[Επίσημο] iPhone 6 | 6 Plus

Εντάξει ρε παιδιά, αφού το συμφωνήσατε είμαι εμπαθής, πάμε παρακάτω :)

(Αν η Apple έβγαζε ένα πρασινόμαυρο τηλέφωνο που ζύγιζε 1 κιλό, θα πουλούσε εκατομμύρια σε λίγες μέρες δημιουργώντας ατελείωτες ουρές. Αυτό δεν καθιστά το προϊόν επαναστατικό ή έστω ποιοτικό, αλλά απλώς επιτυχημένο. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τη διαφορά)

Εντάξει ρε παιδιά, αφού το συμφωνήσατε είμαι εμπαθής, πάμε παρακάτω :)

Μη πτοεισαι θαρθουν οι φιλοι σου απο την androidland και θα συμφωνησουν ποσο ωραια τα λες! :P

Καλημερα mr Cooper!

Σήμερα πήγα στο Fnac εδώ και έριξα μια ματιά στο plus (το 6άρι το έχει εδώ και αρκετό καιρό η γυναίκα μου). Πραγματικά προσπαθούσα να καταλάβω τι ακριβώς θέλει να κάνει η Apple. Το design εκτός από τραγικό, με τα τεράστια bezel είναι παντόφλα του κερατά. Αυτό σε συνδυασμό του πόσο λεπτό το κάνανε (για αυτό κρατήσανε τα bezel?) το κάνει αδύνατο να το λειτουργήσεις.
Ειδικά όταν μετά πήγα και κοίταξα το Note 4, αναρωτήθηκα τι είναι πια αυτό το μέλι που βάζει η Apple για να πουλάει κάτι που είναι όχι πια απλώς ξεπερασμένο αλλά και μη λειτουργικό.
Είμαι σίγουρος ότι θα ακούσω για το καταπληκτικό IOS, την καταπληκτική camera και το πόσο εύχρηστο είναι. Αυτά είναι για αυτόν που του αρέσει το IOS και βαριέται να κάνει οτιδήποτε εκτός από το να βάζει το τηλέφωνο στην πρίζα να φορτίσει.
Καταλήγουμε λοιπόν πάλι στο ίδιο σημείο για μένα. Η Apple επί Jobs ήταν αξεπέραστη στο marketing. Και μαζί με ένα προϊόν που για την εποχή του συνδύασε υπάρχουσες τεχνολογίες από πολλές εταιρείες σε ένα καινοτόμο πακέτο, κατάφερε να δημιουργήσει ένα τεράστιο hype, που ακόμα δεν έχει σταματήσει (αν και βρίσκεται σε επιβράδυνση πια).
Μπορείτε να μου πείτε ότι θέλετε, αλλά θεωρώ πραγματικά ντροπή για κάποιον που θαύμαζε το Iphone και δεν το άλλαζε με τίποτα, να ακουμπήσει καν το 6 plus, πόσο μάλλον να το χρησιμοποιεί. Είναι το απολύτως αντίθετο από όλα όσα μας έχει ταΐσει η Apple τόσα χρόνια.
Προσωπικά μου είναι αδιάφορο σαν τηλέφωνο, καθώς συχαίνομαι το IOS, αλλά δεν το περίμενα τόσο τραγικό.
Άντε με το καλό να βγει το Note 4, να πέσει και η τιμή του αμέσως μέχρι το Δεκέμβρη στα 400 (ευχαριστώ Samsung που δεν έχεις ακόμα το hype και το marketing της Apple) και να έχω το τέλειο τηλέφωνο πάλι (μετά το Note 3).

Ο καθενας με τις προτιμησεις του Μαριε....

Για μενα, οπως και στα Mac , το λειτουργικο και οι εφαρμογες του παιζει το βασικο ρολο και μετα ολα τα υπολοιπα .

Ο καθενας με τις προτιμησεις του Μαριε....

Για μενα, οπως και στα Mac , το λειτουργικο και οι εφαρμογες του παιζει το βασικο ρολο και μετα ολα τα υπολοιπα .

Δηλαδή ρε Γιάννη θέλεις να μου πεις ότι συνήθισες το μέγεθος και σου αρέσει? Είμαι σίγουρος πως όχι. Και θα σου ήταν αρκετά πιο εύχρηστο εάν δεν είχε τα γελοία bezels και πιο σωστό κράτημα. Σε βολεύει ή όχι το λειτουργικό, το σχέδιο είναι fail.

μα δεν εχω πια το Iphone 6 plus... το ξαναλαξα με iphone 6 απλο.
Δε με βολεψε , σα τηλεφωνο κυριως... για ολα τ αλλα ηταν μια χαρα.
Κανενα μεγαλο κινητο δε μ εχει βολεψει , κι εχω δοκιμασει αρκετα .

Ισως το ξαναδοκιμασω αργοτερα, αν θελησω ν αντικαταστησω και μικρο tablet μ αυτο.

Φασκεις και αντιφασκεις ποντιος. Αποφασισε, δε μπορει να λες βολικο το note και αβολο το plus.

Φασκεις και αντιφασκεις ποντιος. Αποφασισε, δε μπορει να λες βολικο το note και αβολο το plus.

Προφανώς δεν τα έχεις ακουμπήσει καν φίλε μου για να το λες αυτό. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Από μέγεθος ως πάχος, ως κατασκευή και αίσθηση. Το μεγάλο από το μεγάλο έχει τεράστια διαφορά. Η υλοποίηση της Apple είναι αποτυχημένη, της Samsung είναι υπόδειγμα του πως πρέπει να είναι ένα phablet.

Και τα 2 τα εχω ακουμπησει.

Το plus ειναι πιο βολικο στο χερι γιατι ειναι λιγοτερο πλατυ. Το note δεν εχει τοσο μεγαλα bezels που ειναι συν.
Δε γινεται το ενα να λες οτι ειναι τερμα βολικο και το αλλο τερμα αβολο, εκτιθεσαι. Να ειμαστε λογικοι διαφορετικα να μη μπω καν σε διαδικασια συζητησης.

ImageUploadedByTapatalk1413805293.771528.jpg

Τα χάιδεψες και έφυγες? Αλλιώς πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως μπορείς να μου λες ότι είναι ίδιο πράγμα.

Μια ματια εριξες στο plus και εφυγες και λες αυτα που λες. Καλα αστο.

Σήμερα πήγα στο Fnac εδώ και έριξα μια ματιά στο plus

εγω που εχω πιασει και τα τρια (τηλεφωνα ! :p ) .... το plus kai to note3 ειναι αβολα και περισσοτερο το νοτε γιατι ειναι πιο φαρδυ.
Αρα το κρατημα με το ενα χερι ειναι ακομα χειροτερο.

Αν αποφασισεις να "ξεχασεις" αυτο το θεμα, και τα 2 ειναι εξισου βολικα, με μικρα ή μεγαλα bezel.

To 6 που εχω τωρα, οπως εχω ξαναπει, ειναι οριακα ενταξει στο χεριμου, οχι ομως ισαξιο με το 5s (στο θεμα του χειρισμου παντα).

Το plus ειναι πιο βολικο στο χερι γιατι ειναι λιγοτερο πλατυ. Το note δεν εχει τοσο μεγαλα bezels που ειναι συν.
Δε γινεται το ενα να λες οτι ειναι τερμα βολικο και το αλλο τερμα αβολο, εκτιθεσαι. Να ειμαστε λογικοι διαφορετικα να μη μπω καν σε διαδικασια συζητησης.

Μπορώ να λέω ότι θέλω από την στιγμή που δεν βρίζω ή κάτι άλλο κακό. Γνώμη μου είναι, και είναι από προσωπική χρήση, όχι σύγκριση με φωτογραφίες.
Όπως είχα αγοράσει το απίστευτο HTC One M7 (μετά από αναζήτηση στην μισή Ευρώπη) και με το που το άνοιξα και το έπιασα, γύρισα και είπα στην γυναίκα, εγώ αυτό αύριο θα το πουλήσω. Έκανα αργότερα το λάθος να το ξαναπάρω και το πλήρωσα όταν μου έφυγε από τα χέρια.
Αυτή την αίσθηση μου δίνει το 6άρι και πολύ περισσότερο το 6 plus. Επίσης το ότι είναι πάρα πολύ άσχημο για μένα, είναι δικαίωμα μου.
Οπότε, έχουμε και λέμε. 2 μεγάλα αλλά με τελείως διαφορετικό σχέδιο κινητά. Το ένα σωστά υλοποιημένο που σου δίνει την αίσθηση του business tool, το άλλο με design άσχημης κινεζιάς που την ξεχειλώσανε γιατί έπρεπε να πουλήσουν.
Και δεν συζητάμε για λογισμικό, εκεί ο καθένας έχει πραγματικά της προτιμήσεις του (και είμαι πραγματικά προκατειλημμένος). Το iphone 5/5s ήταν μια χαρά σχεδιαστικά, αυτό περίμενα σε μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης.

Δικαιωμα σου ειναι ντε, μη φερεις και δικηγορο. :)
Το καλυψαμε πιστευω, παμε παρακατω.

Δικαιωμα σου ειναι ντε, μη φερεις και δικηγορο. :)
Το καλυψαμε πιστευω, παμε παρακατω.

Ναι βρε, να πάμε παρακάτω, αλλά μην φάσκεις και αντιφάσκεις. Ή είναι δικαίωμα μου ή δεν είμαι λογικός και δεν μπορείς να συζητάς. Κατά τα άλλα, άσε τον δικηγόρο, κοστίζει. :BDGBGDB55: