[Επίσημο] iPhone X

Όντως είχαν πάντα mono σε audio. Καλής ποιότητας ήχος, αλλα mono.
Σε video όμως, το 4Κ 60fps πραγματικά θερίζει! :p

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Γιατι του εβαλε χαμηλη βαθμολογια στο βιντεο το dxomark;

Δεν έχω ιδέα, αλλα έτσι και αλλιώς το dxomark δεν το έχω σε ιδιαίτερη υπόληψη..

Ολα τα iphone ετσι δεν ηταν πάντα? Δεν ξερω αν ολα τα android flagships εχουν dual mics σε landscape.

Δεν ξέρω τι έναν τα iPhones, αλλά τα τελευταία 2 android μου πάντως είχαν μια χαρά stereo εγγραφή. Ίσως είχαν και τα παλιότερα, δεν θυμάμαι.. Και δεν μιλάμε καν για flagships..

Για πείτε κανείς από τους κατόχους, το παρατηρείτε κι εσείς καμία φορά λίγο ζεστουλι πίσω (εννοώ ζεστουλα να διαπερνάει τη θηκη σιλικόνης, άλλιως τέτοια θερμοκρασία στην πλάτη δεν θα με ενδιέφερε καν.)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Κλασικές ελλείψεις επειδή «δεν χρειάζονται». Κατά τα αλλά βέβαια η Apple δεν ξεχνά να μας τονίζει ποσό σφαίρα πάει το 4Κ editing που ως γνωστόν «χρειάζεται».

Ειναι μονο σαν ενδειξη ισχυος τετοια προγραμματα.
Ειλικρινα λυπάμαι τον ταλαίπωρο που θα ασχοληθει σοβαρα με video editing πχ στο iphone 8. Οχι μονο εξαιτιας της οθονης, αλλα και της μπαταρίας.

4.3/5 βλέπω , δεν μου φαίνεται και τόσο εξαιρετικό αποτέλεσμα. To S8 πχ. έχει 4.7/5.

Για εξαιρετική συσκευή εγραψα. Θεωρω οτι ειναι και οι δύο.
Ο καθένας φυσικά κρινει/διαλέγει και απο τις απαιτήσεις του.
Καλο ειναι επίσης να διαβάζουμε και περα απο τα "σκορ". Ασχετως αν μας αρέσουν η οχι.

Ειναι μονο σαν ενδειξη ισχυος τετοια προγραμματα.
Ειλικρινα λυπάμαι τον ταλαίπωρο που θα ασχοληθει σοβαρα με video editing πχ στο iphone 8. Οχι μονο εξαιτιας της οθονης, αλλα και της μπαταρίας.

Έκανα αρκετά συχνά μικρά edits για το instagram στο 7αρι και ήταν πολύ βολικό.

Διάβασα και πέρα απο το σκορ , είδα ότι στο iphone X αναφέρονται 8 διαφορετικά αρνητικά. Σαν συσκευή δεν λέω ότι δεν είναι καλή βέβαια , απλά όπως συμβαίνει κάθε χρόνο κυκλοφορούν και καλύτερες.

Ε οχι ρε παιδια και μονοφονικος ηχος σε 4Κ βιντεο... Ελεος! Δεν παει να ειναι και 60Hz, αν ο ηχος σε 6καναλο ακουγεται μονο απο το κεντρικο χαλαει ολη την αισθηση.
Ειμαι παθών (με το Nexus 6) αλλα με ρουτ διορθώνεται. Συνεπως πρεπει να ειναι θεμα λογισμικου, οποτε μηπως θα επρεπε να διαμαρτυρηθείτε στη μαμα να το φτιαξει?

Για πείτε κανείς από τους κατόχους, το παρατηρείτε κι εσείς καμία φορά λίγο ζεστουλι πίσω (εννοώ ζεστουλα να διαπερνάει τη θηκη σιλικόνης, άλλιως τέτοια θερμοκρασία στην πλάτη δεν θα με ενδιέφερε καν.)

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.

Ε οχι ρε παιδια και μονοφονικος ηχος σε 4Κ βιντεο... Ελεος! Δεν παει να ειναι και 60Hz, αν ο ηχος σε 6καναλο ακουγεται μονο απο το κεντρικο χαλαει ολη την αισθηση.
Ειμαι παθών (με το Nexus 6) αλλα με ρουτ διορθώνεται. Συνεπως πρεπει να ειναι θεμα λογισμικου, οποτε μηπως θα επρεπε να διαμαρτυρηθείτε στη μαμα να το φτιαξει?

Δεν ακούγεται σαν μόνο, απλά το ίδιο σήμα πάει στα L/R.
Δεν διαφωνώ ότι θα προτιμούσα stereo, αλλά για την χρήση που συνήθως κανείς όταν τραβάς βίντεο από κινητό (παιδιά, σκυλιά κλπ), δεν καταλαβαίνεις καν ότι ο ήχος είναι mono.
Άλλωστε αν είσαι σοβαρός με τον ήχο, υπάρχουν εξαιρετικά add on mics.

Δεν ακούγεται σαν μόνο, απλά το ίδιο σήμα πάει στα L/R.
Δεν διαφωνώ ότι θα προτιμούσα stereo, αλλά για την χρήση που συνήθως κανείς όταν τραβάς βίντεο από κινητό (παιδιά, σκυλιά κλπ), δεν καταλαβαίνεις καν ότι ο ήχος είναι mono.
Άλλωστε αν είσαι σοβαρός με τον ήχο, υπάρχουν εξαιρετικά add on mics.

Και αν είσαι σοβαρός με το βίντεο αγοράζεις κάτι άλλο. Ε τα ήθελες και τα άκουσες :p

Ότι κάνει στραβά η apple, δεν πειράζει, δεν έχει σημασία, δεν το χρειάζομαι. Ε μα πια :flipout:

Ναι αλλά εδώ δεν μιλάμε για καμία Red που κάνει 50Κ και αγοράζεις έξτρα μέχρι και το on/off της, για ένα κινητό μιλάμε από το οποίο λείπει κάτι πολύ απλό (σχεδόν μηδενικού κόστους) αλλά συνάμα σημαντικό.

Μα δε μίλησα για red.. Και οι απλές dslr και mirrorless έχουν μέτριο έως κακό ήχο. Τα εσωτερικά μικρόφωνα είναι της πλάκας παντού... Ο ήχος γενικά είναι πιο δύσκολη υπόθεση από την εικόνα, όσο κι αν ακούγεται περίεργο.

Είτε μονοφονικος είτε στέρεο, ο ήχος στα κινητά είναι πολύ πίσω από την εικόνα που προσφέρουν, όπως και στις φωτογραφικές και βιντεοκάμερες...

Sent from my SM-T813 using Tapatalk