[Επίσημο] iPhone 6 | 6 Plus

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Tα τελευταία 3 χρόνια , iphone users -> "Το iphone έχει τέλειο μέγεθος οθόνης , τα Android είναι πολύ μεγάλα σαν παντόφλες".

Τους τελευταίους 2 μήνες -> "Τελικά στην μεγαλύτερη οθόνη είναι απόλαυση το Facebook".

Άντε μελλοντικά και σε SD card , dual sim , μπαταρίες που κρατάνε πάνω από μία ημέρα , multiwindow , multitasking , widgets κτλ. , σιγά σιγά θα φτάσετε εκεί που είναι οι άλλοι εδώ και χρόνια.

Δε βαρεθηκες να λες τα ιδια και τα ιδια?

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Δε βαρεθηκες να λες τα ιδια και τα ιδια?

Αφου οι ''αλλοι'' δεν βαρέθηκαν να απαντάνε τα ίδια και τα ιδια γιατί να σταματήσει ο άμοιρος; :p

Με την αυτονομία παντως, το απλο 6αρι, με εχει μπλεξει....

Μετα από μερικές μερες χρησης αρχισα να την παρακολουθώ

Την 1η μερα δεν αντεξε ουτε 12 ωρες (με την σταθερη - ελαφρα - χρηση που του κάνω - αντε να μιλησα μιση ωρίτσα παραπάνω και να χα ανοικτη οθονη / emails άλλη μιση ωρα)

Την 3η μερα (σημερα) είμαι στο τελος της 2ης ημερας (36 ωρες δλδ) και είναι στο 25%.

Τρεχα γυρευε.....

μήπως υπάρχει κάτι στο "παρασκήνιο" ?

Δες το battery usage να βρεις ποιο είναι αυτό που σου τρώει τη περισσότερη.
4G , bluetooth ειναι τα πρώτα.... facebook kai messanger τα επομενα !

1-jpg.jpg

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

το τερας αμαν !!!!!!!!!!!!!!!
τι ειπατε one plus one????????????

Με γειες!
μου το θύμισες και το έτρεξα περισσότερο για να δω αν ανεβάσει θερμοκρασία ..... χαμπάρι δεν πήρε(Plus)

2014-12-11 21.54.31.jpg

Ενα mini review και απο μενα

Σαν κατοχος ενος iphone 5 εδω και δυο χρονια ενα εχω να πω !

Οι ταχυτητες πλεον ειναι αστραπιαιες μη - δε - νι - κο lag , το ios 8.1.2 λειτουργει υποδειγματικα πλεον , η μπαταρια του με τριημερη χρηση normal wifi fb σερφαρισμα gps 20 κλησεις διαρκειας 3 με 4 λεπτα και με χαμηλη φωτηνοτητα βγαζει 1 1/2 μερα σχεδον ευκολα.

Τωρα στα αρνητικα του , δυσκολευομαι ρε σεις με το μεγεθος .Οι 4 ιντζες και η χρηση με το ενα δαχτυλο εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ευκολια , πλεον η χρηση με τα δυο χερια ειναι μονοδρομος!

Βεβαια η νεα λειτουργεια που αναφερθηκε παραπανω απο τον Τακη που κατεβαζει την οθονη , κανει ευκολη την χρηση , με το ενα δαχτυλακι αλλα θελει εξοικειωση!

Και τελος η βαθμολογια στο AnTuTu ειναι η απαντηση σε οσους trollαρουν εδω και 4 μηνες!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ωχ ρε συ jigwii την εχεις πιο ΜΕΓΑΛΗ............................................................τη βαθμολογια , μας εριξες στα αυτια!!!!!!!!!!

Ενα mini review και απο μενα

Σαν κατοχος ενος iphone 5 εδω και δυο χρονια ενα εχω να πω !

Οι ταχυτητες πλεον ειναι αστραπιαιες μη - δε - νι - κο lag , το ios 8.1.2 λειτουργει υποδειγματικα πλεον , η μπαταρια του με τριημερη χρηση normal wifi fb σερφαρισμα gps 20 κλησεις διαρκειας 3 με 4 λεπτα και με χαμηλη φωτηνοτητα βγαζει 1 1/2 μερα σχεδον ευκολα.

Τωρα στα αρνητικα του , δυσκολευομαι ρε σεις με το μεγεθος .Οι 4 ιντζες και η χρηση με το ενα δαχτυλο εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ευκολια , πλεον η χρηση με τα δυο χερια ειναι μονοδρομος!

Βεβαια η νεα λειτουργεια που αναφερθηκε παραπανω απο τον Τακη που κατεβαζει την οθονη , κανει ευκολη την χρηση , με το ενα δαχτυλακι αλλα θελει εξοικειωση!

Και τελος η βαθμολογια στο AnTuTu ειναι η απαντηση σε οσους trollαρουν εδω και 4 μηνες!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ωχ ρε συ jigwii την εχεις πιο ΜΕΓΑΛΗ............................................................τη βαθμολογια , μας εριξες στα αυτια!!!!!!!!!!

Ακριβώς τα ίδια έχω να δηλώσω κι εγώ αν και η χρήση με τα δύο χέρια δεν είναι μονόδρομος, τουλάχιστον στη σύνταξη μηνυμάτων, mail, και γενικά κειμένου.
Το μέγεθος είναι όντως κάτι που ακόμη δεν έχω συνηθίσει και καταλαβαίνω απόλυτα τον Γιάννη Σπύρου. Δεν είναι πλέον όσο ''τηλέφωνο''
ήταν και έπρεπε να είναι. Ωστόσο τα υπέρ του είναι περισσότερα οπότε θα προσπαθήσω να το συνηθίσω.

Κάτι που με προβληματίζει ωστόσο είναι ότι η αύξηση του μεγέθους της οθονης παρότι ευπρόσδεκτη, κάνει το ios να φαίνεται (λόγω της απλότητάς του)
κάπως άδειο, μονότονο και δίνει την εντύπωση ότι είναι όλα απλώς μεγαλύτερα και τίποτε άλλο.
Κάτι τέτοιο μπορεί να ωθήσει την apple να εισάγει και άλλα κουμπάκια και άλλα βελάκια κλπ και να καταλήξει από απλό να είναι φορτωμένο.

Αχ αυτοί οι καταναλωτές δεν ξέρουν τι θέλουν τελικά.:furious3:

Αγόρασα μια ωραια θηκούλα Puro που είναι πολύ λεπτή (μόλις 3 χιλιοστά) και αναδεικνύει τις γραμμές και το ελάχιστο πάχος του 6αριου.
Δεν έχει φυσικά την ωραια αίσθηση της δερματινης θήκης της apple ούτε προσφέρει μεγάλη προστασία. Δεν γλιστράει ιδιατερα και έρχεται πρόσωπο με την κάμερα που προεξέχει. Για 10 ευρω την θεωρώ αριστη αγορα.
0990b4d8-bcfa-4453-bbcf-10bb90758db1
88d691b4-e1cb-40b8-924e-53bac319283c

http://www.puro.it/en/principale/st...r-iphone-6-da-4.7-ultra-slim-0.3#.VI64HotUzaY