Κατα τη γνωμη μου είναι απλα θεμα marketing. Λιγη οθονη φετος, λιγοτερα bezels του παραχρονου, περισσοτερη μπαταρια στους ολυμπιακους του 2020, κοκ...
Καλα νέα για όσους χρησιμοποιούν 4G:
"In the case of the iPhone 6 and most other flagship smartphones this year, components such as Qualcomm’s QFE1100 envelope tracker, WTR1625 transceiver, and MDM9x25 modem have managed to make LTE power consumption approximately equal to WiFi power consumption. With the deployment of category 6 LTE and next generation RF components we could see LTE battery life exceed WiFi battery life."
Από το παραπάνω review του Anandtech.
Αυτά είναι καλά νέα για όλους
Σας έχω ξαναγράψει ότι η πρώτη δεύτερη γενιά LTE modems κατανάλωνε πολλά πάρα πολλά
Σταδιακά μέχρι τη γενιά μας έχουμε δει τεράστιες διαφορές.
Και έπεται συνέχεια![]()
πρότυπα ώστε να βλέπουμε αξιοπρεπώς. Την να την κάνω πχ την OLED του S4 οταν ειναι τοσο κακορυθμισμενη χρωματικά; Ευτυχώς στο S5 το διόρθωσαν αυτο.
υπερκορεσμενα χρωματα ναι.κακορυθμισμενα οχι...
http://www.fullhd.gr/reviews/dis/item/15555-samsung-galaxy-s4-display-review.html
Και εγώ έχω συχνά LTE εκεί που κινούμαι. Μου έκανε εντύπωση πως και στα νησιά είχε κάλυψη η Cosmote. Σκίζει όμως την μπαταρία του 5s και συνήθως το απενεργοποιω.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Δημήτρη δες τα charts που έβαλα πιο πάνω και θα καταλάβεις...
Την να την κάνω πχ την OLED του S4 οταν ειναι τοσο κακορυθμισμενη χρωματικά; Ευτυχώς στο S5 το διόρθωσαν αυτο.
Δημήτρη, το ότι υπερκαλύπτει το sRGB δεν σημαίνει πως είναι και ρυθμισμένο σωστά κατά Rec 709. Αν δεις τα charts που έβαλα, πέραν του υπερκορεσμού, έχει πολύ κακό grayscale και Gamut accuracy...και συγκεκριμενα απο τις δοκιμες,τα 2 σημεια που αναφερεις ως μειον της οθονης:
Η γωνία θέασης ξεπερνά τις 100 μοίρες και στους δύο άξονες, ούσα μία από τις καλύτερες
Σε μεγάλες γωνίες θέασης η οθόνη διατηρεί τις παραμέτρους της εικόνας σε πολύ καλά επίπεδα.
Χαμηλό μαύρο, σημαίνει υψηλή αντίθεση.
Το χρωματικό εύρος είναι υπέρ-πλήρες. Υπερκαλύπτει το sRGB standard και προσφέρει αποχρώσεις και πέρα από αυτό, προσεγγίζοντας το Adobe!
Αντιλαμβανομαι ότι τα specs μπερδευουν αλλά το συγκεκριμένο τηλέφωνο με το S5 πρέπει να το συγκρίνεις. (και αν συγκρίνεται καθώς στα λεφτά του iPhone χτυπάς το S5 και ένα ifi μαζί)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.