν αλλαξα καμια γνωμη, οπως και ο Τακης.
Θεωρω ακομα το iphone 5s ιδανικο μεγεθος, για τη χρηση που το θελω.
Δν θελω κατι μεγαλυτερο... Πηγα στο 6 για τις νεες δυνατοτητες και ειδικα τη καμερα.
Ελπιζω να βγαλει λοιπον ενα νεο μοντελο στις 4"....
Καλα, όταν συνηθίσεις να ζεις με μεγαλύτερη από την οθόνη-Αλικη στη χωρα των θαυμάτων- του iPhone 5 και καταλάβεις ποσο πιο εύχρηστη είναι μια 4,7-5'', εδώ θα είμαστε να γελάμε (καλα, όχι αμεσως, θα σου αφήσουμε κανα 2μηνο buffer period μεχρι να το παραδεχτείς)
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Α, ουτε ο Τακης αλλαξε γνώμη....
Καλα, είστε απίστευτοι λέμε
Σας αφήνω με τις ελπιδες για νέο 4αρι μοντέλο και να σας δούμε του χρόνου (με τα 6S/6S+ και τις ελπίδες για τον μεθεπόμενο χρόνο, χωρις να έχετε αλλάξει γνώμη κλπ κλπ) και σας καλησπερίζω![]()
Καλα, όταν συνηθίσεις να ζεις με μεγαλύτερη από την οθόνη-Αλικη στη χωρα των θαυμάτων- του iPhone 5 και καταλάβεις ποσο πιο εύχρηστη είναι μια 4,7-5'', εδώ θα είμαστε να γελάμε (καλα, όχι αμεσως, θα σου αφήσουμε κανα 2μηνο buffer period μεχρι να το παραδεχτείς)
Τάκη & atari με γειαααα
Γιάννη μου αρέσει που αγόραζες συσκευές android με μεγάλες οθόνες..... εδώ το iPhone δεν άντεξες, χεχε
Βέβαια είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθεις!
Troll number 2. Να δούμε που θα τερματίσει!![]()
Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα αρχίζουν οι ύβρεις.
Νόμιζα ότι θα βρεις κάτι πιο έξυπνο να πεις. Τελικά σε είχα υπερεκτιμήσει (για τα δεδομένα των Apple fan πάντα).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.