[Επίσημο] iPhone X

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Ένα bug βρήκα στη βιντεοσκοπηση 4k@60hz. Όταν πας από τον φακο1χ στον 2χ (πατώντας το αντίστοιχο "κουμπι") εμφανίζει στην οθόνη ένα θολωμα και μετά εμφανίζεται η εικόνα. Ελπίζω να λυθεί με κάποιο από τα επόμενα updates

Από ότι είδα, αυτό που περιγραφεις εμφανίζεται πριν πατήσεις το record και είναι λογικό γιατί κάνει refocus τον δεύτερο τηλεφακό. Όταν βιντεοσκοπείς ήδη, δεν εμφανίζει κουμπί αλλα ένα rotating zoom το οποιο χρησιμοποιείς για να ζουμάρεις και δεν θολώνει καθόλου. Για δοκίμασε και μας ξαναλές.

Εγώ βρήκα bug στο Outlook. Αν το έχεις ρυθμίσει να χρειάζεται faceID για να πας στο inbox, αν εκεί που διαβάζεις mail κλείσεις από το κουμπί στο πλάι, μετά το faceid δεν πρόκειται να ξανανοίξει τη συσκευή που να χτυπιέσαι κάτω, και μάλιστα κολλάει εκεί στην ανάγνωση προσώπου και δε γυρνάει σε passcode. Ο μόνος τρόπος διαφυγής είναι να στρέψεις το τηλέφωνο άλλου, ώστε να μην υπάρχει πρόσωπο να διαβάσει, και εκεί βγάζει επιλογή passcode.

Btw... έχετε καμία άλλη πρόταση καλού mail client (εκτός του στοκ);

Εγώ βρήκα bug στο Outlook. Αν το έχεις ρυθμίσει να χρειάζεται faceID για να πας στο inbox, αν εκεί που διαβάζεις mail κλείσεις από το κουμπί στο πλάι, μετά το faceid δεν πρόκειται να ξανανοίξει τη συσκευή που να χτυπιέσαι κάτω, και μάλιστα κολλάει εκεί στην ανάγνωση προσώπου και δε γυρνάει σε passcode. Ο μόνος τρόπος διαφυγής είναι να στρέψεις το τηλέφωνο άλλου, ώστε να μην υπάρχει πρόσωπο να διαβάσει, και εκεί βγάζει επιλογή passcode.

Btw... έχετε καμία άλλη πρόταση καλού mail client (εκτός του στοκ);

Spark rules!

Πολύ καλό το Spark αλλά να ξέρετε ότι όλα τα email περνάνε k από δικό τους server

ps
για τα δικά μου γούστα σαν τον μαμά client δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

"Jony Ive: Το iPhone X σε έναν χρόνο θα κάνει πράγματα που δεν μπορεί τώρα.."

Μαλιστα...
Τα 'ενδιαφεροντα' ειναι μπροστα μας..
Τελικα σε κανα χρονο θα δικαιωθει ο Τιμ Κουκ για τον καφε? :afro:

Σε ένα χρόνο θα έχει βγει το X2, αυτό μάλλον εννοεί 😎

Το iPhone X δε λειτουργεί σωστά στο κρύο, αλλά η Apple υπόσχεται να επιδιορθώσει το πρόβλημα...https://www.digitallife.gr/to-iphon...yposchetai-na-epidiorthosei-to-provlima-26975

Αναμένω λεπτομερή ανάλυση ότι αποτελεί κάποιο feature για να μην παγώνουν τα χέρια σου στο κρύο χρησιμοποιώντας το κινητό και όχι bug.

Το iPhone X δε λειτουργεί σωστά στο κρύο, αλλά η Apple υπόσχεται να επιδιορθώσει το πρόβλημα...https://www.digitallife.gr/to-iphon...yposchetai-na-epidiorthosei-to-provlima-26975

Αναμένω λεπτομερή ανάλυση ότι αποτελεί κάποιο feature για να μην παγώνουν τα χέρια σου στο κρύο χρησιμοποιώντας το κινητό και όχι bug.

Χθες που βόλταρα στους -3 δεν είδα κάτι περίεργο. Βέβαια δεν ήμουν έξω και για 2 ώρες, ίσως για 10 λεπτά μόνο. Φυσιολογικό πάντως μου φαίνεται, τα περισσότερα ηλεκτρονικά προτείνουν μη χρήση σε κάτω από 0 βαθμούς. Αυτό που μου φαίνεται λίγο κουφό είναι το πως θα διορθωθεί με αναβάθμιση λογισμικού... Τ,ι θα βάζουν τη μπαταρία να κάνει επίτηδες drain για να ζεσταίνεται? :D

Το είδα χθες πρώτη φορά παρεμπιπτόντως στον Γερμανό , καλό μου φάνηκε σχεδιαστικά (πλην της κάμερας που προεξέχει αρκετά) αν και μικρότερο στο μέγεθος από όσο περίμενα.

Το είδα χθες πρώτη φορά παρεμπιπτόντως στον Γερμανό , καλό μου φάνηκε σχεδιαστικά (πλην της κάμερας που προεξέχει αρκετά) αν και μικρότερο στο μέγεθος από όσο περίμενα.

Ποιος είσαι εσύ και τι έκανες τον Yperion?:p

Χθες που βόλταρα στους -3 δεν είδα κάτι περίεργο. Βέβαια δεν ήμουν έξω και για 2 ώρες, ίσως για 10 λεπτά μόνο. Φυσιολογικό πάντως μου φαίνεται, τα περισσότερα ηλεκτρονικά προτείνουν μη χρήση σε κάτω από 0 βαθμούς. Αυτό που μου φαίνεται λίγο κουφό είναι το πως θα διορθωθεί με αναβάθμιση λογισμικού... Τ,ι θα βάζουν τη μπαταρία να κάνει επίτηδες drain για να ζεσταίνεται? :D

-3 είναι αστεία θερμοκρασία. Η πιθανή υποθερμία για τις ηλεκτρονικές συσκευές ξεκινά από το -10 και για πάνω από 30 λπτ.

Ποιος είσαι εσύ και τι έκανες τον Yperion?:p

Κοίταξε αντικειμενικά είναι ένα πολύ καλό κινητό , σε σχέση ειδικά με τα vintage iphone (8/8 plus) ξεχωρίζει. Αν θα το αγόραζα όμως η απάντηση είναι όχι (ανεξαρτήτου τιμής) γιατί υπάρχουν άλλες επιλογές πιο κοντά στα γούστα μου.

Όσο είναι σε εγγύηση δεν φοβάσαι τίποτα. Αστοχίες υλικού υπάρχουν πάντα, αρκεί να μην είναι εκρηκτικές