Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 6S / 6S Plus
Κρίμα. Ίσως όμως την βρεις σε κανένα ιντερνετομαγαζο.
Ψάχνω αλλά δεν... για την ώρα πήρα
μια της συμφοράς που της μοιάζει λιγάκι.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Για τα υπόλοιπα τώρα.
Όπως έγραψε ο Γιάννης, το TouchID επιτέλους (μετά από δυο γενιές) έφτασε να είναι αυτό που πρέπει, με άμεση απόκριση. Έχει πλάκα το πως η Αππλε μας πείθει να γινόμαστε beta testers έναντι εξωφρενικής τιμής των προϊόντων της, πριν αυτά είναι αρκετά ώριμα! Το τηλέφωνο γενικότερα είναι ταχύτατο, η διαχείριση θερμοκρασίας άψογη, μετά βέβαια την πρώτη περιπέτεια που περιέγραψα παραπάνω. Ακόμα και με Need For Speed No limits μετά από μισή ώρα παιχνίδι δεν είναι καν ζεστό. Η μπαταρία (πρώτη φόρτιση) με κρατάει στα αναμενόμενα (χοντρικά μια μέρα). Αν φτιάξει μετά από 2-3 φορτίσεις, καλοδεχούμενο, αν όχι, αξιοπρεπές.
Το 3D-Touch μου φαίνεται μέγιστη υπερ-μούφα, είναι σαν beta τεχνολογία που ψάχνεται να δει μήπως θα μπορέσει να έχει κάποια σοβαρή εφαρμογή στο μέλλον. Μέχρι τώρα το μόνο που μου φάνηκε συμπαθητικό είναι το preview στις φωτογραφίες, που, ακόμη κι αυτό, δεν το έκαναν όπως πρέπει (θα ήθελα να μπορείς όσο είσαι σε preview, στο πρώτο σκαλάκι πίεσης, να μπορείς να σκρολλάρεις αριστερά δεξιά σε προηγούμενες - επόμενες φωτό). Για τα υπόλοιπα, ΟΚ, το take me home στους χάρτες είναι συμπαθητικό, από κει και πέρα το χάος (σιγά μη χρειαστώ ποτέ να βγάλω σέλφι και μάλιστα με μισό κλικ).
Κάμερα δε δοκίμασα καν ακόμα για να σας πω.
Τέλος, και καθαρά υποκειμενικό αυτό, βλέπω τις συσκευές δίπλα - δίπλα με το 5s μου, και το 6s (όπως και το 6, απλά δεν το είχα), μου δίνει την εντύπωση φτωχού συγγενή. Ναι, βεβαίως, η οθόνη είναι μεγαλύτερη. Αλλά το 5s είναι σα να το'χει φτιάξει κάποιος πολύ μερακλής designer, με ακμές, έντονες γραμμές και έντονη προσωπικότητα, ενώ το 6s είναι απελπιστικά αδιάφορο στο μάτι. Είναι κάτι σα να συγκρίνεις Ferrari με Nissan.