[Επίσημο] iPhone 6 | 6 Plus

Όταν δεν μπορείς να κρατήσεις σωστά ένα εργαλείο, δεν μπορείς να κάνεις και δουλειά. Είναι απλό και δεν έχει να κάνει ούτε με λογισμικό, ούτε με ομορφιά.

Εγω πιστευω πως το κρατημα του 6 plus ειναι αψογο και κανεις αψογα τη δουλεια σου γιαυτες τις ιντσες. Περι ομορφιας αλλαζει το θεμα.

Το μονο που συμφωνω για το plus ειναι μηπως θελετε να το βαζετε στο τσεπακι απο το πουκαμισο και προεξεχει, ενω το g3 οχι. haha

Βγάζεις ένα χάρακα και μετράς τα περιθώρια πάνω και κάτω , αν είναι πάνω από 3 cm τότε πρόκειται για το 6 plus.:p
Ωραίο τηλ μόνο τα κουμπιά έντασης με χαλάνε στο πίσω μέρος

:music-smiley-005:

Θα μπορούσε...

Το αγαπημενο μου ειναι το pac-man. Και απο τα καινουρια το tetris.:2thumb22sup:

Μια και μιλάμε για benchmark ας δούμε τα αποτελέσματα του Geekbench 3...

nexus-9-geekbench-02-570.jpg

Ας μιλήσουμε λίγο και για κάμερες...

Samsung Galaxy Note 4 wins our blind camera comparison, iPhone 6 is distant second...http://www.phonearena.com/news/Sams...comparison-iPhone-6-is-distant-second_id61676

Και η δευτερη θέση δεν είναι άσχημη βέβαια. Όταν ένα κινητό βρίσκεται στην 4η γενιά του ενώ το Note wannabe (aka 6 Plus) στην πρώτη γενιά λογικό είναι να έχει πολλά περιθώρια για βελτίωση.

Eίναι offscreen αυτό που ποστάρεις και όχι σε πραγματικές συνθήκες (εκεί καλά τα πάει το στα νούμερα δυνατότερο hardware :P)...ωραίο croparisma έχει γίνει. Link υπάρχει?.... anyway το Anandtech μετράει τα πάντα και το iPhone Plus διαλύει το Note 4 σχεδόν σε όλα τα test.

Όταν δεν μπορείς να κρατήσεις σωστά ένα εργαλείο, δεν μπορείς να κάνεις και δουλειά. Είναι απλό και δεν έχει να κάνει ούτε με λογισμικό, ούτε με ομορφιά.

διαφωνω οριζοντιως και καθετως... ο κολητος μου εχει το G2.. Ναι μου αρεσει πολυ σαν συσκευη..Μου αρεσει οπτικως που χει μικρα μπεζελς...ΑΛΛΑ στο χερι δε βολευει καθολου,. Παταω πολυ περισσοτερες φορες κατι λαθος στην οθονη . με τα μινιμαλ μπεζελς φοβασαι να το πιασεις... παρομοιως με τα κουμπια πισω παλι για να πατησεις πισω κουμπι ,πατας και κατι στην οθονη η βαζεις και το 2ο χερι... αρα θεωρω οτι ειναι ΠΟΛΥ υπερβολικο να λεμε αχρηστα τα bezels... Να μου πεις τα bezel του ipad 2 - 3 -4 που ηταν 1.5εκ να σου πω εχεις δικιο. Το ταμπλετ μοιαζει με πλακακι.. το air και το retina ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ για μενα, διχως τελειως μινιμαλ bezels..

Ασε που μονο και μονο για την ευκολια του Touch id θα θυσιαζα ευχαριστως το μικροτερο κατω bezel. Το πανω παλι θα προτιμουσα να κουρευοταν, αλλα δεν ξερω πως θα ηταν απο αισθητικης αποψης...

Αφού ξεκαθαρίσω οτι είμαι φίλα προσκείμενος προς την Apple, κι αφού πω οτι το 6 Plus το θεωρώ γελοίο σαν μέγεθος τηλεφώνου, ήθελα να ρωτήσω τους φίλους, όπως ο Μάριος. που λένε οτι το 6 plus είναι άβολο στο χέρι ενώ το Note πχ είναι βολικό.
Κάνετε πλάκα έτσι;

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Αφού ξεκαθαρίσω οτι είμαι φίλα προσκείμενος προς την Apple, κι αφού πω οτι το 6 Plus το θεωρώ γελοίο σαν μέγεθος τηλεφώνου, ήθελα να ρωτήσω τους φίλους, όπως ο Μάριος. που λένε οτι το 6 plus είναι άβολο στο χέρι ενώ το Note πχ είναι βολικό.
Κάνετε πλάκα έτσι;

Καμία απολύτως Μπάμπη. Αλλά κουράστηκα να το λέω. Μεγάλο από μεγάλο, έχει διαφορά. Όλα τα σπορ αυτοκίνητα δεν είναι ίδια. Τι ακριβώς δεν μπορείτε να καταλάβετε? Δεν είναι θέμα μεγέθους, είναι πως χρησιμοποιείται αυτό το μέγεθος. Και στην περίπτωση του 6 plus είναι απλά άχρηστο. Στα δικά μου χέρια, τα Note 3 και Note 4 είναι τέλεια. Το ίδιο καλά κρατάω το One + one και το G3.
Iphone 6 και 6 plus, HTC M7 και M8 δεν μπορώ με τίποτα.

Τι έχουν δηλαδή; Τι σε εμποδίζει;
Εγώ, με το φτωχό μου το μυαλό, καταλαβαίνω οτι αυτό που έχει σημασία είναι η οθόνη, η ωφέλιμη περιοχή δηλαδή. Εκει θα πρέπει να κινηθούν τα δάχτυλα και μέχρι εκεί θα πρέπει να φτάνουν. Αν πχ το πάνω bezel είναι 1 χιλιοστό ή 5 πόντους μου είναι αδιάφορο, δεν πρόκειται να χρειαστεί να φτάσεω εκεί πάνω.
Και ναι συμφωνώ οτι μεγάλο από μεγάλο έχει διαφορά, κι αν δεν τα πιάσω και τα δύο στα χέρια μου απόλυτος δεν μπορώ να είμαι. Αν θυμάσαι πριν ένα χρόνο στη Μαρμίτα όταν είδα το δικό σου Note κι όταν το έπιασα στα χέρια μου έβαλα τα γέλια. Μπορεί να είναι χρυσά και άγια σαν μηχανάκια αλλά (για μένα) τηλέφωνα δεν είναι.

αν τα δεις σα τηλεφωνά , ούτε λόγος... είναι γελοία!
Άπλα, σήμερα, μονό τηλεφωνα δέν είναι , μιλάς μέσω ακουστικού hands free - bt lp και τα έχεις σα mini tablet.
Βολεύουν πολλούς , άλλους καθολου... γι αυτό υπάρχουν μεγέθη για όλα τα γούστα.

Εγώ , προς το παρόν , έχω πάλι το phone 6 , άλλα δεν αποκλείεται να ξαναπάω σε plus :p

Πρόσεχε, δεν κατηγορώ όσους τα έχουν και τα γουστάρουν... Απλά εμένα δεν μ´αρέσουν.
Κι επειδή μόνο τα μουλάρια δεν αλλάζουν άποψη, μπορεί σε ένα χρόνο που θα αλλάξω τηλέφωνο, (πάω κάθε 2 χρόνια από S σε S, 3S-4S 5S κλπ), να "τη δώ" αλλιώς και να με δείς με κανένα 6S Plus :p
Αν το πάρω όμως θα το πάρω κυρίως για την κάμερα (Photo-Videos) κι όχι για το τηλέφωνο...

Ολοι για κατι που γουστάρουν τα αγοράζουν τα μεγάλα.Για κάμερες, για πενάκια , για την πιο χορταστική οθονη , για την μεγαλύτερη αυτονομία και παει λέγοντας.
There is no shame :p

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Τι έχουν δηλαδή; Τι σε εμποδίζει;
Εγώ, με το φτωχό μου το μυαλό, καταλαβαίνω οτι αυτό που έχει σημασία είναι η οθόνη, η ωφέλιμη περιοχή δηλαδή. Εκει θα πρέπει να κινηθούν τα δάχτυλα και μέχρι εκεί θα πρέπει να φτάνουν. Αν πχ το πάνω bezel είναι 1 χιλιοστό ή 5 πόντους μου είναι αδιάφορο, δεν πρόκειται να χρειαστεί να φτάσεω εκεί πάνω.
Και ναι συμφωνώ οτι μεγάλο από μεγάλο έχει διαφορά, κι αν δεν τα πιάσω και τα δύο στα χέρια μου απόλυτος δεν μπορώ να είμαι. Αν θυμάσαι πριν ένα χρόνο στη Μαρμίτα όταν είδα το δικό σου Note κι όταν το έπιασα στα χέρια μου έβαλα τα γέλια. Μπορεί να είναι χρυσά και άγια σαν μηχανάκια αλλά (για μένα) τηλέφωνα δεν είναι.

Μα εκεί είναι το θέμα. Η οθόνη είναι ίδια πάνω κάτω. 5.5 ή 5.7 δεν έχει διαφορά. Αλλά άλλο να είναι το 80-90% οθόνη και άλλο το 60%. Από εκεί και πέρα έρχεται το πως το πιάνεις το κινητό γενικά. Το 6άρι με τα τεράστια bezel και αντιθέτως το παραπάνω από όσο πρέπει λεπτό, δεν μπορείς να το κρατήσεις καλά.
Δεν συγκρίνω ούτε οθόνες ούτε λειτουργικό. Μιλάω αποκλειστικά για εργονομία, η οποία χάνεται λόγω των bezel.
Απλά πράγματα και όποιος θέλει καταλαβαίνει. Από εκεί και πέρα, εάν κάποιος όπως ο Μπάμπης θεωρεί όλα τα μεγάλα γελοία, δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση για αυτόν.

Προσπαθω πραγματικα να μπω στη λογικη σου. Απο αυτα που λες, το προβλημα ειναι το παχος τελικα. Τα bezels τι ρολο παιζουν; Αν πχ δεν ειχε καθολου bezel πανω απο την οθονη, ποια θα ηταν η διαφορα; Μιλαμε παντα για εργονομια.