karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 13,297
Εγώ πάντως περιμένω ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ να επιστρέψω από 6αρα οθόνη στην ανθρώπινη 5αρα.
Βέβαια εγώ είμαι εγώ, εχω τάμπλετ, έχω λάπτοπ, έχω καλή φωτογραφική μηχανή, έχω osmo pocket και έχω και πολύ δυνατό pc, οπότε το κινητό, το χρησιμοποιώ απλά ως κινητό και το μικρό ανθρώπινο μέγεθος είναι κάτι που με βολεύει, ξέρω άλλους που έχουν μόνο κινητό ως συσκευή σερφαρίσματος, φωτογράφισης και δουλειάς, αυτοί ορθώς πάνε σε 6+ οθόνες, δεν το συζητώ.
Βασικά είναι καθαρά θέμα τι χρήση κάνεις.
Επίσης η LCD οθόνη για εμένα είναι χαρακτηριστικό που αν δεν υπάρχει, δεν το συζητώ καν για αγορά (και είχα αρχίσει να απογοητεύομαι γιατί πλέον βάζουν αμολεντ ακόμα και στις φθηνές συσκευές).
Οπως προείπα αλλάζω συσκευή μόνο αν σταματήσει η προηγούμενη να δουλεύει (ή πλέον έχει γίνει τόσο αργή ωστε να σου σπάει τα νεύρα), συνήθως 3-5 χρόνια.
Οι αμολέντ με την δραματική πτώση φωτεινότητας που έχουν πάνω στη 2ετία, βολεύουν αποκλειστικά μόνο τους χρήστες που βρέξει χιονίσει αλλάζουν τηλέφωνο κάθε χρόνο, όχι εμένα.
Οπότε το καινούργιο SE είναι σαν να σχεδιάστηκε για μένα, και όπως προείπα, δεν βλέπω την ώρα να φύγω από την κατάρα που λέγεται android. Λίγο με το ipod που έχω παίζω και μετά καταριέμαι την ώρα και την στιγμή όταν πιάνω το samsung στα χέρια μου....και κάθε φορά συμπεραίνω το ίδιο, πόσο ΚΑΚΗ απομίμηση του IOS είναι το android σε ΟΛΑ τα επίπεδα...
Λίγο πολύ συμφωνώ, με tablet κάνω τις βασικές δουλειές μου και ψυχαγωγία, με το καλό Pc Μου τα βαριά πράγματα και με τις φωτογραφικές μηχανές μου φώτος κλπ. Οπότε και εγώ θέλω ένα μαζεμένο και ποιοτικό κινητό να κάνω την δουλειά μου απροβλημάτιστα και γρήγορα, κουράστηκα από τα τούβλα κινητά, που ούτε βολικά είναι σε καθημερινή χρήση και από την άλλη ούτε καλά είναι σε σερφάρισμα, Youtube κλπ. καθώς οι οθόνες είναι μικρές, αναγκαστικά πάω σε Tablet εκει τουλάχιστον 10αρι.
Βέβαια καταλαβαίνω και ότι υπάρχουν αρκετοί που δεν έχουν ούτε υπολογιστή, σε αυτό το κοινό είναι σαφώς καλύτερα ένα μεγάλο τηλέφωνο 6+ ίντσες.
Υ.Γ. Για μένα βέβαια το κυριότερο selling point του Se είναι το φανταστικό βίντεο 4Κ60p που έχει σε συνδυασμό με το OIS, σε ένα μικρό και μαζεμένο πακέτο.
Υ.Γ. Για το λειτουργικό είναι άλλη συζήτηση, αισθητά καλύτερο σε εφαρμογές το ΙΟS, άλλα πολύ μπροστά σε παραμετροποίηση και δυνατότητες το Android ειδικά για χρήστες που σκαλίζουν και ψάχνονται. Με την απόκτηση του SE θα έχω δίπλα του και το Android τηλέφωνο καθώς υπάρχoυν πάρα πολλά που κάνω με το Android που σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να τα κάνω με το IOS, άλλα για day to day το μικρό και σβέλτο SE είναι όλα τα λεφτά.