Πάντως Γιάννη, είχες δίκιο: Έβαλα στο 3D touch sensitivity στο low, και πλέον χρειάζεται ελάχιστη πίεση στην οθόνη για να ενεργοποιηθεί το 3D touch. Απορώ γιατί δεν το έχουν έτσι από default.
Μιλώντας για το 3Dtouch, συνειδητοποίησα πως με αυτό η apple έλυσε σε μεγάλο βαθμό τα θέματα εργονομίας των μεγάλων smartphones (άνω των 4''), ειδικά αν το χειρίζεσαι με το ένα χέρι, αφού για πολλές λειτουργίες γλιτώνεις πολλά κλικ και περιήγηση στα υπό-μενού, ενώ έχει system wide κάποια χρήσιμα one hand gestures όπως το force touch από αριστερά προς τα δεξια που ενεργοποιεί το "καρουσελ" των εφαρμογών που τρέχουν στο background ή το force touch στο πληκτρολόγιο που το αλλάζει σε trackpad.
Κατά τα αλλα, οι εντυπώσεις μου συμφωνούν με του Γιάννη. Το τηλέφωνο είναι απίστευτα γρήγορο και το touch id αστραπιαίο.
Για την φωτογραφική πρέπει να παίξω για να βγάλω συμπέρασμα. Στα πολύ θετικά το slow mo στα 1080p (120fps) και φυσικά το 4Κ. Επίσης χαριτωμένες αν έχετε παιδάκια είναι οι live photos. Για την ακρίβεια, σε οποιον άσχετο με τεχνολογία (γιαγιάδες κλπ) έδειξα την λειτουργιά αυτή εντυπωσιάστηκε περισσότερο από όλα!

Έχει μια αίσθηση Happy Potter.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Με το καλοκαίρι της Ελλάδας δυστυχώς ούτε iphone ούτε τίποτα
Τρίωρο εννοείται εύκολα και καθημερινά … να μη πω δωδεκάωρα
Και εγώ έχω παιξει δωδεκάωρα
Και φίλοι
Και πολύ κόσμος ακόμα
Το asphalt 8 , είναι παιχνίδι που θέλει μήνες αν όχι χρόνο πια να παίζεις σερί, και φυσικά θα δεις δεκάδες χιλιάδες κοσμου καθημερινά. Εκατοντάδες έλληνες Online.
Οπότε καθόλου παράλογο δεν είναι
Έγραψα ανά session, ήτοι χωρίς διακοπή για κατούρημα. Seriously;

Όπως τα λέει ο Ντίμης και ο Τάσος είναι.
Αν στο standy η διαφορά είναι 3-5% , σε χρήση θα ανέβει σίγουρα.
Δεν είναι στο stand by αλλα σε φυσιολογική χρήση (λίγο από όλα). Η διαφορα υπάρχει μονο αν τρέχεις CPU intensive εφαρμογές ασταμάτητα.
Τάκη , Γιάννη, ποια έκδοση επεξεργαστή φοράτε τελικά ?
Εγώ το δοκίμασα μόλις σε 2 iphone 6s (64 & 128). Και τα δυο φοράνε samsung.