[Επίσημο] iPhone 6 | 6 Plus

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Ναι Τακη το ξερω (το ηξερα δλδ και απο πριν :-) ) αλλα ειπα να παρω το "ρισκο". Ετσι για αλλαξη βρε αδελφε, να εχω αποψη και του Android world, που ειρησθω εν παροδω, ειναι πολυ καλυτερο απο οτι νομιζα, τουλαχιστον για το επιπεδο χρησης που εκανα και με το iphone. [Προσωπικη αποψη]

edit: Ναι, λεγοντας UI την εμφανιση εννοω
Για την χρηση που εγω κανω στο (στα) τηλεφωνο μου, πολλες απο αυτες τις καινοτομιες μου ειναι περιττες. Οπως για παραδειγμα το siri που ηταν επισης μια καινοτομια.
Πολλα θα μου ειναι περιττα βεβαια και στο android (αλλο θεμα ομως)

Καλα εκανες. Το θεμα ειναι να εισαι ευχαριστημενος αναλογως των αναγκων σου. :ernaehrung004:

Οχι φιλε.

Εχουμε διαφορετικο approach ;-)

Jailbreak=customization.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Sifis ο,τι θες pm να σου στειλω το βραδυ. Τωρα ειμαι εξω, μη χαλαμε και το topic.

(Υγ. Δεν ειναι λιγοτερο γελοιο ομως απο τα του android :p )

Α εσυ δε παιζεσαι, αφησες το ios για το γελοιο android; Οριστε το σοβαρεψα. :P

Ios 7 ειναι Γιαννη, για το 8 δεν εχει βγει jb.

ImageUploadedByTapatalk1413814929.155555.jpg

Αμα αρχίσουμε τα jb, χανουμε τη μπαλα (και δε μπορούμε να κανουμε συγκρισεις κιολας)

Και στο Android, αμα κανεις root και ξηλώσεις πχ όλες τις παπαριες της Samsung στο S4 (που εχω), πιθανότατα να σταματήσουν τα lag κλπ - το χω μεγαλύτερο πρόβλημα που εχω δλδ.

Αλλα μπαίνεις σε άλλο mode τότε...

Αμα αρχίσουμε τα jb, χανουμε τη μπαλα (και δε μπορούμε να κανουμε συγκρισεις κιολας)

Και στο Android, αμα κανεις root και ξηλώσεις πχ όλες τις παπαριες της Samsung στο S4 (που εχω), πιθανότατα να σταματήσουν τα lag κλπ - το χω μεγαλύτερο πρόβλημα που εχω δλδ.

Αλλα μπαίνεις σε άλλο mode τότε...

Μπα δε σταματανε τα lags στα lagaxy. :P

Α εσυ δε παιζεσαι, αφησες το ios για το γελοιο android; Οριστε το σοβαρεψα. :P

Ios 7 ειναι Γιαννη, για το 8 δεν εχει βγει jb.

View attachment 107965

Εξηγησα παραπανω τους λογους που (μετα απο 7 χρονια με iphone) αγορασα android. Eιναι ακομη εκει, μπορεις να τους διαβασεις. :a0210:

Δεν καταλαβαινω καθολου που χωραει το "δεν παιζεσαι".

Για jailbreak, root κλπ, απλα, no comments

Επειδη ειπες βαρεθηκες το ui στο ios αλλα πηγες στο android και το αποκαλεσες γελοιο οσο και το ios με jb. Λαθος καταλαβα;

Ωραία τα jailbreak/root αλλά ακόμη καλύτερο το να'χεις το κεφάλι σου ήσυχο, να τσιμπάς τα updates σου αυτόματα, και να μη χρειάζεσαι να ξημεροβραδιάζεσαι σε fora για να δεις τι έκανες στραβά.

Εννοείται ότι όλα έχουν το κοινό τους, εγώ πάντως στα κινητά ειδικά έπαψα να'μαι (τέτοιου είδους) power user από το iPhone 3GS και μετά.

Επειδη ειπες βαρεθηκες το ui στο ios αλλα πηγες στο android και το αποκαλεσες γελοιο οσο και το ios με jb. Λαθος καταλαβα;

Ναι, τα χαρακτηρισα γελοια. Δικη μου αποψη, για τα δικα μου γουστα.

Παρεπιπτόντως, βλέπω στο screenshot του Σήφη... αυτό το χαζό του gmail που στο iOS σου δείχνει notification για τα μηνύματα στις κατηγορίες social και Promotions, με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι έχεις 2 χιλιάδες unread mails, ακόμη να το φτιάξουν;;;

Ναι, τα χαρακτηρισα γελοια. Δικη μου αποψη, για τα δικα μου γουστα.

Πω πω πλακα εκανα, sorry.

Παρεπιπτόντως, βλέπω στο screenshot του Σήφη... αυτό το χαζό του gmail που στο iOS σου δείχνει notification για τα μηνύματα στις κατηγορίες social και Promotions, με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι έχεις 2 χιλιάδες unread mails, ακόμη να το φτιάξουν;;;

Δικο μου ειναι το screenshot. 2000 πραγματικα unread ειναι οντως.

Πω πω πλακα εκανα, sorry.

Δικο μου ειναι το screenshot. 2000 πραγματικα unread ειναι οντως.

Νο προμπλεμ, (τι συγγνωμες?)