[Επίσημο] iPhone 6 | 6 Plus

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Αν δεν πιάσουμε αυτά, δεν υπάρχει πραγματικά λόγος να πιάσουμε το iPhone (και μιλάμε τώρα ''αντικειμενικά'' - όχι για κάποιον που είναι εξαρτημένος από την εταιρία - λόγω ''οικοσυστήματος'', όπως εσύ ή τραυματικής παιδικής ηλικίας, όπως ο Γιάννης :p)

Γιατι το λες αυτο; Αν δεν υπήρχε το IOS και το iPhone έτρεχε android, θες να μου πεις πως δεν θα ήταν στο short list σου ένα τοσο γρήγορο, λεπτό ποιοτικό smartphone με εξαιρετική κάμερα & Touch ID?

Ελατε τωρα ρε παιδια με τα καλιμπραρισμένα modes και μπούρδες.

Για κινητά μιλάμε.

Είναι αστείο να ''πιάνεστε'' από κάτι τετοια για να βγάλετε τι; Την οθόνη του iPhone σαν βασικο προτέρημα έναντι του ανταγωνισμού;

Το ''τραβάτε'' (και μετα γκρινιάζετε που σας λενε φανμπουζ :p)

Και για το πάχος, τι βρε Τάκη; Και εσύ ο ιδιος δεν συμφώνησες ότι θα ταν καλύτερα λίγο πιο παχύ (με καλύτερη μπαταρία και μικρότερο μέγεθος) ; Τώρα το βάζεις στα +;

Το Apple pay, όπως ειπες, δεν είναι για εμας. Οποτε καλώς το θεωρώ αδιάφορο.

Όσο για την αναλυση, Γιάννη, δεν θα σου κάνω τη χάρη να πω τα ιδια πραγματα 150 φορες. Τα παμε τις προαλλες - Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις - Δεν πειράζει, όπως και με το grip (βλ. Verge πιο πάνω), έτσι και με την αναλυση, σε 2 χρονια, που θα βγει το 7, θα ''καταλάβεις''.

Και για να μην ξαναπιάσουμε τα ιδια και τα ιδια: Δεν λεω ότι το 6 είναι κακό. Πιθανόν να το πάρω (τωρα προβληματίζομαι με την μπαταρια - εχω καλοσυνηθίσει με το S4 και δεν θελω να τρέχω παλι). Αλλα, όπως και να το κανουμε, δεν είναι το iPhone που περιμεναμε (και αυτό το έχετε παραδεχτεί και οι 2 σας - αυτό μάλλον λέει πολλά....)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Το ?

Εισαι καλά αγαπητέ?Να καλέσουμε ασθενοφόρο ? :p

ΥΓ.Αυτο που λες με τις amoled δεν παιζει στο Note 3/4 , S5 , αλλα στα πιο παλιά.

Τοτό. :p
Τι εννοείς δεν παίζει; Θες να πεις πως οι amoled έχουν εξίσου υψηλή φωτεινότητα με τις lcd και ειδικά στα calibrated modes?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Γιατι το λες αυτο; Αν δεν υπήρχε το IOS και το iPhone έτρεχε android, θες να μου πεις πως δεν θα ήταν στο short list σου ένα τοσο γρήγορο, λεπτό ποιοτικό smartphone με εξαιρετική κάμερα & Touch ID?

Μα τα είπα παραπάνω.

Σαφως και όχι!

Αν δεν έτρεχε iOS, θα πήγαινα σίγουρα σε κάποιο με 5αρα 1080 οθόνη και μικρότερη επιφάνεια.

Ασε που το design δεν μου λεει πλεον τπτ ιδιαίτερο. Ενώ πριν ξεχωριζε, τώρα έχει πέσει στο επιπεδο όλων.

(το touch ID από μονο του, δεν μου είναι αρκετό - εξ ου και περυσι δεν πήρα το 5S)

Συριε , συνεχως συνδεεις ασχετα πραγματα... ισα-ισα που σε κινητο δε θαπρεπε να σ απασχολει το "απυθμενο" μαυρο τοσο πολυ (να πω οτι μιλαμε για προβολεα , σε ελεγχομενο χωρο ,το καταλαβαινω).
Ουτε η τεραστια αναλυση που δεν εχει πραγματικο αποτελεσμα.

Σε κινητο θελεις καλο μαυρο (το εχει αυτο) και πιο μεγαλη φωτεινοτητα γιατι ειμαστε πολλες φορες σε εξωτερικο χωρο.
Θελεις πολυ καλη χρωματικη συμπεριφορα ,πολυ καλες γωνιες θεασης , και αμμεση αποκριση, Αυτα τα εχει το 6 και το 6 plus....

Οταν και αν βαλει μεγαλυτερη αναλυση (χωρις επιπτωη στη ταχυτητα - αποκριση ), καλοδεχουμενη θα ειναι.

ΥΓ... εκανα και το τεστ με το in.gr , μια χαρα τα βλεπω τα γραμματα.:p

Last edited:
Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Ελατε τωρα ρε παιδια με τα καλιμπραρισμένα modes και μπούρδες.

Για κινητά μιλάμε.

Είναι αστείο να ''πιάνεστε'' από κάτι τετοια για να βγάλετε τι; Την οθόνη του iPhone σαν βασικο προτέρημα έναντι του ανταγωνισμού;

Το ''τραβάτε'' (και μετα γκρινιάζετε που σας λενε φανμπουζ :p)

Και για το πάχος, τι βρε Τάκη; Και εσύ ο ιδιος δεν συμφώνησες ότι θα ταν καλύτερα λίγο πιο παχύ (με καλύτερη μπαταρία και μικρότερο μέγεθος) ; Τώρα το βάζεις στα +;

Το Apple pay, όπως ειπες, δεν είναι για εμας. Οποτε καλώς το θεωρώ αδιάφορο.

Όσο για την αναλυση, Γιάννη, δεν θα σου κάνω τη χάρη να πω τα ιδια πραγματα 150 φορες. Τα παμε τις προαλλες - Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις - Δεν πειράζει, όπως και με το grip (βλ. Verge πιο πάνω), έτσι και με την αναλυση, σε 2 χρονια, που θα βγει το 7, θα ''καταλάβεις''.

Και για να μην ξαναπιάσουμε τα ιδια και τα ιδια: Δεν λεω ότι το 6 είναι κακό. Πιθανόν να το πάρω (τωρα προβληματίζομαι με την μπαταρια - εχω καλοσυνηθίσει με το S4 και δεν θελω να τρέχω παλι). Αλλα, όπως και να το κανουμε, δεν είναι το iPhone που περιμεναμε (και αυτό το έχετε παραδεχτεί και οι 2 σας - αυτό μάλλον λέει πολλά....)

Ώπα. Για κινητά μιλάμε αλλα εικόνα κουκουρουκου δεν ανέχομαι με πουσαρισμενα χρώματα. Άρα, φυσικά μιλάμε για calibrated mode εκεί που υπάρχει (πχ στο s5 γιατι τα iPhone έχουν παντα αξιοπρεπέστατη συμπεριφορά απο μαμά).
Όσο για το πάχος, έγραψα παραπάνω. Αρχικά, συμφώνησα μαζί σου σε θεωρητικό επίπεδο. Οταν όμως το έπιασα, διαπίστωσα πως δεν το έκαναν τυχαία τοσο λεπτό. Εχει εξαιρετική αίσθηση στο χέρι και ειναι πανάλαφρο. Δεν ξέρω αν θα είχε την ίδια αίσθηση αν ήταν πιο παχύ και βαρύ. Ειδικά το βάρος θα με χαλουσε πολυ τωρα που εχω συνηθίσει στο πούπουλο 5s.
Τέλος για την ανάλυση, εσύ δεν εχεις ακόμα καταλάβει τι συζητάμε. Σε 4,7 ίντσες δεν κερδίζεις σημαντικά πράγματα με 1080 πάνελ, χάνεις όμως σε μπαταρία. Όσο για το grip, τα έχουμε πει. Όσο και να χτυπιέσαι, δεν εχει καμια σχέση η χρήση με το ένα χέρι μεταξύ των 4 ιντσών και των 4.7. Απλά συμβιβάζεσαι και το παίρνεις απόφαση για χάρη της μεγαλύτερης οθόνης...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Τοτό. :p
Τι εννοείς δεν παίζει; Θες να πεις πως οι amoled έχουν εξίσου υψηλή φωτεινότητα με τις lcd και ειδικά στα calibrated modes?

Δεν χρειάζεται να ειναι εξισου.Το μονο που χρειάζεται ειναι να μην δημιουργείται πρόβλημα.
Η samsung στην τελευταια γενιά super amoled εχει λύσει και το προβλημα της θεασης υπο τον ηλιο οποτε ειναι αριστα πανελ με απολυτο μαυρο ,αντιθεση και χρωματική απόδοση.

Για εμένα πάντως το μεγαλύτερο αρνητικό ειναι η μπαταρία. Με την χρήση που κάνω δύσκολα βγάζω την μέρα στο 5s άρα και στο 6αρι.
Απο την άλλη αντιπαθώ τα ογκώδη και βαριά τηλέφωνα. Μέχρι να προχωρήσει η τεχνολογία στις μπαταρίες θα συμβιβάζομαι με φορτιστή καβάτζα και battery pack μου φαίνεται...

οταν φτασεις σε μια "retina" αναλυση, στο σημειο δηλ. που απο μια λογικη αποσταση δεν βλεπεις pixel, τοτε καθε αυξηση αυτης (ειδικα σε κινητο τοτονιζω, οχι προβολεα) ειναι πιο πολυ για λογους marketing.
φυσικα και θα ηθελα 2Κ αναλυση (ακομα και 4Κ) στο 6 , αλλα θα καταλαβαινα τη διαφορα (και κυριως τι πειπτωση θα ειχε σε μπαταρια-ομαλοτητα) ?

Οπως και στη φωτογραφια, προτιμω μια εικονα "ισσοροπημενη" , παρα μια με πολλα mp , αλλα ελλειψη δυναμικης περιοχης, λαθος χρωματα και τονικοτητα και πολυ θορυβο ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ειναι οντως πολυ βελτιωμενες οι νεες oled , γι αυτο ειπαμε αλλωστε οτι ειναι η καλυτερη LCD οθονη και οχι γενικα.
Σε θεμα φωτεινοτητας (οταν το βαζεις σε cinema mode) υστερει λιγο ομως μια amoled ...

Δεν χρειάζεται να ειναι εξισου.Το μονο που χρειάζεται ειναι να μην δημιουργείται πρόβλημα.
Η samsung στην τελευταια γενιά super amoled εχει λύσει και το προβλημα της θεασης υπο τον ηλιο οποτε ειναι αριστα πανελ με απολυτο μαυρο ,αντιθεση και χρωματική απόδοση.

οταν φτασεις σε μια "retina" αναλυση, στο σημειο δηλ. που απο μια λογικη αποσταση δεν βλεπεις pixel, τοτε καθε αυξηση αυτης (ειδικα σε κινητο τοτονιζω, οχι προβολεα) ειναι πιο πολυ για λογους marketing.
φυσικα και θα ηθελα 2Κ αναλυση (ακομα και 4Κ) στο 6 , αλλα θα καταλαβαινα τη διαφορα (και κυριως τι πειπτωση θα ειχε σε μπαταρια-ομαλοτητα) ?

Οπως και στη φωτογραφια, προτιμω μια εικονα "ισσοροπημενη" , παρα μια με πολλα mp , αλλα ελλειψη δυναμικης περιοχης, λαθος χρωματα και τονικοτητα και πολυ θορυβο ...

Σαν να περιγράφεις τις νεες amoled :p
Το "λογική αποσταση" (οτι νομιζει η apple δηλαδή) ,στον ανταγωνισμο λέγεται "απο οποιαδήποτε απόσταση" με τις 1080p και 1440p οθόνες.

μονο που δεν εχουν ολα τ android τετοιες amoled.... για την ακριβεια δεν ξερω κανενα αλλο (εκτος samy s5 -note 4) να εχει τετοια οθονη.

Γι αυτο λεμε αλλωστε οτι ειναι πολυ "ισσοροπημμενο" κινητο το iphone. Μπορει να βρεις ενα android με amoled οθονη , ενα αλλο με καλη καμερα, καποιο αλλο με καλη κατασκευη κλπ.... αλλα κανενα που να τα συνδιαζει ολα μαζι, σε τοσο μεγαλο βαθμο οπως ενα ιπηονε 6 - 6 plus.

Και φυσικα , για εμενα τουλαχιστον, ακομα και να υπηρχε ενα τετοιο android κινητο, θα το απερριπτα γιατι δεν θα εχει τα καλουδια που θελω και εχει το iOS .

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Συριε , συνεχως συνδεεις ασχετα πραγματα... ισα-ισα που σε κινητο δε θαπρεπε να σ απασχολει το "απυθμενο" μαυρο τοσο πολυ (να πω οτι μιλαμε για προβολεα , σε ελεγχομενο χωρο ,το καταλαβαινω).
Ουτε η τεραστια αναλυση που δεν εχει πραγματικο αποτελεσμα.

Σε κινητο θελεις καλο μαυρο (το εχει αυτο) και πιο μεγαλη φωτεινοτητα γιατι ειμαστε πολλες φορες σε εξωτερικο χωρο.
Θελεις πολυ καλη χρωματικη συμπεριφορα ,πολυ καλες γωνιες θεασης , και αμμεση αποκριση, Αυτα τα εχει το 6 και το 6 plus....

Οταν και αν βαλει μεγαλυτερη αναλυση (χωρις επιπτωη στη ταχυτητα - αποκριση ), καλοδεχουμενη θα ειναι.

ΥΓ... εκανα και το τεστ με το in.gr , μια χαρα τα βλεπω τα γραμματα.:p

Βρε Γιάννη, δε διαφωνω.

Μια χαρα είναι η IPS για κινητο (και ναι, σε περιπτώσεις καλύτερη - βλ. φωτεινότητα - σε περιπτώσεις χειρότερη).

Η διαφωνία μου είναι στο ότι πατε να βγαλετε την οθονη του 6 ως προτέρημα εναντι του ανταγωνισμου.

Αυτό είναι πραγματικά αστείο.

Τωρα για κουκουρουκου εικόνα ας μη το σχολιάσω καλύτερα. Εγώ ξέρω ότι το S4 το κραταω ακόμα γιατι απολαμβάνω την οθονάρα του (και οποτε βλέπω iPhone 5S και κατω με πιανει κλειστοφοβία :p)

H απόκριση φυσικα είναι θεμα OS και οχι hardware (στο επιπεδο που συζητάμε πάντα).

Ώπα. Για κινητά μιλάμε αλλα εικόνα κουκουρουκου δεν ανέχομαι με πουσαρισμενα χρώματα. Άρα, φυσικά μιλάμε για calibrated mode εκεί που υπάρχει (πχ στο s5 γιατι τα iPhone έχουν παντα αξιοπρεπέστατη συμπεριφορά απο μαμά).
Όσο για το πάχος, έγραψα παραπάνω. Αρχικά, συμφώνησα μαζί σου σε θεωρητικό επίπεδο. Οταν όμως το έπιασα, διαπίστωσα πως δεν το έκαναν τυχαία τοσο λεπτό. Εχει εξαιρετική αίσθηση στο χέρι και ειναι πανάλαφρο. Δεν ξέρω αν θα είχε την ίδια αίσθηση αν ήταν πιο παχύ και βαρύ. Ειδικά το βάρος θα με χαλουσε πολυ τωρα που εχω συνηθίσει στο πούπουλο 5s.
Τέλος για την ανάλυση, εσύ δεν εχεις ακόμα καταλάβει τι συζητάμε. Σε 4,7 ίντσες δεν κερδίζεις σημαντικά πράγματα με 1080 πάνελ, χάνεις όμως σε μπαταρία. Όσο για το grip, τα έχουμε πει. Όσο και να χτυπιέσαι, δεν εχει καμια σχέση η χρήση με το ένα χέρι μεταξύ των 4 ιντσών και των 4.7. Απλά συμβιβάζεσαι και το παίρνεις απόφαση για χάρη της μεγαλύτερης οθόνης...

Για το πάχος Τακη, ειπαμε: Μεγαλύτερο παχος δε σημαινει μεγαλύτερο βάρος.

Anyway, εγω (και ο Χρηστος) πραγματικα χαιρόμαστε που αλλαξες γνώμη και ''ισως'' (εδώ βάζεις Dr. Evil να κουνάει δακτυλάκια) το πάρεις...:p

Για την αναλυση, το εχουμε κουράσει.

Για το grip μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα (χαίρομαι παντως ότι το αρθρο του Verge που υποψιάζομαι ότι θα λεει καλά για το 6, θα είναι το μονο που δεν θα μπορεις να linkαρεις :p)

Εγω ξερω, ότι, όπως τεκμηρίωνα και περυσι (αυτά που λεει και το Verge φετος), εν τελει με ένα δυο ή 12 χερια, η μεγαλύτερη οθονη (μιλαμε για μεχρι 5-5+) σημαινει τελικά μεγαλύτερη αποδοτικότητα).

Και οσο κι αν σκούζετε (echo από περυσι βασικά είναι...:p), αργά ή γρηγορα θα τις χαρείτε κι εσείς (ο Γιάννης το κάνει ηδη κι εσυ βλέπω εισαι σε καλό δρομο...:p)

Last edited:
μονο που δεν εχουν ολα τ android τετοιες amoled.... για την ακριβεια δεν ξερω κανενα αλλο (εκτος samy s5 -note 4) να εχει τετοια οθονη.

Γι αυτο λεμε αλλωστε οτι ειναι πολυ "ισσοροπημμενο" κινητο το iphone. Μπορει να βρεις ενα android με amoled οθονη , ενα αλλο με καλη καμερα, καποιο αλλο με καλη κατασκευη κλπ.... αλλα κανενα που να τα συνδιαζει ολα μαζι.

Το S5 μια χαρά ειναι.Καλα κατασκευασμενο ειναι (αδιάβροχο και σια) με καλη καμερα και επιδοσεις.Απλα θες ντε και καλά αλουμίνιο, παραδέξου το :p
Εκτος αν ηθελες να πεις καλοσχεδιασμένο , οποτε ναι, ειναι ψιλομέτριο το S5 (αν και στο χέρι ειναι σαφώς καλυτερο απο τις φωτογραφίες).

φυσικα και μετραει ο σχεδιασμος ! Σε αντικειμενο που το εχω πανω μου ολη μερα, μετραει και πολυ μαλιστα.
Αλλα φυσικα δεν ειναι το μοναδικο προτερημα....

Τεσπα.... ας συνεχισουμε με το iphone 6 και ας μη το κανουμε παλι μπαχαλο το νημα, please.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βρε Γιάννη, δε διαφωνω.

Τωρα για κουκουρουκου εικόνα ας μη το σχολιάσω καλύτερα. Εγώ ξέρω ότι το S4 το κραταω ακόμα γιατι απολαμβάνω την οθονάρα του (και οποτε βλέπω iPhone 5S και κατω με πιανει κλειστοφοβία :p)

Ε, τοτε παρε ενα 6 plus να σου φυγει η κλειστοφοβια !

YG... θα σε πιασει ομως τενοντιτιδα στα δαχτυλα ! :p

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Για εμένα πάντως το μεγαλύτερο αρνητικό ειναι η μπαταρία. Με την χρήση που κάνω δύσκολα βγάζω την μέρα στο 5s άρα και στο 6αρι.
Απο την άλλη αντιπαθώ τα ογκώδη και βαριά τηλέφωνα. Μέχρι να προχωρήσει η τεχνολογία στις μπαταρίες θα συμβιβάζομαι με φορτιστή καβάτζα και battery pack μου φαίνεται...

Δλδ το S4 (που εχει 5αρα 1080) που κραταει 50% παραπανω (όπως χοντρικά τα υπολογιζω) - μην πω και περισσότερο - από τα 5/5S/6 και είναι περίπου όσο το 6 σε διαστάσεις και βάρος, είναι ογκώδες και βαρύ και το 6 είναι μικρό και ελαφρύ;

Θα μας τρελάνεις; :p

Και καπάκι σε αυτό μου λες ότι θα κουβαλας και φορτιστές, battery packs κλπ.

Δλδ θα καταλήγει με πολλαπλάσιο βάρος και όγκο!

Καταλαβαίνεις πόσο έχεις ''εγκλωβιστεί'' στο ''οικοσύστημα'';

μηπως υπερβαλεις λιγο ?

Δε νομιζω οτι το s4 κραταει παραπανω απο το 5s , με την ιδια χρηση ....http://www.phonearena.com/news/Appl...y-S4-and-Nexus-5-but-far-from-perfect_id50649

NAME TIME HIGHER IS BETTER

LG G2 6h 48 min (Good)
SAMSUNG GALAXY NOTE 3 6h 8 min (Good)
HTC ONE 5h 45 min (Good)
APPLE IPHONE 4S 5h 4 min (Average)
APPLE IPHONE 5S 5h 2 min (Average)
SAMSUNG GALAXY S4 4h 59 min (Average)
SONY XPERIA Z1 4h 43 min (Average)
APPLE IPHONE 5 4h 22 min (Poor)

Last edited:
μηπως υπερβαλεις λιγο ?

Δε νομιζω οτι το s4 κραταει παραπανω απο το 5s , με την ιδια χρηση ....http://www.phonearena.com/news/Appl...y-S4-and-Nexus-5-but-far-from-perfect_id50649

NAME TIME HIGHER IS BETTER

LG G2 6h 48 min (Good)
SAMSUNG GALAXY NOTE 3 6h 8 min (Good)
HTC ONE 5h 45 min (Good)
APPLE IPHONE 4S 5h 4 min (Average)
APPLE IPHONE 5S 5h 2 min (Average)
SAMSUNG GALAXY S4 4h 59 min (Average)
SONY XPERIA Z1 4h 43 min (Average)
APPLE IPHONE 5 4h 22 min (Poor)

Δεν υπερβάλλω καθόλου.

Το συγκρίνω με το 4S που είχα (το οποίο βλέπω - όπως είχα διαβάσει - ότι έχει την ιδια αυτονομία με το 5S) και σου λέω ότι το +50% (πανω κατω) ισχύει.

Με το 4S δεν εβγαινε με τπτ η μερα.

Με το S4 βγαινει ανετα και μπορει να φορτίσω μέχρι και την επομενη βραδυ.

Για να μη μιλησω για δυσκολες συνθηκες. Σε διακοπες, με κακό σημα και καθόλου χρηση, το 4S δεν εφτανε ουτε μεχρι το απόγευμα ενώ το S4 βγαζει ανετα τη μερα.

(αλλα μη ξεχνάμε ότι, αν και τα 2 εχουν ~ ιδιες διαστάσεις και βάρος, το S4 είναι βαρύ και μεγάλο ενώ το 5S είναι ελαφρύ και μικρό :p)

ενταξει τωρα, συγκρινεις κι εσυ το iphone 4s ομως , εδω λεμε για το 6 re Συριε!

Παρτο 6 , χρησιμοποιησε το κι αμα εχεις παλι προβλημα, εδω ειμαστε εμεις ! :p

ενταξει τωρα, συγκρινεις κι εσυ το iphone 4s ομως , εδω λεμε για το 6 re Συριε!
Αυτό, που το παιζεις τρελός, ωρες ωρες, είναι πραγματικά απαλευτο....:p

Ρε τρελό φανμποί, την ιδια αυτονομία δεν έχουν τα 4S - 5S (σύμφωνα με το δικό σου link) και το 6 (σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τάκη - και φαντάζομαι και του λοιπού web) ;

Αι παγαινε....καθομαι και ασχολουμαι μαζί σας βραδυάτικα...:p

Παρτο 6 , χρησιμοποιησε το κι αμα εχεις παλι προβλημα, εδω ειμαστε εμεις ! :p

Με τσάντισες τωρα! Ζεν παίρνω τίποτα! Θα κρατήσω την ανασα μου μεχρι να σκάσω! :p