spcav
AVClub Fanatic
- 18 August 2006
- 17,271
Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus
Όταν ελεγα ακριβώς αυτό πέρυσι (είχα βάλει και σχετικές φώτο), τα 2 μηλολαμόγια
έκαναν ότι δεν καταλάβαιναν και κοροιδευαν...
Τώρα που το γράφει το Verge και ο Τακης μπορει να το κάνει quote, κατά την προσφιλή του συνήθεια
, φαντάζομαι θα είναι έγκυρο...
Ετσι είναι, το να εισαι γονιός σε μαλακώνει....
Καταλαβαίνεις βέβαια τι θα υποστείς μετά ε; (εγώ και ο Χρήστος έχουμε ήδη έτοιμα τα quotes από παλιότερες δηλώσεις σου)
ΥΓ Άντε καλοδούλευτο daddy taki cool
IMHO Μια συνωθεί είναι και το ένα χέρι στα μεγαλύτερα, θα το κρατάτε καλύτερα μετά μερικές μέρες χρήσης,
Να δεις πως το έλεγαν στο Verge, απλά το αφήνετε να ξαπλώσει στην παλάμη σας αντί να πιέζετε
Αεράτα όχι δυνατό χούφτωμα
Όταν ελεγα ακριβώς αυτό πέρυσι (είχα βάλει και σχετικές φώτο), τα 2 μηλολαμόγια

Τώρα που το γράφει το Verge και ο Τακης μπορει να το κάνει quote, κατά την προσφιλή του συνήθεια

Δεν είμαι φαν των μεγάλων τηλεφωνων, οποτε δεν με βλέπω να το παίρνω... Αφήνω ένα "ίσως" για δυο λογους: Πρώτον πως το 5s μου είναι μονο 16gb τα οποια δεν μου φτάνουν ούτε για πλακα. Δεύτερον, επειδή έχω πιάσει τον εαυτό μου τον τελευταίο καιρο να δουλεύω πολύ περισσότερο στο iphone σε άσχετες στιγμές (όταν πχ κοιμίζω την κορη μου οπου το ipad ή το macbook δεν παίζουν).
Η θα περιμένουμε το επόμενο μοντέλο που λογικά θα κουρέψει λίγο τα bezel. Αλλα ξέχασα, το επόμενο είναι το s, οποτε πάμε για 2 χρονια.
Μουμπλε-μουμπλε...:chinscratch:
Ετσι είναι, το να εισαι γονιός σε μαλακώνει....
Καταλαβαίνεις βέβαια τι θα υποστείς μετά ε; (εγώ και ο Χρήστος έχουμε ήδη έτοιμα τα quotes από παλιότερες δηλώσεις σου)

ΥΓ Άντε καλοδούλευτο daddy taki cool