[ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

Το πηρε ο αδερφος μου και το πρωτο πραγμα που εκανα ητανε να πατησω το home button για να δω πως λειτουργεί. Απλα δεν υπαρχει. Ητανε τοσο φυσικο που νομιζαμε οτι πατιεται κανονικα μεχρι σε σημειο που το σβησαμε για να σιγουρευτουμε οτι πραγματικα δεν πατιεται. Πραγματικα ειναι απιστευτο χωρις καμια υπερβολη.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

Τακη μου ομως δεν ειναι το κοστος των εξαρτηματων. Εχει απλοποιηθει και ελαχιστοποιηθει το κοστος των εξαρτηματων (οπως εχουν αποδειξει μαλιστα καποιες κινεζικες κατασκευαστριες με τα πολυ ποιοτικα προιόντα τους). Το R&D, το πανυψηλο overhead και το brand name της καθε εταιριας πληρωνουν οι καταναλωτες.

Δεν είναι έτσι ακριβώς. Αν θες να ενσωματώσεις τεχνολογία αιχμής σε εκατοντάδες εκατομμύρια συσκευές, πρέπει αφενός να υπάρχει δυνατότητα μαζικής παραγωγής από τα εργοστάσια, αφετέρου να έρθει η τιμή του εξαρτήματος σε ένα ποσό που να κάνει βιώσιμο το project.
Πχ η apple ακόμα δεν έχει βάλει amoled διότι πρέπει πρώτα από όλα να εξασφαλίσει εργοστάσια που θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις τεράστιες ανάγκες της (πρόβλημα δυνατότητα μαζικής παραγωγής). Τα υπάρχοντα εργοστάσια τα είχε ήδη καβατζώσει κυρίως η samsung για τα δικά της κινητά. Του χρόνου πιθανόν να έχει λύσει το θέμα.

Η ακόμα και αν έχει σήμερα την τεχνολογική δυνατότητα να ενσωματώσει μπαταρία νέας τεχνολογίας, το κόστος per unit πιθανόν να είναι τόσο υψηλό που να μην επιτρέπει ακόμα την μετάβαση στην νέα τεχνολογία. (πρόβλημα τιμής εξαρτήματος).

Γενικά, όταν μιλάμε για παράγωγή σε τέτοιο volume και το παραμικρό πρόβλημα διαθεσιμότητας, yield ή τιμής σε εξάρτημα μπορεί να δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα.

οι εταιρειες δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα,οπως δε θα επρεπε να ειναι και η τσεπη των καταναλωτων.

Από που προκύπτει πως η τσέπη των καταναλωτών είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα; Σε υποχρεώνει κανεις να αγοράσεις το οτιδήποτε; Η νομίζεις πως τα λεφτά σου πανε σε φιλανθρωπίες;

οι εταιρειες δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα,οπως δε θα επρεπε να ειναι και η τσεπη των καταναλωτων.

Σωστά οι εταιρείες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, λάθος όμως για τις τσέπες μας.
Οι εταιρείες χρεώνουν ότι νομίζουν και εμείς αποφασίζουμε για το τι θα αγοράσουμε. :a0210:

Από που προκύπτει πως η τσέπη των καταναλωτών είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα; Σε υποχρεώνει κανεις να αγοράσεις το οτιδήποτε; Η νομίζεις πως τα λεφτά σου πανε σε φιλανθρωπίες;

απο που προκυπτει οτι οι εταιρειες ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα;
Ειπα εγω,οτι με υποχρεωνει καποιος;
Τακη παιζεις με τις λεξεις και γνωριζεις πολυ καλα τι εννοω,αλλα συνεχιζεις να κανεις τον κινεζο.
Σε καποιο δικαστηριο,μπορει και να ληφθουν υποψη αυτα που λες,σ'ενα φορουμ ομως,οχι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σωστά οι εταιρείες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, λάθος όμως για τις τσέπες μας.
Οι εταιρείες χρεώνουν ότι νομίζουν και εμείς αποφασίζουμε για το τι θα αγοράσουμε. :a0210:

οταν οι καταναλωτες αντιληφθουν τι δυναμη εχουν,θα δεις ποσο καλα θα ανταποκριθουν και οι εταιρειες.

Με καμια λέξη δεν παίζω και να ξέρεις ΠΟΤΕ δεν κάνω τον Κινέζο. Όταν θέλω να πω κάτι, το λέω ευθέως.
Και στο είπα: Μάλλον δεν καταλαβαίνεις πως λειτουργεί η οικονομία στο καπιταλιστικό σύστημα.

Με καμια λέξη δεν παίζω και να ξέρεις ΠΟΤΕ δεν κάνω τον Κινέζο. Όταν θέλω να πω κάτι, το λέω ευθέως.
Και στο είπα: Μάλλον δεν καταλαβαίνεις πως λειτουργεί η οικονομία στο καπιταλιστικό σύστημα.

καταρχας,καλοριζικο!

Μαλλον εσυ δεν εχεις καταλαβει.
Καταλαβαινεις αυτα που θελουν οι εταιρειες να καταλαβεις.
Αλλα το νομισμα εχει δυο οψεις και συ βλεπεις μονο τη μια.
Εφοσον εσενα σ'ευχαριστει και σε γεμιζει το σοπινγκ θεραπυ,δεν ειναι κακο,αλλα,πες το.
Δε χρειαζεται να ψαχνεις δικαιολογιες για να πεισεις τον εαυτο σου.

Λάκη μου ευχαριστώ, αλλα πραγματικά αν ήσουν ψυχολόγος θα σου συνιστούσα να βρεις άλλη δουλεια :p Τόσο έξω πέφτεις στο ψυχογράφημα σου :)

Το φινίρισμα έχει τόσο ωραια αίσθηση στο χέρι που αν δεν ήμουν τόσο μανταλακιας θα το είχα χωρίς θήκη :p

Attachments

• IMG_3313.jpg
    IMG_3313.jpg
    47.5 KB · Views: 123
  • IMG_3322.jpg
    IMG_3322.jpg
    67.9 KB · Views: 125
Τάκη καλορίζικο!!!...enjoy!!!!

ΥΓ: το 128-άρι πήρες???

Λάκη προφανώς για σένα είναι λάθος η αγορά του 7 ,προπαντός αν είσαι κάτοχος του 6s....δεν είναι όμως για όλους....

Thanks Nasos & guys!
Ναι το 128αρι.

Πρώτη εντύπωση, πολύ καλο το image stabilization της κάμερας το οποιο μάλιστα δουλεύει και σε 4Κ!

Ωραίος!!!!

Τόγραψα και το ξαναγράφω: το 7-άρι μου είναι αδιάφορο , όντας κάτοχος του 6Plus.....όμως-πρόσεξε-το Apple Watch 2 το αγόρασα-και μάλιστα ατσάλινο-όντας κάτοχος του Apple Watch 1 ....θέλω γιατρό??? :damnyou:

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

Με γεια Τακη.Καινοτομια το μαυρο χρωμα :p

Το συγκεκριμένο πάντως μαυρουδάκι έχει την καινοτομία του :p

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πέραν της πλακας, είναι τρελό πως το υλικό είναι αλουμίνιο. Νιώθεις πως είναι κάτι άλλο, γυαλι ίσως.