[Επίσημο] iPhone 6S | 6S Plus

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 6S / 6S Plus

...ωραίος ο Γιάννης!!!

...έτσι...το plus!!!!..απόλαυση η τεράστια οθόνη!!!(...να με συγχωρείται, αλλά-εν έτει 2015-κάτω από FHD οθόνη δεν αγοράζω...)

καλορίζικο Γιάννη!!! :))

Πως αλλάζουν οι καιροί , κάποτε υπήρχαν οι διαφημίσεις με τα δάκτυλα για τις 4αρες οθόνες και οι αστείες αναλύσεις πάνελ και κάμερας που δεν χρειαζόταν να είναι μεγαλύτερες σύμφωνα με την Apple.

Ευτυχώς εκσυγχρονίστηκε κάπως και το iphone , άντε και σε QHD του χρόνου και 3 GB RAM.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 6S / 6S Plus

...Ευτυχώς εκσυγχρονίστηκε κάπως και το iphone , άντε και σε QHD του χρόνου και 3 GB RAM.

Αναφέρεσαι στο γρηγορότερο τηλέφωνο σήμερα, παρά το "παρωχημένο" του hardware ;; :BDGBGDB55: :ernaehrung004: -bye-

Πως αλλάζουν οι καιροί , κάποτε υπήρχαν οι διαφημίσεις με τα δάκτυλα για τις 4αρες οθόνες και οι αστείες αναλύσεις πάνελ και κάμερας που δεν χρειαζόταν να είναι παραπάνω.

Ευτυχώς εκσυγχρονίστηκε κάπως και η Apple , άντε και σε QHD του χρόνου και 3 GB RAM.

εεεε...χρησιμοποιείς το μήνυμά μου για να μας προβοκάρεις!!!...ντροπή σου προβοκάτορα!!! :slapface: :ernaehrung004:...μπερδεύτηκες σε 2 χρόνια η 3GB RAM... :music-smiley-005: :ADFADF1:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αναφέρεσαι στο γρηγορότερο τηλέφωνο σήμερα, παρά το "παρωχημένο" του hardware ;; :BDGBGDB55: :ernaehrung004: -bye-

εε...αφού τον ξέρεις τον Υπερίωνα Μιχάλη!!!! -bye- :grandpa:

εεεε...χρησιμοποιείς το μήνυμά μου για να μας προβοκάρεις!!!...ντροπή σου προβοκάτορα!!! :slapface: :ernaehrung004:...μπερδεύτηκες σε 2 χρόνια η 3GB RAM... :music-smiley-005: :ADFADF1:

εε...αφού τον ξέρεις τον Υπερίωνα Μιχάλη!!!! -bye- :grandpa:

Κάτσε....μόλις μπήκαν τα 2gb ram... άρα σε 4-5 χρόνια τα 3gb...! :grinning-smiley-043

Ναι τον ξέρω...για αυτό άλλωστε και τα διάφορα smilies που έβαλα !! :grandpa: :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 6S / 6S Plus

Εσύ που έχεις όμως, γιατί τα "σκας" κάθε χρόνο, θα μας πεις; :p

Δεν κατάλαβα, σαν τι να σου πω;

Τα σκάω, για iPhone και όχι μόνο, ακόμα κι αν δεν (τα) αξίζει (όπως και πολλοί άλλοι), έτσι για παιχνίδι και χωρίς να χρειάζομαι να ψάξω λόγους για να το δικαιολογήσω.

Επι του θέματος, οι 4,7" είναι λίγες πλέον.

Το σκέφτομαι κάθε μέρα και το επιβεβαιώνω και όταν πιάνω μεγαλύτερο (5"+) κινητό.

Όποτε πιάνω όμως το 6+, είναι τόσο γκουμουτζα, που δεν πάλευεται

Για να μη μιλήσω για τη γελοιότητα του να έχεις τετοια οθόνη και να μην την εκμεταλλεύεσαι για να χωρέσεις περισσότερο περιεχόμενο (από μια σειρά κουτάκια στη home screen μέχρι να βλεπεις μεγαλύτερο μέρος web pages χωρίς scroll) και απλώς κανείς τα πάντα μεγαλύτερα.

Πιάνεις ένα android 5,5αρι και αισθάνεσαι hacker και πιάνεις το 6+ και αισθάνεσαι σαν την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων 

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 6S / 6S Plus

Δεν κατάλαβα, σαν τι να σου πω;

Τα σκάω, για iPhone και όχι μόνο, ακόμα κι αν δεν (τα) αξίζει (όπως και πολλοί άλλοι), έτσι για παιχνίδι και χωρίς να χρειάζομαι να ψάξω λόγους για να το δικαιολογήσω.

Επι του θέματος, οι 4,7" είναι λίγες πλέον.

Το σκέφτομαι κάθε μέρα και το επιβεβαιώνω και όταν πιάνω μεγαλύτερο (5"+) κινητό.

Όποτε πιάνω όμως το 6+, είναι τόσο γκουμουτζα, που δεν πάλευεται

Για να μη μιλήσω για τη γελοιότητα του να έχεις τετοια οθόνη και να μην την εκμεταλλεύεσαι για να χωρέσεις περισσότερο περιεχόμενο (από μια σειρά κουτάκια στη home screen μέχρι να βλεπεις μεγαλύτερο μέρος web pages χωρίς scroll) και απλώς κανείς τα πάντα μεγαλύτερα.

Πιάνεις ένα android 5,5αρι και αισθάνεσαι hacker και πιάνεις το 6+ και αισθάνεσαι σαν την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων 

Εννοούσα πως είναι τουλάχιστον γραφικό να προσπαθείς να μου την πεις γιατί αγοράζω το 6s όταν ξέρεις πως δεν έχω smartphone αυτή τη στιγμή (λόγω ατυχήματος) και από την άλλη να το αγοράζεις εσύ έχοντας ήδη το 6αρι ενώ παράλληλα γκρινιάζεις για τις ίντσες, την home screen, την Αλικη στην χωρα των θαυμάτων κ.ο.κ.
Από την άλλη δεν σε παρεξηγώ. Αν ήσουν διαφορετικός δεν νομίζω να σε έκανα παρέα :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 6S / 6S Plus

Εννοούσα πως είναι τουλάχιστον γραφικό να προσπαθείς να μου την πεις γιατί αγοράζω το 6s όταν ξέρεις πως δεν έχω smartphone αυτή τη στιγμή (λόγω ατυχήματος) και από την άλλη να το αγοράζεις εσύ έχοντας ήδη το 6αρι ενώ παράλληλα γκρινιάζεις για τις ίντσες, την home screen, την Αλικη στην χωρα των θαυμάτων κ.ο.κ.
Από την άλλη δεν σε παρεξηγώ. Αν ήσουν διαφορετικός δεν νομίζω να σε έκανα παρέα :p

Δεν στη λέω, απλώς γελάω (φιλικά) που προσπαθείς παντα να "τεκμηριώνεις" κάθε αγορά (εδώ ταιριάζει περισσότερο το "γραφικός")

Ριξτο στην τρελή βρε παιδί μου, οπως, πολύ σωστά, πράττει ο έτερος Κουπερτινος, ο Γιαννης και απόλαυσε την τρέλα σου, ελεύθερα 

Όσο για το φετινό ατύχημα, αν θες να μου πεις οτι αν δεν συνέβαινε δεν θα έπαιρνες το 6S....

Τέλος, όσον αφορά τα περί κριτικής όσων αγοράζω, ειναι μια από τις διάφορες μας:

Εγώ δεν εχω πρόβλημα να κριτικάρω τα αρνητικά όσων αγοράζω (χωρίς αυτο να αναιρεί φυσικά το γεγονός οτι κάτι μπορεί να εχει 10 αρνητικά αλλα να παραμένει, για μένα, καλύτερο από τον ανταγωνισμό)

Και φυσικά, το 6 Plus κριτικαρα, ειπα οτι το θεωρώ γελοίο και δεν το αγόρασα

Αγόραςα το 6, το οποίο απλως λέω οτι εχει μικρή πλέον οθόνη.

Και ο λόγος αγοράς ειναι φυσικά το λειτουργικό, κυρίως.

Απλά πράγματα, μην προσπαθείς να τα μπουρδουκλωνεις.

ΥΓ Γιατί θεωρείς οτι κανεις εσυ παρέα τους άλλους και οχι αυτοί εσένα; 😘

Τίποτα δεν μπουρδουκλώνω, αντίθετα όπως είπες προτιμώ να τεκμηριώνω ;)
Σχετικά με την ετήσια αναβάθμιση όπως έχουμε ξανασυζητήσει, γίνεται επειδή έχω εταιρική επιδότηση όποτε με την πώληση του περσινού μοντέλου μου έρχεται σχεδόν τσάμπα. Αν δεν την είχα., θα έκανα αναβάθμιση ανα 2ετια ίσως και περισσότερο (όπως κάνω με τα iPad που μόλις φέτος αναβάθμισα το 4αρι μου με το mini4).

Το καλό με κάτι τέτοιες κουβέντες ειναι οτι αυτοπροσγειώνομαι, προσωρινά συνήθως, δυστυχώς 😛 και σκέφτομαι ποσο βλακώδεις ειναι κάτι τέτοιες αναβαθμίσεις

Γι, αυτο, για πες ρε Γιάννη, το φετινό "τυράκι", 3D Touch, τί λέει, στην πράξη;

Γιατί αυτο που έγραψες δεν ήταν και πολύ θετικό, οπως φοβόμουν λίγο: το συζήτησα με φίλο πρόσφατα: η μικρή παύση της συνεχούς πιεσης, μπορεί να μην ειναι πρακτική τελικα

Μονο κάνε γρήγορα γιατί αν έρθει γρήγορα σε στοκ το backorder μου, δεν θ αντέξω 😋

Η αυτονομία δεν νομίζω πως είναι βελτιωμένη. Η μεγάλη διαφορά από οτι διαβάζω (πέραν του 3D Touch) είναι στις επιδόσεις λόγω A9, νέου flash memory controller και φυσικά των 2 gb ram.

Η προβληματική αυτονομια του 6 (μισή μέρα με μέτρια χρήση) ήταν ο πρώτος λόγος που με έκανε να σκεφτώ το plus...

Συνεχίζεις να χρησιμοποιείς το Panasonic app για το σταθερό τηλέφωνο; Αν ναι, αυτό σκίζει την μπαταρία. Μισή μέρα αυτονομία δεν είναι φυσιολογική.

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 6S / 6S Plus

Ένα εξαιρετικά διαφωτιστικό άρθρο από το Anandtech γύρω από το ζήτημα της διαφοράς αυτονομίας μεταξύ των A9 παραγωγής Samsung και TSMC.
Must read: http://www.anandtech.com/show/9708/analyzing-apple-statement-for-tsmc-and-samsung-a9

Δεν λέει και πολλά.
Μόνο το ένα έχουν στην κατοχή τους.

Εγω εβγαζα τη μερα με το 6.... με πολυ σκηλρη χρηση οριακα. Με το 6plus φυσικα κανενα προβλημα.

Εξαρταται φυσικα τι τρεχεις στο background.... Πιθανον κατι να σπυ ετρωγε τη μπαταρια.

Δεν λέει και πολλά.
Μόνο το ένα έχουν στην κατοχή τους.

Λέει πολλά ως προς την σωστή μεθοδολογία για τέτοιες μετρήσεις αλλά και τις φυσιολογικές διακυμανσεις απόδοσης που υπάρχουν στην παραγωγή των chip ακόμα και αν προέρχονται από ένα μόνο προμηθευτή.