...καλά...εμείς συζητάμε για τους επεξεργαστές του IPhone 6S/6S Plus και τις-υποτιθέμενες ή όχι-διαφορές τους και η σύζυγός μου έχει ξετρελλαθεί με το rose gold 6S της αδελφής μου ( :ADFADF1: :BDGBGDB55
μάλιστα κύριοι....αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος για να αγοράσεις το 6S :damnyou:.....μας βλέπω "να τα χώνουμε" οσονούπω.....:grandpa:
Παίδες δεν υπάρχει κινητό αντίστοιχων επιδόσεων (ή για το μεγάλο με αντίστοιχα μεγάλη οθόνη) που δεν ζεματάει.
Νταξ στον Καναδά και τη βόρεια Ευρώπη έχουν -10 βαθμούς, εμείς είμαστε λίγο πιο «ζεστός λαός»
Το απλό 64αρι. Για το plus προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου μια βδομάδα, αλλά στο χέρι μου φαίνεται κτηνώδες.
Τη θερμοκρασία την τραγική την ανέβασε όταν το πρωτοσυνδεσα στη USB την ώρα που είχε ξεκινήσει το restore from iCloud. Η πλάτη έκαιγε σε βαθμό που το έσβησα. Μετά πάλι τα ίδια για καμία ώρα, έκτοτε είναι απλά ζεστό. Σκέφτομαι να το πάω από για επιστροφή αλλά φοβάμαι μη μου δώσουν refurbished.
Δεν είχα ποτέ συσκευή που να είναι συνδεδεμένη στον υπολογιστή, να κάνει restore και να μην ζεσταίνεται πολύ.
Κρίμα να το πας πίσω γι αυτό τον λόγο και να πάρεις refurbished συσκευή.
Θέλω να πιστεύω ότι μια μέρα μετά και επίσημο Apple Store θα μου δώσουν επι τόπου καινούριο, ειδικά αν επιμείνω λιγο μπροστά σε 300 πελάτες.. έτσι να μου φύγει η αμφιβολία, γιατί η 800αρα δεν είναι για να παίζουμε... Ακόμα και τώρα με απλό tapatalk, η πλάτη είναι ζεστουλα. Όχι ανησυχητικά, αλλά για 5% load δε μου φαίνεται πολύ φυσικό...