[Επίσημο] iPhone X

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Εντάξει, η γρήγορη φόρτιση δεν ειναι κάτι μαγικό, βάζεις έναν μεγαλύτερο φορτιστή κ φορτίζει γρηγορότερα η μπαταρία, σε οτιδήποτε εχει μπαταρία...
Το θέμα ειναι να ειναι έξυπνος ο φορτιστής, να μην δίνει συνέχεια τέρμα ρεύμα, να σταματά όταν γεμίσει, κτλ.
Προσωπικά, κανονικό φορτιστή που δίνει η εκάστοτε εταιρεία κ ας κανει όση ώρα πρεπει.
Μια λύση για ρεύμα εν κίνηση ειναι πχ ένα powerbank.

Απαιτεί εξυπνάδα και από τις δύο πλευρές, και πρώτα από όλα από την πλευρά του κινητού.
Φυσικά και είναι εντός του κινητού το κύκλωμα που περιορίζει την φόρτιση όταν λ.χ. πλησιάζουμε να γεμίσουμε (>85%)

Εντάξει, η γρήγορη φόρτιση δεν ειναι κάτι μαγικό, βάζεις έναν μεγαλύτερο φορτιστή κ φορτίζει γρηγορότερα η μπαταρία, σε οτιδήποτε εχει μπαταρία...
Το θέμα ειναι να ειναι έξυπνος ο φορτιστής, να μην δίνει συνέχεια τέρμα ρεύμα, να σταματά όταν γεμίσει, κτλ.
Προσωπικά, κανονικό φορτιστή που δίνει η εκάστοτε εταιρεία κ ας κανει όση ώρα πρεπει.
Νομίζω αυτό ήδη γίνεται σε ανταγωνιστικές υλοποιήσεις.
Συνήθως η γρήγορη φόρτιση διαρκεί έως 60% μετά από εκεί πάει πιο αργά έως πάει 100 όπου εκεί σταματάει μετά ένα μικρό διάστημα.

Το κέρδος της Γρηγόρης φόρτισης συνολικά έναντι της αργής είναι 35-45 λεπτά περίπου όχι τίποτα αστρονομική διαφορά.

Πχ εκεί που ήθελες ένα 2ωρο τώρα θες 1 ώρα και 20-25 λεπτά.

Sent from my iPad Pro using Tapatalk

Last edited by a moderator:
το εγραψα Τασο κι εγω πριν... αναλογα της θερμοκρασιας περιβαλλοντος.

Εχω χαλασει 2 μπαταριες ετσι, φορτιζοντας τες κατω απο τον ηλιο σε αγωνες με τηλ/να ηλεκτροκινητα!
Ειναι αρκετα επικυνδυνο ...

το εγραψα Τασο κι εγω πριν... αναλογα της θερμοκρασιας περιβαλλοντος.

Εχω χαλασει 2 μπαταριες ετσι, φορτιζοντας τες κατω απο τον ηλιο σε αγωνες με τηλ/να ηλεκτροκινητα!
Ειναι αρκετα επικυνδυνο ...

Για αυτό τα σύγχρονα κινητά έχουν αισθητήρα θερμοκρασίας και σταματάν τη φόρτιση ή και κάνουν shut down και καλά κυκλώματα ελέγχου φόρτισης.
(και για ραλάκια Φυσικά υπάρχουν και μπαταρίες με προστασία (και θερμική))

Είναι πολλά εκατομμύρια οι συσκευές που έχουν πωληθεί με fast charge, τα τελευταία χρόνια.
Μην ανησυχείτε, πάρτε καλό γρήγορο φορτιστή και θα δουλεύει καλά και στα νέα iphone

(καλός γρήγορος φορτιστής σημάνει αρκετά πράγματα, έχει και ο ίδιος προστασία overvoltage overpower overtemp, να έχει χαμηλό noise, να μην ανεβάζει θερμοκρασία ο ίδιος κ.ο.κ.)

ε προφανως ... γι αυτο λεμε , οχι κινεζικα της "πυρκαγιας" ! :p

Eχουν μεγαλη διαφορα στην αποδοση , και στη τιμη φυσικα.
Εγω χρησιμοποιω anker κυριως.

Όπως είπα κ παραπάνω, δεν είμαι υπέρ των γρήγορων φορτιστής, εκτός αν το προσφέρει κατευθείαν η κατασκευάστρια εταιρεία του κάθε προϊοντος.

Όπως είπα κ παραπάνω, δεν είμαι υπέρ των γρήγορων φορτιστής, εκτός αν το προσφέρει κατευθείαν η κατασκευάστρια εταιρεία του κάθε προϊοντος.

Μα για αυτό έχουμε τα industry standards
ποιος είπε οτι ο λ.χ. motorola φορτιστής είναι καλήτερος της anker / tronsmart ?
(μη πουμε τωρα οτι η Motorola δεν είναι καλή εταιρία ... )
θυμάμε οταν είχαν προτοβγεί οι tronsmart δεν είχαν ανταγωνισμο στην ποιοτητα, και οι μετρίσεις φυσικά ήταν με αριστο εξοπλισμο και απο τρίτους (οχι απο καποιο μηχανικό της εταιρίας)

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Μα για αυτό έχουμε τα industry standards
ποιος είπε οτι ο λ.χ. motorola φορτιστής είναι καλήτερος της anker / tronsmart ?
(μη πουμε τωρα οτι η Motorola δεν είναι καλή εταιρία ... )
θυμάμε οταν είχαν προτοβγεί οι tronsmart δεν είχαν ανταγωνισμο στην ποιοτητα, και οι μετρίσεις φυσικά ήταν με αριστο εξοπλισμο και απο τρίτους (οχι απο καποιο μηχανικό της εταιρίας)
Προσωπικά, όπως έγραψα παραπάνω, πάντα χρησιμοποιώ τον εταιρικό φορτιστή και οχι άλλου κατασκευαστή. Αυτό το κάνω σε όλα τα ηλεκτρονικά προϊοντα που εχω. Δεν υποστηρίζω οτι ειναι καλύτερος, αλλά ειναι δίκη μου άποψη κ τακτική.
Δεν γράφω πουθενά οτι αυτό που κάνω πρεπει να κάνουν όλοι ! :ernaehrung004:

φορτιστές για macbook είναι, όχι για κινητά αυτοί που έγιναν τα τεστ.
Έχουν σύνδεση usb c γι αυτό και χρειάστηκε καλώδιο usb c σε lightning.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Εγω παντως, ποιο πολυ ερωτευθηκα το iphone 8... ουτε το Plus ουτε το X... θΑ μπει στον στοχο μου, μολις περασει η χρονια. ..αν περασει "αναιμακτα"..

Μόνο γνήσιο powerbank της Apple όμως για να είναι μελετημένο και ώριμης τεχνολογίας. Όχι ότι και ότι.

DJjBaK5WsAEKOAH.jpg:large

DJkHWGlWAAAUym_.png:large

https://twitter.com/thomasfuchs/status/907764896829452288/photo/1

new metatag: viewport-fit=cover
φυσικά μετα μεχρι και το scrollbar κρύβεται

Αυτό με το σεμεδάκι είναι απίστευτα κακό design.
Αν το έκανε οποιαδήποτε άλλη εταιρία θα είχε παει άπατο το μοντελο, πραγματικά δεν μπορώ να καταλαβω πως πέρασε αυτό το πράγμα στην παραγωγή είνα κάτι παραπάνω απο άθλιο και disruptive, ακυρώνει όλο τον υπόλοιπο σχεδιασμό που υποτίθεται πως είναι βασισμένος sto full-screen immersity.

Αυτό με το σεμεδάκι είναι απίστευτα κακό design.
Αν το έκανε οποιαδήποτε άλλη εταιρία θα είχε παει άπατο το μοντελο, πραγματικά δεν μπορώ να καταλαβω πως πέρασε αυτό το πράγμα στην παραγωγή είνα κάτι παραπάνω απο άθλιο και disruptive, ακυρώνει όλο τον υπόλοιπο σχεδιασμό που υποτίθεται πως είναι βασισμένος sto full-screen immersity.
Ποιό.σεμεδακι παλικάρια;;;

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Ποιό.σεμεδακι παλικάρια;;;

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η φάσα πάνω με τις ενδείξεις και τη κάμερα που κόβει θέμα απο την οθόνη.

a11-bionic-iphone-x.jpg