[Επίσημο] iPhone 6 | 6 Plus

Το quiz της ημέρας:

(βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα)

Βρείτε σε ποιο μελος του forum ανήκει η ακόλουθη ατάκα:

''είπα να έχω ανοικτό μυαλό και να το δοκιμάσω στην πραξη''

1. Σε κάτοικο του πλανήτη Υπερίωνα που αγόρασε iPhone 6

2. Σε μέλος του forum που κυκλοφορεί με θήκη Apple αγορασμένη από παιδί των λουλουδιών στην Ανάφη το οποίο αγόρασε LG G3

3. Στον Τακη που είπε να ανοιξει το μυαλό του και να αγοράσει επιτέλους.....ταρατατατζουμ.......ναι! iPhone (6)!!!!

Ο νικητής κερδίζει μία θήκη για LG G9, ευγενική χορηγία της ξαδέρφης του Γιάννη Σπύρου.

Ελεγα να το κάνω "έκπληξη" αλλα κάποιος εδώ μεσα είναι μαρτυριάρης... :p

Παραγγειλα όντως ένα iphone 6, ώστε να δω στην πράξη αν θα με βολέψει το μέγεθος του, διότι τόσα χρονια το χειρίζομαι με το ένα χέρι. Αν όχι, το 5s παραμένει στο συρτάρι.

ΥΓ. Οπως είπε και ο μαρτυριάρης σε καλο θα μου βγει η χρήση με τα δυο χερια: θα μου πέφτει λιγότερο συχνά! :p

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Θα το δω στην πράξη. Λιγο που το δοκίμασα στου Γιαννη πάντως, με ξένισε.

Σε δύο μέρες θα είσαι περδίκι
Φάε και δύο μίλα , πράσινα , και μη φοβάσαι τίποτα :-)

Καλή αναμονή για την παραλαβή!!!
Γιατί αν κατάλαβα καλά
Σε καθυστερούν

Thanks! Εχει μεγάλη έλλειψη το άτιμο. Μου είπαν πάντως πως την Δευτερα παραλαμβάνουν 128ρια (ναι, πηρα φυσικά το μεγαλύτερο :p )

Τακη μολις πας στις 4,7 ιντζες δεν υπαρχει γυρισμος , επρεπε το 6 αρι να ηταν η επομενη αναβαθμιση του iphone 4 για να μπουκωσει η apple πολλα στοματα και να μην μεινει πισω στον ανταγωνισμο , αλλα καλιο αργα παρα ποτε!Το plus σαν μεγεθος ειναι απλα , γραφικο!!!!!!

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Μην το λες αυτό. Εχασε εσένα από πελάτη, δεν βλέπεις; :p

Και την γυναικα μου, τον Παντελη την Βασω και τον Μπαμπη για να ειμαστε πιο συγκεκριμενοι :p

Βασικά φέτος η Apple πρέπει να έχασε όλον τον μη dedicated κόσμο της. Το 6αρι εκτιμήθηκε μόνο από τους Μηλαδες., που λίγο πολύ ήξεραν ότι θα το πάρουν πολύ πριν μάθουν τι είναι.. :D
Βεβαίως οι τελευταίοι είναι τόσο πολύ (αν βάλεις μέσα και τους statussymbolαδες) που δεν έπαθε και τίποτα η Apple.

Με γειες πάντως!!!!

Βασικά φέτος η Apple πρέπει να έχασε όλον τον μη dedicated κόσμο της. Το 6αρι εκτιμήθηκε μόνο από τους Μηλαδες., που λίγο πολύ ήξεραν ότι θα το πάρουν πολύ πριν μάθουν τι είναι.. :D
Βεβαίως οι τελευταίοι είναι τόσο πολύ (αν βάλεις μέσα και τους statussymbolαδες) που δεν έπαθε και τίποτα η Apple.

Με γειες πάντως!!!!

Δεν νομίζω... Οι πρώτες ενδείξεις είναι πως το 6αρι έσπασε κάθε ρεκόρ, οποτε αποκλείεται να έγινε αυτό μονο από μηλαρακηδες. Προφανως αγοράζουν και ανθρωποι που αγοραζαν από ανταγωνιστικές εταιρίες επειδή ήθελαν μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης. Γιαυτο άλλωστε η apple έριξε νερο στο κρασί της και έβαλε μεγαλύτερες οθόνες.

ΥΓ. Thanks :)

Δεν άντεξα άλλο.
Από σήμερα με iPhone 6 Plus 64αρι
Θα παροπλίσω για λίγο το Note4 και βλέπουμε ...
Είναι κουκλί αν και μεγάλο αλλά έχω συνηθίσει σε αυτές τις ίντσες.
Ήρθε με 8.0.2 και τώρα του περνάω την 8.1.1