[Επίσημο] iPhone 6 | 6 Plus

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

IMHO Μια συνωθεί είναι και το ένα χέρι στα μεγαλύτερα, θα το κρατάτε καλύτερα μετά μερικές μέρες χρήσης,
Να δεις πως το έλεγαν στο Verge, απλά το αφήνετε να ξαπλώσει στην παλάμη σας αντί να πιέζετε
Αεράτα όχι δυνατό χούφτωμα

Όταν ελεγα ακριβώς αυτό πέρυσι (είχα βάλει και σχετικές φώτο), τα 2 μηλολαμόγια :p έκαναν ότι δεν καταλάβαιναν και κοροιδευαν...

Τώρα που το γράφει το Verge και ο Τακης μπορει να το κάνει quote, κατά την προσφιλή του συνήθεια :p, φαντάζομαι θα είναι έγκυρο...

Δεν είμαι φαν των μεγάλων τηλεφωνων, οποτε δεν με βλέπω να το παίρνω... Αφήνω ένα "ίσως" για δυο λογους: Πρώτον πως το 5s μου είναι μονο 16gb τα οποια δεν μου φτάνουν ούτε για πλακα. Δεύτερον, επειδή έχω πιάσει τον εαυτό μου τον τελευταίο καιρο να δουλεύω πολύ περισσότερο στο iphone σε άσχετες στιγμές (όταν πχ κοιμίζω την κορη μου οπου το ipad ή το macbook δεν παίζουν).

Η θα περιμένουμε το επόμενο μοντέλο που λογικά θα κουρέψει λίγο τα bezel. Αλλα ξέχασα, το επόμενο είναι το s, οποτε πάμε για 2 χρονια.
Μουμπλε-μουμπλε...:chinscratch:

Ετσι είναι, το να εισαι γονιός σε μαλακώνει....

Καταλαβαίνεις βέβαια τι θα υποστείς μετά ε; (εγώ και ο Χρήστος έχουμε ήδη έτοιμα τα quotes από παλιότερες δηλώσεις σου) :p

ΥΓ Άντε καλοδούλευτο daddy taki cool :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

...αν δεν ησουν Παναθηναικος... θα ησουν καλος ανθρωπος ! :p

Βρε, καλός άνθρωπος είμαι, απλά αυτή την εποχή οι συγκυρίες είναι εναντίον μου.. Παναθηναϊκός με iPhone γαρ...:bigcry:

Καλά, τον Βλάση τον είχα πάρει χαμπάρι αλλά κι εσύ Γαύρος μωρή σιγανοπαπαδιά;

Ειπαμε... Ο καθενας με τα ελλατωματα του! :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μια πρωτη ματια στη καμερα... μου εκανε εντυπωση οτι παρολο που το 6 δεν εχει OIS , εχει καλυτερο stabilizer απο το 5s αν και τα 2 ειναι software.
Εχει κανει πολυ καλη δουλεια εδω και σχεδον εξαφανιζει την αναγκη για OIS στο βιντεο.

Ακομα και στη φωτο ειδα βελτιωση στα βραδυνα, λιγοτερος θορυβος , πιο καθαρη εικονα .

προχειρο τεστ στη δουλεια... (πατηστε πανω στην εικονα για να δειτε πιο καλη version στο flickr)

IMG_0003.jpg by toxotis70, on Flickr

stabilizer kai slow motion test

https://www.youtube.com/watch?v=mmrTrGdXXto&list=UUf-wyes4wS3t8nYwo9O8vdw

Εσυ δε μετρας , γιατι πηρες samsung ! :p

Όταν ελεγα ακριβώς αυτό πέρυσι (είχα βάλει και σχετικές φώτο), τα 2 μηλολαμόγια :p έκαναν ότι δεν καταλάβαιναν και κοροιδευαν...

Τώρα που το γράφει το Verge και ο Τακης μπορει να το κάνει quote, κατά την προσφιλή του συνήθεια :p, φαντάζομαι θα είναι έγκυρο...

Ετσι είναι, το να εισαι γονιός σε μαλακώνει....

Καταλαβαίνεις βέβαια τι θα υποστείς μετά ε; (εγώ και ο Χρήστος έχουμε ήδη έτοιμα τα quotes από παλιότερες δηλώσεις σου) :p

ΥΓ Άντε καλοδούλευτο daddy taki cool :p

Last edited:
η διαφορα στα βραδυνα ειναι εμφανης, υπαρχουν αλλωστε και δειγματα Online να δεις σε πολλα review.
Στη σταθεροποιηση του βιντεο επισης.

Στα ημερησια δεν θα δεις διαφορα.

Πχ δες τον ουρανο εδω....

iphone6.jpg

Last edited:
δεν εχω δυστυχως το iphone 5s πια ....

η καμερα του 5s υστερουσε σε 2 σημεια , το ενα ηταν τα βραδυνα που βελτιωθηκαν τωρα.
Το δευτερο ηταν το auto focus και η σταθεροποιηση στο βιντεο... κι αυτα διορθωθηκαν τωρα.
στα υπολοιπα ηταν πολυ καλο ετσι κι αλλιως.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Βρε, καλός άνθρωπος είμαι, απλά αυτή την εποχή οι συγκυρίες είναι εναντίον μου.. Παναθηναϊκός με iPhone γαρ...:bigcry:

Καλά, τον Βλάση τον είχα πάρει χαμπάρι αλλά κι εσύ Γαύρος μωρή σιγανοπαπαδιά;

από πού κι ως πού εγώ κόκκινος βρε Μπάμπη; Απλώς σε θαυμάζω...

Γενικά η εντύπωση που αποκομίζω απ'όσα διαβάζω και ακούω γύρω μου είναι πως το 6άρι είναι μισό τηλέφωνο, και μόνο η παντόφλα έχει μερικά καλούδια που μετράνε πραγματικά σε τηλέφωνο του 2014 (OIS, μπαταρία, μεγάλη HD οθόνη κλπ).

Too bad όμως το ότι στα ίδια "κυβικά" και χρήματα υπάρχει δυνατότερος ανταγωνισμός (που ως τώρα απορρίπταμε λόγω μεγέθους και μόνο).

Δεν ξέρω απο που αποκομίζεις αυτα που γράφεις. Η πραγματικότητα ειναι πως το 6αρι (απλό και plus) ειναι αυτή τη στιγμή overall αν όχι ότι ταχύτερο κυκλοφορεί σίγουρα στην απόλυτη κορυφή ,με την καλύτερη κάμερα της αγοράς σύμφωνα με τα test, ολοκληρωμένο σύστημα mobile payments, Touch ID, 64bit και ολα αυτα σε ένα εξαιρετικά ελαφρύ και λεπτό ποιοτικό σασί. Φυσικά τα παραπάνω χωρίς να πιάσουμε τα περί λειτουργικού και apps.
Σιγουρα υπάρχουν πολλές άλλες αξιόλογες προτάσεις στον ανταγωνισμό, απλά μην τα ισοπεδώνουμε ολα...

... και τη καλυτερη οθονη LCD στην αγορα, μεταξυ των 2 καλυτερων γενικα (μαζι με την οθονη του note 4).

Aaaa. ξεχασα! Δεν εχει 3GB RAM , 8 πυρηνο CPU , φτου ! :flipout:

Last edited:
Το μεγιστο αρνητικο ειναι η τιμη. Θα μου πειτε και τα android τοσο ξεκινουν αλλα σε ενα 6μηνο τα παιρνεις στη μιση τιμη ρε γαμωτο...

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Η πραγματικότητα ειναι πως το 6αρι (απλό και plus) ειναι αυτή τη στιγμή overall αν όχι ότι ταχύτερο κυκλοφορεί σίγουρα στην απόλυτη κορυφή ,με την καλύτερη κάμερα της αγοράς σύμφωνα με τα test, ολοκληρωμένο σύστημα mobile payments, Touch ID, 64bit ...

Απ' όλα τα παραπάνω, μόνο το touch ID είναι που κανει τη διαφορα

Όλα τα αλλα είναι για να χουμε να λεμε (και να τσακωνεστε με τους haters :p)

και ολα αυτα σε ένα εξαιρετικά ελαφρύ και λεπτό ποιοτικό σασί.

Και όλα αυτά σε ένα υπερχοχο βαλιντζάκι TM :p

(που είναι πιο λεπτό απ όσο θα έπρεπε, λυγίζει λίγο κλπ κλπ :p)

Φυσικά τα παραπάνω χωρίς να πιάσουμε τα περί λειτουργικού και apps.

Αν δεν πιάσουμε αυτά, δεν υπάρχει πραγματικά λόγος να πιάσουμε το iPhone (και μιλάμε τώρα ''αντικειμενικά'' - όχι για κάποιον που είναι εξαρτημένος από την εταιρία - λόγω ''οικοσυστήματος'', όπως εσύ ή τραυματικής παιδικής ηλικίας, όπως ο Γιάννης :p)

... και τη καλυτερη οθονη LCD στην αγορα, μεταξυ των 2 καλυτερων γενικα (μαζι με την οθονη του note 4).

Α, εσυ το χεις παρατραβηξει.....:p

Πες μου ότι κανεις πλακα τωρα, σοβαρα...

Ποια είναι η καλύτερη οθονη;

Η 4,7 με αναλυση ''θα θελα να μαι Full HD πριν 2 χρονια'' ή η 5,5 ''παλι καλα που δεν εκαναν 9'' για να με κανουν FullHD - θελω και 2 στρέμματα γυρω γυρω μου για να κρατιέμαι'';

Οι Super amoled που κυκλοφορουν κατι χρονια, με καλύτερο μαυρο, υψηλότερες αναλυσεις και λογικές ιντσες, δεν είναι καλές, ε;

Α ρε Γιαννη.....

συνδεεις κι εσυ την αναλυση με τη ποιοτητα ... μαστα, οπως στη φωτογραφικη δηλ.
Δεν τα λεω εγω ρε Συριε, το DXO kai to Displaymate τα λενε!

The Best Smartphone Display
The iPhone 6 and iPhone 6 Plus are the current Best Mobile LCD Displays and the Galaxy S5 and Galaxy Note 4 are the current Best Mobile OLEDs Displays. Both are impressive and excellent displays with great state-of-the-art display technology. We recently gave the Samsung Galaxy Note 4 our overall Best Smartphone Display award, and for the time being that continues for all of the reasons originally mentioned there. In particular, for implementing Color Management to provide multiple Color Gamuts, and then using the Color Management to provide the Highest Absolute Color Accuracy for Standard (sRGB/Rec.709) consumer content of any Smartphone or Tablet display that we have ever measured (in one of its four available screen modes, which many reviewers seem to overlook). As we discuss next, dynamic Color Management is something that every display will need to provide in the future.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Απ' όλα τα παραπάνω, μόνο το touch ID είναι που κανει τη διαφορα

Όλα τα αλλα είναι για να χουμε να λεμε (και να τσακωνεστε με τους haters :p)

Και όλα αυτά σε ένα υπερχοχο βαλιντζάκι TM :p

(που είναι πιο λεπτό απ όσο θα έπρεπε, λυγίζει λίγο κλπ κλπ :p)

Αν δεν πιάσουμε αυτά, δεν υπάρχει πραγματικά λόγος να πιάσουμε το iPhone (και μιλάμε τώρα ''αντικειμενικά'' - όχι για κάποιον που είναι εξαρτημένος από την εταιρία - λόγω ''οικοσυστήματος'', όπως εσύ ή τραυματικής παιδικής ηλικίας, όπως ο Γιάννης :p)

Α, εσυ το χεις παρατραβηξει.....:p

Πες μου ότι κανεις πλακα τωρα, σοβαρα...

Ποια είναι η καλύτερη οθονη;

Η 4,7 με αναλυση ''θα θελα να μαι Full HD πριν 2 χρονια'' ή η 5,5 ''παλι καλα που δεν εκαναν 9'' για να με κανουν FullHD - θελω και 2 στρέμματα γυρω γυρω μου για να κρατιέμαι'';

Οι Super amoled που κυκλοφορουν κατι χρονια, με καλύτερο μαυρο, υψηλότερες αναλυσεις και λογικές ιντσες, δεν είναι καλές, ε;

Α ρε Γιαννη.....

Συριε, για εσένα μόνο το Touch ID κάνει την διάφορα. Για εμένα το πάχος παίζει ρόλο, για πολλούς Αμερικανούς το apple pay κοκ
Μην κρίνεις μόνο με βάση τις δικές σου ανάγκες.
Όσο για τις amoled ωραιότατες ειναι αλλα η φωτεινότητα τους ειναι χαμηλή ειδικά οταν παίζουν σε καλιμπραρίσμενο mode (ώστε τα χρώματα να μην ειναι τσίρκο).
Το

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Συριε, για εσένα μόνο το Touch ID κάνει την διάφορα. Για εμένα το πάχος παίζει ρόλο, για πολλούς Αμερικανούς το apple pay κοκ
Μην κρίνεις μόνο με βάση τις δικές σου ανάγκες.
Όσο για τις amoled ωραιότατες ειναι αλλα η φωτεινότητα τους ειναι χαμηλή ειδικά οταν παίζουν σε καλιμπραρίσμενο mode (ώστε τα χρώματα να μην ειναι τσίρκο).
Το

Το ?

Εισαι καλά αγαπητέ?Να καλέσουμε ασθενοφόρο ? :p

ΥΓ.Αυτο που λες με τις amoled δεν παιζει στο Note 3/4 , S5 , αλλα στα πιο παλιά.

οσο για τις αναγκες του καθενος...

Χτες το βραδυ επισκεφτηκα μια φιλη για να μου φτιαξει μια θηκη (πουγκι) για το iphone 6.
Ειχε iphone πριν 1 χρονο και τωρα την ειδα με το moto g. Οταν τη ρωτησα πως κι ετσι, μου απαντησε ...

"Τωρα που εγινα μαμα, θελω Notofication lamp για να με ειδοποιει ποτε εχω νεα μυνηματα (απο δουλεια) κλπ "

Θελει δηλ. μια οπτικη ειδοποιηση για οτι "ερχεται" στο κινητο της, μιας και δεν ειναι ποτε κοντα σ αυτο (και δεν το ακουει) και θελει αμμεσα (χωρις να χρησιμοποιει τα χερια της) να βλεπει αν ηρθε κατι νεο .

Εγω ουτε που το ειχα σκεφτει ποτε αυτο !!!

Αρα, το τι θεωρει καθενας μας σημαντικο ειναι ΠΟΛΥ υποκειμενικο.