[Επίσημο] iPhone 6 | 6 Plus

Αυτα τα ξεβαμμενα χρωματα ειναι τα αληθινα χρωματα. Μαλλον συνηθισες τα υπερκορεσμενα της ζαμζουνγκ. ;)

Και ναι ερχεσαι στα λογια μου. Ειναι ακριβο. Αν εκανε 300ε θα ηταν εκτος συναγωνισμου.

Το πλαϊνό κουμπί στο s4 ήταν μέγα σπάσιμο.

Η πλάκα είναι ότι διαβάζοντας τα παραπάνω ποστ συνειδητοποιώ ότι και το 6, που μόλις άρχισα να χρησιμοποιώ, το έχει στην ίδια θέση.

Η διαφορά είναι ότι στο 6 το κουμπί δεν πατιέται για πλάκα / κατα λάθος, οπως στο s4.

για σενα μονο.... τοκουμπι στο πλαι ειναι πολυ βολικο, στο πανω μερος δε το φτανεις με τιποτα!
Ηταν κι ενας λογος που εδωστα το htc one M7 , το κουμπι στο πανω μερος σε τοσο μεγαλο κινητο.

Απορω που το λες, εισαι ο μονος ....

Το off πλήκτρο είναι το πλέον άχρηστο στο τηλέφωνο (99% το αφήνεις να σβήσει μόνο του μετά από λίγο), οπότε δεν έχει κανένα λόγο να'ναι ιδιαίτερα προσβάσιμο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το πλαϊνό κουμπί στο s4 ήταν μέγα σπάσιμο.

Η πλάκα είναι ότι διαβάζοντας τα παραπάνω ποστ συνειδητοποιώ ότι και το 6, που μόλις άρχισα να χρησιμοποιώ, το έχει στην ίδια θέση.

Η διαφορά είναι ότι στο 6 το κουμπί δεν πατιέται για πλάκα / κατα λάθος, οπως στο s4.

Βασικά δεν είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω αν πατιέται κατά λάθος, διότι πολύ απλά το χέρι μου δε φτάνει ως εκεί, μιλάμε για τεράστια γκουμούτσα... :flipout:

Το off πλήκτρο είναι το πλέον άχρηστο στο τηλέφωνο (99% το αφήνεις να σβήσει μόνο του μετά από λίγο), οπότε δεν έχει κανένα λόγο να'ναι ιδιαίτερα προσβάσιμο.

..τα λες όλα με τόσο σιγουριά και "εμπειρία" χρήσης..:bang:

Κι εγω ποτέ δεν χρησιμοποιώ το πλήκτρο off.
Αφηνω την οθονη να σβησει απο μονη της και οταν ειναι να ανοιξω το τηλεφωνο, παταω το κεντρικο πληκτρο.
Καποια στιγμη ειχα βαλει ενα widget στην κεντρικη οθονη, πατωντας το να κανει την δουλεια του πληκτρου off.
Στην αρχη το χρησιμοποιούσα, τωρα οχι.
Το προβλημα βασικα θα ηταν να ανοιγει το τηλεφωνο μονο με το πληκτρο on/off.
Εννοω απο stand by

Αυτα τα ξεβαμμενα χρωματα ειναι τα αληθινα χρωματα. Μαλλον συνηθισες τα υπερκορεσμενα της ζαμζουνγκ. ;)

Και ναι ερχεσαι στα λογια μου. Ειναι ακριβο. Αν εκανε 300ε θα ηταν εκτος συναγωνισμου.

Μπα μην το λες , και στα 300 ευρώ κυκλοφορούν πολύ δυνατά κινητά για όσους έχουν τις κατάλληλες γνώσεις, πχ. το Xiaomi Mi4 , το One plus one κτλ.

Σωστο. 150 ομως; Αλλα και κει παιζουν δυνατα πχ moto g. Πιστευω καπου στα 70-100e θα ηταν οντως ασυναγωνιστο ε; :p

ετσι, για την ιστορια, μολις εδωσα το Iphone 6 .... δεν το αντεξα αλλο ! :p
Συριε , εχεις ακομα μια ευκαιρεια να βρεις τι πηρα... :ernaehrung004:

Θηκη απο την ξαδέρφη να χει, κι ότι να ναι....:p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Έλα, Sony πήρες....