[Επίσημο] iPhone 6 | 6 Plus

3.8Κ... kai κάνει upascele μετα.
Το iphone έχει μεγαλύτερη καθετη ανάλυση από το 4Κ, αλλα μικρότερη οριζόντια κι εδώ εφαρμόζει κάποιο τρικ η "ακριβή" εφαρμογή.

Η εικόνα (ειδικά με το ακριβό πρόγραμμα που κάνει αναμορφικη συμπίεση-αποσυμπίεση με ειδικό αναμορφικο φακό) έχει πιο πολύ λεπτομέρεια και από RED!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Εγώ μιλάω για test από τις πλέον αξιόπιστες πηγες του είδους, τα έχουμε ξαναγράψει εδώ μεσα ad nauseam. Αλλα ακόμα και αν ισχυαν αυτά που λες, δεν χρειάζεται ένα προιον να έχει τα απολύτως κορυφαία εξαρτήματα για να θεωρηθεί premium. Αρκεί να είναι από τα καλύτερα. Πχ το HTC M8 είναι premium άσχετα του ότι δεν είναι κορυφαίο στα benchmarks.

Στα πραγματικά premium κινητά πχ. vertu όντως δεν χρειάζεται. Στα κινητά για την μάζα όπως Apple, Xiaomi , Samsung , LG κτλ. καλό είναι να έχουν και καλά εξαρτήματα.

Καλά βρε παιδιά μην τρελαθούμε τώρα που το iPhone φοράει κορυφαία εξαρτήματα. Μιλάμε για παραδοσιακά έναν απ'τους χειρότερους (και με τη μεγαλύτερη ακτινοβολία) πομποδέκτες στην αγορά.

Αλλού είναι τα προτερήματα του iPhone, οπότε όπως προείπα, εξαρτάται από τις προτεραιότητες του καθενός.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Στα πραγματικά premium κινητά πχ. vertu όντως δεν χρειάζεται. Στα κινητά για την μάζα όπως Apple, Xiaomi , Samsung , LG κτλ. καλό είναι να έχουν και καλά εξαρτήματα.

Αυτά δεν είναι premium αλλα luxury και μονο ως προς το περίβλημα γιατί από τεχνολογία, αστα βραστά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλά βρε παιδιά μην τρελαθούμε τώρα που το iPhone φοράει κορυφαία εξαρτήματα. Μιλάμε για παραδοσιακά έναν απ'τους χειρότερους (και με τη μεγαλύτερη ακτινοβολία) πομποδέκτες στην αγορά.

Αλλού είναι τα προτερήματα του iPhone, οπότε όπως προείπα, εξαρτάται από τις προτεραιότητες του καθενός.

Αντικειμενικά φοράει κορυφαία εξαρτήματα τα οποια άλλωστε παίρνουν και κορυφαίες βαθμολογίες στα σχετικά test. Ο πομποδέκτης βεβαια είναι προφανώς εξαίρεση (αν και δεν είχα ιδιαιτερα προβλήματα εγώ προσωπικά).

Κορυφαίες επιδοσεις εχει επειδη εκμεταλλεύεται στο έπακρο το καλό h/w που έχει.
Εχει εξαιρετική κάμερα , καλο διπύρηνο (αυτος δεν θεωρείται κορυφαίος , τι θα εκανε δηλαδή αν φορουσε 805 soc?) και μόλις 1gb ram (τι θα εκανε αν ειχε πχ 3 οπως οι άλλοι?)

Προσοχή, αναφέρομαι ξεκάθαρα στο h/w σαν υλικο και οχι στο πως αποδίδει λογω s/w ...

Η κάμερα του iphone (κατασκευής Sony) όπως και η οθόνη δεν είναι και state of the art. Έχει γραφτεί μάλιστα ότι τα καλά αποτελέσματα της κάμερας (πχ. σε πρόσφατο τεστ του Phonearena τα 6 και 6+ πήραν δεύτερη και τρίτη θέση πίσω από το Note 4) είναι αποτέλεσμα post processing και όχι τόσο της κάμερας κάθε αυτής.

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Κορυφαίες επιδοσεις εχει επειδη εκμεταλλεύεται στο έπακρο το καλό h/w που έχει.
Εχει εξαιρετική κάμερα , καλο διπύρηνο (αυτος δεν θεωρείται κορυφαίος , τι θα εκανε δηλαδή αν φορουσε 805 soc?) και μόλις 1gb ram (τι θα εκανε αν ειχε πχ 3 οπως οι άλλοι?)

Προσοχή, αναφέρομαι ξεκάθαρα στο h/w σαν υλικο και οχι στο πως αποδίδει λογω s/w ...

Μα η cpu της έχει κορυφαίες επιδόσεις αν και μόνο με 2 πυρήνες επειδή σχεδιάστηκε από την apple ώστε να δένει άριστα με τις συσκευές της και δεν είναι stock σχεδίασης όπως του ανταγωνισμού.

Η κάμερα του iphone (κατασκευής Sony) όπως και η οθόνη δεν είναι και state of the art. Έχει γραφτεί μάλιστα ότι τα καλά αποτελέσματα της κάμερας (πχ. σε πρόσφατο τεστ του Phonearena τα 6 και 6+ πήραν δεύτερη και τρίτη θέση πίσω από το Note 4) είναι αποτέλεσμα post processing και όχι τόσο της κάμερας κάθε αυτής.

Μια χαρά κορυφαία είναι η κάμερα του.
Η οθόνη του επίσης πολύ καλή αλλά σίγουρα όχι κορυφαία.
Σε οτι εχει να κανει με την s/w επεξεργασία, ας είχαν τα @@ και οι άλλοι για να έβγαζαν καλύτερα αποτελέσματα.

Η οθόνη έχει εξαιρετικό για lcd contrast , φωτεινότητα, χρωματική και d65 ακρίβεια και χαρακτηρίστηκε από το display mate ως
η καλύτερη lcd οθόνη κινητού σήμερα.
Η κάμερα δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα όχι μόνο του αισθητήρα της sony αλλά και του image processing του Α8 της Apple.
Σε κάθε περίπτωση αυτά είναι χαρακτηριστικά όχι απλά premium αλλά High End smartphone.

Οχι και high end η 720p lcd οθόνη του 6...
Τι να πουν δηλαδή οι 2κ Amoled με το μηδενικό μαύρο και το άπειρο contrast?
Στα άλλα συμφωνούμε...

Μεγειες

Απο τις φωτο ομως το φινιρισμα ειναι κακο. Ας καλυπτε τουλαχιστον εκεινες τις απαισιες λουριδες..

Με τι, το απαίσιο άσπρο γλυτσερό πράγμα που διάλεξε για skin; :p

Περαν της πλακας, η καλυψη ή μη των λουριδων είναι επιλογή (συμφωνω στη μη καλυψη τους)

καλο διπύρηνο (αυτος δεν θεωρείται κορυφαίος , τι θα εκανε δηλαδή αν φορουσε 805 soc?) και μόλις 1gb ram (τι θα εκανε αν ειχε πχ 3 οπως οι άλλοι?)
Τπτ παραπανω, αυτό είναι το ζουμί (και η μαγκια της Apple, αν θες)...

Τπτ παραπανω, αυτό είναι το ζουμί (και η μαγκια της Apple, αν θες)...

Τί δε θα παίξουμε υπερατου να κερδίσει ο Yperion που έχει κινητό με περισσότερη μνήμη;:flipout:

υπηρχε και εκδοση που καλυπτε τις λωριδες, αλλα εμενα μου αρεσει ετσι, δε ξερω γιατι σας ενοχλουν τοσο οι λωριδες.
εγω δεν εχω κανενα θεμα.

Το τι θα κατάφερνε Σύριε φαίνεται σε κάθε περσινό μοντέλο όταν βγαίνει η νέα έκδοση του ios.

μια χαρα παιζει το νεο ios στο 5 kai 5s kai 5c ....

spcav;1057226342 Τπτ παραπανω said:
Φαντασου να βγαλει η φεραρι ενα μοντελο 1600 κυβικα με 200 αλογα σε ενα σασι 700 κιλα, με δανεισμενα τα 3/4 των εξαρτηματων της απο κινα και κορεα, και να πιανει τα 100 σε 2,6 δευτερολεπτα.

E, δεν θα το πω και μαγκια... :p

υπηρχε και εκδοση που καλυπτε τις λωριδες, αλλα εμενα μου αρεσει ετσι, δε ξερω γιατι σας ενοχλουν τοσο οι λωριδες.
εγω δεν εχω κανενα θεμα.

μια χαρα παιζει το νεο ios στο 5 kai 5s kai 5c ....

Σιγα μην με ενοχλουν, στον λαιμο μου ειναι? :D

Απλως δεν μου αρεσουν

Σας καταλαβαίνω...

Ο ένας αναγκάζεται να ειναι hateboy για να πηγαίνει κόντρα στον Τάκη

Ο άλλος ξέμεινε τώρα με την παντόφλα και δεν μπορεί να κάνει πίσω

:p