[Επίσημο] iPhone SE @2020

Απάντηση: Re: [Επίσημο] iPhone SE @2020

Όχι...

Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Δηλαδη στο νεο ipad pro αντι να βαλουν τον Α13 εβαλαν μια βελτιωμενη εκδοση παλι του Α12;;;

ΥΓ . Η εφαρμογη επεξεργασιας παραπανω κανει χρηση ολων των πυρηνων ή ειναι single core ; Ισως εκει να παιζει η διαφορα...Βλεπω τωρα οτι ο A13 ειναι ταχυτερος σε single core ενω ο Α12Χ σε multicore καθως εχει περισσοτερους πυρήνες.

Δε μπορούμε να ξέρουμε πως δουλεύει η εφαρμογή.... Το θέμα είναι ότι το μικρό iPhone είναι ταχύτατο!

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

Ταχύτατο μεν αλλά καλή τύχη να κάνεις μοντάζ σε οθόνη 4,7 ιντσών!!!!

οπως ειδες ομως παραπανω (αν ειδες) , το συνδεσε με εξωτερικη οθονη κι εκανε το μονταζ!
Και μαλιστα με ποντικι-πληκτρολογιο κλπ....

iphone1.jpg

οπως ειδες ομως παραπανω (αν ειδες) , το συνδεσε με εξωτερικη οθονη κι εκανε το μονταζ!

View attachment 171342

Απίστευτο το ότι κανείς video editing με το SE των 400 USD γρηγορότερα από MacBook Pro και μάλιστα με σύνδεση σε εξωτερική οθόνη και πληκτρολόγιο!

Σταματήστε μωρέ, ψάχνω αγγελίες να δω σε τι τιμή μπορώ να βάλω το op6 :)

Λοιπόν για πείτε κόστος για το όλο σκηνικό.
Κινητό;
Ποντίκι;
Πληκτρολόγιο;
Αντάπτορας;
Μπορείς να συνδέσεις εξωτερικό σκληρό για εισαγωγή αρχείων;
Για κινητό να το πάρω δεν ψήνομαι αλλά για Mac pc γιατί όχι.

ποντικι - πληκτρολογιο μπορεις να βαλεις οποιο ασυρματο bluetooth θες , εγω εχω ενα logitech (για ipad, αλλα κανει και για iphone νομιζω).

Ανταπτορας apple lightning to HDMI για συνδεση με μονιτορ

Μπορεις να παρεις και αρχεια απο sd card reader

ή με εναν ανταπτορα σε usb3
https://www.skroutz.gr/s/9093910/Ap...ZM-A.html?o=Lightning+to+USB+3+Camera+Adapter

Ισχυουν τα περισσοτερα που εχουμε πει και για το ipad εδω..... https://avclub.gr/forum/showthread.php/156356-iPad-as-laptop-replacement-!/page24

Τρίτου κατασκευαστή αντάπτορες υπάρχουν;
Θεωρώ τις τιμές στους Original τόσο εξωφρενικές όσο τα ροδάκια των 700 ευρώ.

Τρίτου κατασκευαστή αντάπτορες υπάρχουν;
Θεωρώ τις τιμές στους Original τόσο εξωφρενικές όσο τα ροδάκια των 700 ευρώ.

Απέφυγε αντάπτορες τρίτων, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην δουλεψουν σωστά.

ειδικα οι ανταπτορες τριτων σε lightning δεν ειναι τοσο αξιοπιστοι.
αυτοι σε usb c (για ipad pro) ειναι πιο συμβατοι.

Προτιμησε αυθεντικους ή καποιους που εχουν δοκιμαστει για τη συγκεκριμενη χρηση.

προφανως δε λεμε σε κανεναν ν αφησει τα laptop/desktop για να παρει iphone/ipad.... να μη παρεξηγουμαστε.

απλα, βλεποντας τ ανηψια μου (και αλλους ενηλικες, οχι τοσο γνωστες σαν εμας) να χρησιμοποιουν σχεδον αποκλειστικα τα κινητα και τα ταμπλετ τους, για ολες σχεδον τις δουλειεις, θα ηταν σχεδον αυτονοητο να μπορουν να κανουν καποιες επιπλεον δουλειες μ αυτα.

Πχ ο ανηψιος μου μονιμως με ρωταει διαφορα για το laptop του (που ειναι παλιο) και του λεω οτι δεν μπορει να το κανει μ αυτο.
Ουτε συγχρονα παιχνιδια μπορει να παιξει, ουτε photo/video editing που εχει αρχισει κι ενδιαφερεται (κυριως για youtube), ουτε touch εχει, ουτε γραφιδα κλπ.

Στην ερωτηση της αδελφης μου αν αξιζει να παρει ενα καλο νεο λαπτοπ ή ipad ,της προτεινα να δει κατι τετοιο και ο μικρος ξετρελαθηκε (του δανεισα για λιγο το δικο μου).

Μ αυτο εκανε τα παντα στη καραντινα...επαιζε, σχεδιαζε, εκανε τηλεδιασκεψη για τα μαθηματα, κλπ

Φαντασου να μπορει να κανει κατι αντιστοιχο και με το απλο iphone (εστω και με ενα πιο παλιο ) ... πολλα παιδια θα ξερουν μονο τις mobile συσκευες σαν υπολογιστες σε λιγο καιρο .

Απάντηση: Re: [Επίσημο] iPhone SE @2020

ποντικι - πληκτρολογιο μπορεις να βαλεις οποιο ασυρματο bluetooth θες , εγω εχω ενα logitech (για ipad, αλλα κανει και για iphone νομιζω).

Ανταπτορας apple lightning to HDMI για συνδεση με μονιτορ

Μπορεις να παρεις και αρχεια απο sd card reader

ή με εναν ανταπτορα σε usb3
https://www.skroutz.gr/s/9093910/Ap...ZM-A.html?o=Lightning+to+USB+3+Camera+Adapter

Ισχυουν τα περισσοτερα που εχουμε πει και για το ipad εδω..... https://avclub.gr/forum/showthread.php/156356-iPad-as-laptop-replacement-!/page24

Να συμπληρώσω πως όσοι έχουν Apple TV μπορούν να συνδέσουν την τηλεόραση τους ασύρματα ως monitor.
Επίσης αν έχετε mac η iPad μπορείτε να μεταφέρετε γρήγορα και ασύρματα βαριά αρχεία video από/προς το iPhone με Airdrop.

αυτα ειναι τα καλα του "οικοσυστηματος" .... γρηγορη και ασυρματη μεταδοση εικονας και data, ουτε καλωδια, ουτε ανταπτορες κλπ.

Σκεφτομαι να στησω ενα μικρο youtube channel στον ανηψιο , μονο με ενα παλιο iphone 8 σαν τηλεφωνο, καμερα, και "υπολογιστη" για μονταζ κλπ

View attachment 171342

Μας έκαψες τώρα βαλτός είσαι???χαχα
Πέρα από την πλάκα αύριο λογικά ή την τρίτη θα το έχω στην κατοχή μου σε κοκκινάκι. (δυστυχώς μόνο το 64gb, το 128 θα έπρεπε να περιμένω mimimun 2-3 εβδομάδες). Εχω και καλό 4Κ μόνιτορ, και τους γνήσιους αντάπτορες της Apple για lighting από το Ipad και φυσικά πληκτρολόγιο και ποντίκι bluetooth...είμαι έτοιμος!!! Φυσικά θε μεταφέρω εμπειρίες!!!
Ερώτηση κρίσεως το μενού φαίνεται φαντάζομαι κάθετα όπως στο Iphone Και μόνο στις εφαρμογές που το υποστηρίζουν έχουμε wide όπως στην οθόνη σωστά??

Y.Γ. Το ποντικάκι που έχει ο κύριος στην φωτογραφία είναι αυτό που αγόρασα και εγώ από το Amazon. https://www.amazon.de/-/en/OMOTON-Bluetooth-kompatible-Bluetooth-f%C3%A4higen-Mac-Serien-Silber/dp/B07XMMF9V4/ref=sr_1_6?dchild=1&keywords=ipad+mouse&qid=1589099191&s=computers&sr=1-6

ειδικα οι ανταπτορες τριτων σε lightning δεν ειναι τοσο αξιοπιστοι.
αυτοι σε usb c (για ipad pro) ειναι πιο συμβατοι.

Προτιμησε αυθεντικους ή καποιους που εχουν δοκιμαστει για τη συγκεκριμενη χρηση.

Μακριά από αντάπτορες Lighting από τρίτους κατασκευαστές, απλά είναι άθλιοι, σε άλλα πράγματα είμαι πάντα υπέρ των φτηνών λύσεων άλλα σε αντάπτορες lighting μόνο γνήσιοι, και να δουλεύει κάποιος κάνει update το λειτουργικό και ξαφνικά τέλος.