[ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

Πως τον ενημερώνει βρε Τάκη? Απο τα ψιλά γράμματα ?
Σωστή ενημέρωση ειναι να στο πει ο πωλητής, κατι που καταλαβαίνεις οτι δεν θα γίνει ποτέ.

Ειναι προφανές οτι το κάνει για αποποίηση ευθυνης.

Δεν είναι με ψιλά γράμματα. Το θέμα έχει συζητηθεί εκτενώς στον ειδικό τύπο και επιπλέον δεν είναι και κάτι τόσο σοβαρό. Φυσιολογική φθορά λόγω της φύσης του υλικού.
Εγώ πχ το γνώριζα από την πρωτη μερα αλλα παρ' ολαυτα αγόρασα το χρώμα αυτό γιατί μου άρεσε πολύ.

ΥΓ. Στο istorm μου το ανέφερε ο πωλητής αλλα δεν ξέρω αν είναι γενικότερη πολιτικη.

Εντάξει, λογικό είναι ανάλογα την χρήση του καθενός μας, το πλαστικό στην πλάτη κ μάλιστα σε τέτοιο υλικό, να γρατζουνιστεί, πιθανότατα.
Κ επειδή οι Αμερικανοί ειδικά κάνουν "ιστορία" για το οτιδήποτε, βγάζει η Apple μια τέτοια ανακοίνωση και σου λέει "κοίτα, εγώ στο είπα/έγραψα 'τότε'".
Κλασσική τακτική μεγάλων εταιρειών, για να αποφύγουν τυχόν παρατράγουδα αργότερα.

Από τις δοκιμές πάντως, για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα του 7αριού, φαίνεται ότι το υλικό είναι πολύ καλής ποιότητας και δύσκολα γρατζουνιέται, όχι καθόλου βέβαια.

Εγω περιμένω να δω φώτο από τα πωλητήρια jet black σε λίγο καιρό σε τι κατάσταση θα είναι. Έκτος βέβαια αν θεωρούν οι κάτοχοι ότι ευχαριστουνται το τέλεια φινιρισμένο κινητό τους δίχως να το βλέπουν ποτέ διαρκώς σε μια ruged armor θήκη (που και πάλι θα γεμίσει.... κάποιες "τρίχες")

Το υλικό πάντως είναι αλουμίνιο βαμμένο και όχι πλαστικό όπως του 3gs.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγω περιμένω να δω φώτο από τα πωλητήρια jet black σε λίγο καιρό σε τι κατάσταση θα είναι. Έκτος βέβαια αν θεωρούν οι κάτοχοι ότι ευχαριστουνται το τέλεια φινιρισμένο κινητό τους δίχως να το βλέπουν ποτέ διαρκώς σε μια ruged armor θήκη (που και πάλι θα γεμίσει.... κάποιες τρίχες)

Δεν χρειάζεται ruged armor θήκη. Μια λεπτη ζελατινουλα και είσαι κομπλέ.

Το υλικό πάντως είναι αλουμίνιο βαμμένο και όχι πλαστικό όπως του 3gs.

Δεν χρειάζεται ruged armor θήκη. Μια λεπτη ζελατινουλα και είσαι κομπλέ.

και πως θα χαίρεσαι το κορυφαίο glossy finish? στην σκέψη του ότι απλά υπάρχει και για να το χαρεί ο επόμενος κάτοχος?

BTW καλοριζικο κιόλας!

Ενα ποιοτικό clear case σιλικόνης για το πισω μερος και η συσκευη δε χανει απο ομορφιά, ουτε μαζευει γρατζουνιες. Εχω ενα στο SGS7 Edge το οποιο ειναι επισης ψιλομαγνητης για γρατζουνιες.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

Ενα ποιοτικό clear case σιλικόνης για το πισω μερος και η συσκευη δε χανει απο ομορφιά, ουτε μαζευει γρατζουνιες.

ενταξει ολοι εχουμε κατα καιρους χρησιμοποιήσει τέτοιες θήκες, συγγνώμη αλλά είναι "γυφτιά" για τέτοιο κινητό το έχεις μέσα σε τέτοιο cheapiko προστατευτικό, η ομορφιά άποψη μου, εξαφανίζεται.

Χρηστο, εσύ που είσαι μαμούνι, για κάνε καμια ερευνα αγορας ;)

και πως θα χαίρεσαι το κορυφαίο glossy finish? στην σκέψη του ότι απλά υπάρχει και για να το χαρεί ο επόμενος κάτοχος?

BTW καλοριζικο κιόλας!

Σκέφτομαι να το παίζω δίπορτο (και με και χωρίς) και ο Θεός βοηθός..

Συμφωνω πως κατι κινεζικες παραγωγες κανουν τη συσκευη να φαινεται χαλια. Πραγματικα διαφανεις ομως clear cases πχ της Spigen, ή καποιες της Belkin, περνουν σχεδον απαρατηρητες. Μη γκρινιαζουμε όμως και για το παραμικρό. Ακομη και τα σχολικά μας βιβλία τα "ντυναμε".

Χρηστο, εσύ που είσαι μαμούνι, για κάνε καμια ερευνα αγορας ;)

Σκέφτομαι να το παίζω δίπορτο (και με και χωρίς) και ο Θεός βοηθός..

Πάντως εγώ έχω βρει την μέση λύση και με έχει βολέψει. pull tab θήκη

Case-for-iPhone-5S-Cover-Sleeve-PU-Leather-PULL-TAB-Pouch-Bag-For-iPhone-5-5S.jpg

Έτσι όσο δε το χρησιμοποιώ είναι προστατευμένο στην τσεπη, στην τσαντα, με κλειδιά διπλα, όταν το δουλεύω χαίρομαι να το κρατάω γυμνό!

Ναι αλλα καθε φορα που κανει ντινκ για οποιαδηποτε αιτια, πρεπει να βγαζεις την καλτσα.

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

Ναι αλλα καθε φορα που κανει ντινκ για οποιαδηποτε αιτια, πρεπει να βγαζεις την καλτσα.

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν είσαι σε σταθερό σημείο σε καφέ, εστιατόριο κλπ και εχεις συνέχεια ενοχλήσεις απλά ακουμπάς την συσκευή σου πάνω στην θήκη, στο γραφείο πχ έχεις cradle ;) αν δε το δουλεύεις συχνά το κινητό δε σε νοιάζει το συχνό βάλε βγάλε (που δεν είναι κ τπτ στην τελική)

Θέμα συνήθειας είναι, έχει τα θετικά και τα αρνητικά του.

Δε δουλεύουν αυτές οι θήκες στα iPhone >= 6. Το τρέχον design (που ουσιαστικά είναι το ίδιο σε 6, 6s και 7, γλυστράει απ'τα χέρια σαν... σαπούνι. Δεν είσαι ασφαλής ούτε στο τραπέζι της καφετέριας ή το γραφείο, μπορεί να σου φύγει 1 μέτρο μακριά στα καλά καθούμενα. Τεράστιο εργονομικό φάουλ, που ενώ έχει σχολιαστεί εκτεταμένα, δε διορθώθηκε ποτέ. Κρατάω μια επιφύλαξη για το 7 αφού δεν το'χω δουλέψει αρκετά, αλλά το σχήμα είναι ακριβώς το ίδιο, δεν αναμένω διαφορετική συμπεριφορά...